Boceklere uzulmek

Yerdekilere merhamet edin ki goktekiler de size merhamet etsin diye bir hadisi şerif var .. Bence güzel bir davranış deli diyen kendi aklını ve vicdanını gözden gecirsin hayvan sadece kedi köpekle sınırlı değil bu dünyada.. Sizden kimseye zarar gelmez :)))

Çok tatlısınız, ben de öldürmem. Hatta temizlik yaparken görürsem kağıda koyup dışarı atarım, kendi kendime de konuşurum onlarla" canını yakmak istemiyorum ama burası benim yaşam alanım, lütfen gider misin":) diyorum anlıyorlardır umarım:)))

Kız nerede görüyon öyle böcekleri :) Ben hiç böcek görmüyom uzun zamandır da :)

Aha ben :)
Benim birde olmek uzere olan sinegi hayata dondurme maceram var :)...saatlerce konusarak ...bana daha fazla dayanamdi bence ondan öldu daha cok

Ben de yağmur yağınca çıkan Salyangozlara üzülüp yerden alıyorum eziyorlar diye. İnsanlara kalsa ne gerek var pis o. Dinlemeyin yapın ne olacak ki.

Gerçi evde böcek görsem ilaçlama şirketini ararım direkt o da ayrı ironi.

ben öldürüyorum böcekleri :) hiç acimam:)

karafatma falan görürsem dışdünyayla bağlantım kopuyo, transa geçiyorum, hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçiyo, haşerat sevmiyorum ama karınca falan görsem öperim yani

belki öyle oynuyor yada sırtı kaşınıyor
düşünsene sen sırt üstü uyurken biri seni çevirip dursa... hoş mu yani:)

hayır sadece iyi bi insansın..
ben de yaparım öyle şeyler. sokakta karıncaların falan üstlerine basmıyım diye dikkatli yürürüm

Ben de üzülüyorum ayni sekilde, hatta acaba ben mi tuhafım diye düşünüyordum. :) simdiye kadar cok zorda kalmadıkca Süpürgeye bile cekmemisimdir.
Hem cok korkuyorum ama onlarn da canlari var kiyamiyorum.

Yalnız degilmisim demekki. :)

Ben de sinek bile oldurmem mesela cok zorunlu kalmadikca.Ne hakkimiz var ki.Ya da suyun icine dusen bocekleri gorursem hemen kurtaririm. Ne alaka delilikle falan. Empati,biraz fazla dusunmek,inanc.....

Ben çok korkarım böceklerden, içim ürperir,kaşınmaya başlarım.
Ve en son ne zaman böcek gördüğümü hatırlamıyorum bile..
Siz nerde görüyosunuz bu kadar çok böceği? Ve çok merhametlisiniz, ne güzel.
Bunca korkuma, huylanmama rağmen ters dönerse ben de üzülürüm hre, bişeyle ters çevirip hemen ordan kaçarım ama

Vah vah diye dövünmem ama ters dönmüş böcek görürsem muhakkak düzeltiyorum. Çaresizlik kötü bir şey. Ben çevirene kadar öylece bekliyorlar zavallılar.

Ben de aynisini yaparim. Emin ol delirmiyorum aksine akilli biri oldugumu dusunuyorum. Ayni zamanda cokkk mutevaziyimdir.

Son düzenleme:
bende karıncaların üstüne önce su sıkarım sonra boğulanları kurtarırım

Delirmiyorsun =))
Ben yıllardır öyleyim
Öldüremem asla, peçete ile alır dışarı koyarım
Geçen sene bir tane kertenkelem vardı banyoda, geceleri rastlaşıyorduk, parmağımdan ufaktı onu alıp atamadımda korkunca kuyruğunu bırakıyor garibim =))
Bu işe çözüm olarak, baharda böcekler, karıncalar ortaya çıkmadan ilaçlamayı buldum
Şubat sonu Mart başı gibi evde belli noktalara böcek ilacı koyuyorum, kokusundan gelmiyorlar böylece ben rahat, onlar rahat =))

Valla bende senin gibiyim yazin sinekleri bile olduremiyorum yiyolar beni afiyetle tiksiniyorum ama öldüremem pencereden disari çıkmasını falan sagliyorum yolda surekli yere bakmaktan karsiya bakamiyom ezilcem bi gun karincalara basmayayim diye :)

Tebrik ederim seni, çok nadir insanlardansın.

Bi süre sonra düzeliyorlar ufak bir rüzgarda falan ben izlerim onları hatta balkonuma yazın çok gelirler pat diye düşer genelde ters düşer bacaklar havada dönemeye başlar ayy huylandım şuan. alttaki resımdekilerden geliyorlar

Eklentiler

• FR7QORIQWRW0CQI0CQM0FQG000E0OQRQARX0CQFK1RG0VRLQARJKNRM0CQ503QU0JR90CRP0JRSQURI0Z09000N0S0.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 32
  • TLIZAL7Z6L6ROZIRTZKRZH5RTZ0RNLXR6L3LULYL2LFLCZQRLHGRCL5RZH2R1LJL2LSZDLERBLERVLQZLH2RBLIZNL.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…