Kızlar biliyorum çok saçma ama bir haftadır böceklere üzülüyorum ters düşüp düzelmeye çalışan böcek görünce onu hemen düzeltiyorum ve ben görmeseydim açlıktan ölecek diye üzülmeye başlıyorum acaba böyle olan varmi yoksa etrafimdakilerin dediği gibi deliriyormuyum.
Zararlı oldukları için o şekilde bir ölümü hakediyorlar mi yani canları var acı cekmiyorlar mı?Onlar da zaten canlı sonucta yemek yeyıp beslenıp yasamını sürdürmeye calısan zavallılar ama ınsanların onları sevmeme sebebı yuruduklri yerlerde pıslık bırakmaları, zehırlı gıbı yani fare gıbı pıslık sacıyorlar o yuzden acımamak gerekıyor yani ınsanlara zararları dokunuyor esasen. sen onu sevıyorsun ama onlar senı sevmıyor gıbı bakabılırsın bu duruma.. ısteseler de ıstemeseler de zararlılar.
hayır ya aglama, ölmesinler tabı de topla onları dogaya sal ne bileyım yıyecegınde dolasınca zehır ama gelmemelernı sagla eve, evcıl degı l kı onlar, evde kaplan besle ıstersen onlar da sevımlıZararlı oldukları için o şekilde bir ölümü hakediyorlar mi yani canları var acı cekmiyorlar mı?
Benim oturdugum bolge jeotermalli dolayisiyla hamam bocekleri cok oluyor. Hayvan ters dönmüş, ölü saniyosun ama yaklasinca dönüp kaciyor. Ölü taklidi yapiyor korunmak icin. Yani dönebiliyorlar bocekler.
Balkondalar gidiyorlar kendileri evin içine henüz karıncadan sinekden başka bi canlı girmedi girse onları da balkona koyardım herhalde.hayır ya aglama, ölmesinler tabı de topla onları dogaya sal ne bileyım yıyecegınde dolasınca zehır ama gelmemelernı sagla eve, evcıl degı l kı onlar, evde kaplan besle ıstersen onlar da sevımlı
evet sıcakta cok ürüyorlar kaloriferli apartmanlar vs... veya apartman aralıkları. tersdönüp uyuyorlar da
hehehe evet ya bazıları da uçuyor onların daha gelişmiş modelleri oooffff tiksindim fenaUyuyorda olabilirler evet. Sokaklarda bile var, apartmanlar ilaclaniyor genelde. Bide Yaklasinca benden hizli kaciyorlar
hehehe evet ya bazıları da uçuyor onların daha gelişmiş modelleri oooffff tiksindim fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?