Böceklerr

Khushikumarigupta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
18
11
3
35
Kızlar ben 1 bucuk yıllık evliyim bu süre zarfında 4 tane ev degistirdim ya elektrik sorunu vardı ya karınca yada komşu. . Simdi bu tasindiğim evde kalorifer böceği cikti ilacti tabletti kurtuldum derken bir gün kırkayak gördüm dışardan gelmiştir dedim önemsemedim. Bugün akrep gördüm . Çok ev değistirdik bu kısa zamanda eşim de taşınmaya ikna olmuyor tekrar ne yapmalıyım o evde duramam bebeğim var geceleri korkuyorum

Ay konuyla alakasız olucak ama 1dk önce kedim balkondan bi hamam böceği yakalayıp pıtır pıtır içeriye taşıdı onu evdede tekim kafayı sıyırıyodum. Şimdi böcekler başlıklı konu görünce tesadüfe bak dedim
Allah kolaylık versin benim aklıma bişey gelmedi sizin konunuzla alakalı mantıklı söylenebilecek ikna etmek için. Belkide çok korkuyorum böceklerden bebegede bişey olur diye korkuyorum gece onun yatagına girerse sende vicdan azabı çekersin de daha cok ilgilenir bu konuyla

Bocekler hakkinda o kadar cok arastirma yapıyorum ki hamam böcekleri astım ve verem mikrobu tasiyolar en pis hayvan türlerinden biri ama akrepten daha sevimliler evde kesi olmasi cok güzel haşereleri yiyecek olarak görüyolar o konudan sanslisiniz benim konuma gelince iyilikle konustum bebege bsey olur dedim Allah korur diyor . Olacagi varsa her yerde olurmus beni cildirtiyo ben de biraktim evi geldim annmde yatiyorum korkudan

Bizde de var kalorifer böceği gül gibi gecinip gidiyoz gece çıkıyolar ama tiksiniyorum çok örümcek karınca çiyan ne ararsan var benim de oğlum var 22 aylik ama daha bi zararları olmadı evi komple ilaçlatmak çözüm olabilir

Ah ah kedi yiyo yemesinede böcekler evde türemiyo aslında balkondan nası buluyosa buluyo bana getiriyo hediye diye. Bende çok korkuyorum akli dengemi yitirebilirim bi gün.
Size gelince tabi allah korur inşallah aynen olacagı varsada olur ama önlemide almak lazım. Hem dediğiniz gibi mikrobikler hemde cok tehlikeli özellikle bebekler için. allah korusun korkutmak için söylemiyorum gelir burnundan kulağından ağzından giriverir. Aslında taşınmaktansa evi güzelce bi ilaçlatsa eşiniz temizletse bişey kalmaz. Bide akrep gördüm diyosunuz ya allah korusun.

Canim onlar astim ve verem mikrobu tasiyolar gezdikleri sey yikasanda steril olmuyomus o yuzden bir an once ilaclat salya birakiyolar

Sizinki yine iyiymiş benim köpek güve ne bulursa gözümün önünde yakalayıp yatağıma bırakıyor

Ben onu gordum ya bidaha yere basamam tasinmayi cok istiyorum bi akrebim kusurdu hadi öldürdük ama bunların eşleri varmıs eside evdedir kesin ben gitmem o eve beni ve kizimi seviyosa taşinsin ordan ne yapalim yani cok eve tasindik diye akrepli evde mi oturalim degilmi bidahami gelcez dunyaya deyip sinirleniyorum Allahim sen kizimi koru .

Akrep de kötü ya sokarsa ilaclatsin evi

Senin oglan doğada yaşıyormuş canım belgesel gibi

Akrep ilaçlatınca gitmezmiki bende hiç bilmiyorum bahçeli evdemi oturuyosunuz o zaman çok çaresi olmuyo dışardan falan zaten girerde, apartman dairesinde akrep pek duymamıştım daha önce. apartmansa ilaçlatırsanız biter ya bence eşi meşide kalmaz. Ama bahçeliyse çok çözüm olmaz bizim bazı tanıdıklardan biliyorum.. Ev değiştirmekte minik bebeginizle cok külfet diye başka bişeyler bulmaya calışıyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…