Böceklerr

Bocekler hakkinda o kadar cok arastirma yapıyorum ki hamam böcekleri astım ve verem mikrobu tasiyolar en pis hayvan türlerinden biri ama akrepten daha sevimliler evde kesi olmasi cok güzel haşereleri yiyecek olarak görüyolar o konudan sanslisiniz benim konuma gelince iyilikle konustum bebege bsey olur dedim Allah korur diyor . Olacagi varsa her yerde olurmus beni cildirtiyo ben de biraktim evi geldim annmde yatiyorum korkudan
Haşereleri ev kedileri sadece oyun olarak görüyor ;) yemezler anca oynaya oynaya öldürürler :KK51:

Haşereleri ev kedileri sadece oyun olarak görüyor :KK66: yemezler anca oynaya oynaya öldürürler :KK51:
Aynen benim kedimde normalde öyle yapardı ama bu seferki böcek ortadan kaybolmuş en son yatak odasının kapısından aralayıp baktığımda yerde baygın yatıyodu böcek bizimkide oynuyodu. Sonra çıktım baktım böcek yok olmuş bizimkide yatıyo rahat rahat. Normalde öyle büyüklerini yemez oynar sadece. Nerde acaba bu böcek:KK17::KK17::KK17:

Aynen benim kedimde normalde öyle yapardı ama bu seferki böcek ortadan kaybolmuş en son yatak odasının kapısından aralayıp baktığımda yerde baygın yatıyodu böcek bizimkide oynuyodu. Sonra çıktım baktım böcek yok olmuş bizimkide yatıyo rahat rahat. Normalde öyle büyüklerini yemez oynar sadece. Nerde acaba bu böcek:KK17::KK17::KK17:
Yok ölmüştür seninkininde zevki kaçmıştır kıprışmadığından yememiştir meraklanma :KK48: niye yesin zaten :işsiz:

Ay konuyla alakasız olucak ama 1dk önce kedim balkondan bi hamam böceği yakalayıp pıtır pıtır içeriye taşıdı onu evdede tekim kafayı sıyırıyodum. Şimdi böcekler başlıklı konu görünce tesadüfe bak dedim:KK45:
Allah kolaylık versin benim aklıma bişey gelmedi sizin konunuzla alakalı mantıklı söylenebilecek ikna etmek için. Belkide çok korkuyorum böceklerden bebegede bişey olur diye korkuyorum gece onun yatagına girerse sende vicdan azabı çekersin de daha cok ilgilenir bu konuyla
Ayyyy hamam böceği diyince tüylerim diken diken oluyor allahtan yasadgm şehirde yok çok kötü hatiralarm var ızmirde ucanlari vardı kocaman hatrladkca kötü oluyorum :KK17:

Back
X