- 9 Ocak 2014
- 533
- 49
- 38
- 35
- Konu Sahibi sude naz 22
-
ARKADAŞLAR BULAŞIK MAKİNAMI ALMADIM DİĞER BEYAZ EŞYALARIMI ALDIM HEPSİDE BOSCH.. BULAŞIK MAKİNASINI DA BOSCH ALACAGIM AMA PROGRAM KONUSUNDA PEK BİLGİM YOK. 3 PROGRAM 4 PROGRAM 5 PROGRAM VS HANGİSİ DAHA İYİ ve DAHA KULNANIŞLI SİZCE ÖNERİLERİNİZE VE FİKİRLERİNİZE ÇoooK İHTİYACIM VAR...
ARKADAŞLAR BULAŞIK MAKİNAMI ALMADIM DİĞER BEYAZ EŞYALARIMI ALDIM HEPSİDE BOSCH.. BULAŞIK MAKİNASINI DA BOSCH ALACAGIM AMA PROGRAM KONUSUNDA PEK BİLGİM YOK. 3 PROGRAM 4 PROGRAM 5 PROGRAM VS HANGİSİ DAHA İYİ ve DAHA KULNANIŞLI SİZCE ÖNERİLERİNİZE VE FİKİRLERİNİZE ÇoooK İHTİYACIM VAR...
Bende Ariston 4 prog aldım annemın evınde 3 prog var gayet temıızz ve guzell genelde tek prog. kullanılıyo zaten..:)
hımmm tşkr ederim cnm yorumun içinn
benimki arçelik ama 4 proğramlı
sabit var normal 2 saatlik yıkama
ön yıkama var
50 dk lık yıkama var ve
30 dk lık yıkama var
çok kullanışlı..
Benim 5 programli ama sadece bir programi kullaniyorum butcenize ne uygunsa onu alin program sayisi cok onemli degil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım o programları hiiiç kullanmıyorsun eco programı ve hızlı programı olsun gerisi boş
benimki Siemens 3 programlı. ben tek program kullanıyorum hızlı olanı. diğerlerini nadir kullandım, birkaç defa. yani tek program bile yetiyor.
çok saol cnm fikirleirn için tşk ederim özellikleri çook güzelmiş işime yarayacak türden diye bilirm :)
Benimde bosch 3 programlı fazla program gereksiz bence
ben neredeyse tek programını kullanıyorum
Kesinlikle kısa programı olmalı. Ben sormadan aldım Bosch marka 1400 tlye. En kısa programı 1:35 dk . Çok pişmanım
kısa proğramı mutlaka olsun.. en ideali ben çok memnunum..saatlerce beklemene gerek yok..ağır bulaşıklar olmadığı müddetçe ben kısa proğramı kullanıyorum..bardak koruma sistemi olan makinalarda da bardakların çizilmez ve rengi bozulmaz..elektronik eşyalar önemli o nedenle bu secenekleri göz önünde mutlaka bulundurmalısın.şimdiden hayırlı olsun.
peki memnunmusun cnm bulaşık makinandan kısa programı felan varmı varsa ne kadar sürede yıkıyor ve temizde oluyormu :)
ayen cnm kesinlikle burdan edindim tecrübeye göre fazla porgrama gerek yok ve ksıa porgrama önem vermek lazım. senin adına üzüldüm cnm baya fazlaymış kısa porgramın saati
not alıyorum cnm bunları magazaya gidince sıralayacagım bu özelikelrde bir makina almaya çalışacagım çook saolun
Evet kısa programı var 1 saatte yıkıyor diğerleri eco ve yoğun yıkama programları var memnunum şuan
benimki arçelik ama 4 proğramlı
sabit var normal 2 saatlik yıkama
ön yıkama var
50 dk lık yıkama var ve
30 dk lık yıkama var
çok kullanışlı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?