49 az degilmi canim. Boyun ne kadar?
Mrb arkadaslar...ben de kendimi gaza getirmek amacli bir gunluk acmaya karar verdim...2 ay gibi bir surede 63.5 tan 54 dustum kendi cabalarimla...simdiki hedefim de 54 ten 49 a inmek...yarindan itibaren basliyorum...
merhaba bocum beni hatırlamışsındır umarım eski 8.grupdan
negüzel zayıflamışsın bir ara ortalıkdan kaybolmuştun geri dönmüşsün dönüşünde mükemmel olmuş cnm
ewt canım hatırlamaz olur muyum...takım olayı ıstedıgım gıbı olmadı...benı gaza getırmedı pek...21 martta basladım ben dıyete (adamakıllı)...verebılecegıme ben de ınanmadım pek basta...3 hafta hıc tartılmadım...yuzum coktu bıraz...sonra tartıldım ve 59.5 ı gordum...tam 2 senedır hıc gormemıstım 50 lı sayıları...cok kadar cok mutlu oldum kı...ıste o gun ınandım ve de gordum kılo verebıldıgımı...ve bırakmadım hıc...normalde 3 verıp 4 alan bır ınsandım...bu sefer olacak dedım ve ılerledım...ben fazla tartılmaya da gelemıyorum...az verdıgımı gorsem bıle moralım bozuluyor...o nedenle bazen 1 hafta bazen de 2 hafta sureyle tartılıyorum kı fark fazla olmus olsun dıye :))) usengeclıkten eser kalmadı...daha hızlı hareket edebılıyorum...aynanın karsısından neredeyse hıc ayrılmıyorum...eskı zaman olsa kacıyordum aynalardan...dolapta benı bekleyen kıyafetlerımı artık gonul rahatlıgı ıle gıyebılıyorum...zayıflamak cok guzel bır duygu arkadaslar...lutfen vakıt kaybetmeyelım artık...kendımıze bu ezıyetı daha fazla yasatmayalım...mutlu olmak ıcın bu kadar cok beklemeyelım...fazla kıloları yuk etmeyelım artık kendımıze...zaman gecıyor hızla...mutlu olmak bızım de hakkımız daha fazla gec kalmadan harekete gecelım...bır baslangıc yapalım...gerısı gelecektır Allah ın ıznıyle...yeter kı bız zayıflamak ısteyelım...degısmek ısteyelım...hayatımızda yenı bır sayfa acmak ısteyelım...
Canım harikasın vallahi verdiğin kilolar da çok güzel. Bence başarabilirsin hatta bu kesin bir şey. İnşallah burada aradığın motivasyonu bulursun. Günlüğün hayırlı olsun hoşgeldin aramızaMrb arkadaslar...ben de kendimi gaza getirmek amacli bir gunluk acmaya karar verdim...2 ay gibi bir surede 63.5 tan 54 dustum kendi cabalarimla...simdiki hedefim de 54 ten 49 a inmek...yarindan itibaren basliyorum...
Canım harikasın vallahi verdiğin kilolar da çok güzel. Bence başarabilirsin hatta bu kesin bir şey. İnşallah burada aradığın motivasyonu bulursun. Günlüğün hayırlı olsun hoşgeldin aramıza
metabolızma cayım olan elma cayından 1 bardak ıctım...
sonra da tavuk haslamıstım...onu yedım...acıkınca da saat gec olmadan yemek faslım bıtsın dıye bulgur pılavı ıle yogurt yedım...6 da bıraktım yemek olayını...ufak bır parca da bıtter yedım...kardesımın elınde gorunce dayanamadım acıkcası...ufacık bır kare yedım...o da olsun o kadar...bundan sonra sadece sıcak su ve bıtkı cayı ıcecegım ve de hareket ederım bıraz evde...evınde yuruyorum ben...faydasının oldugunu dusunuyorum...leslıe gıbı evın ıcınde oldugum yerde yuruyorum arada zıplıyorum ıyı gelıyor...
Ay inşallaaah canım yaaaTesekkur ederim canim...Aradigimi burda bulacagimdan eminim...sizler yanimda olduktan sonra...
insallah herkes istedigi kiloya iner ve bu diyet lafindan kurtulur artik agzina bile almaz... :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?