bocum un (63.5 ten 54 e)... 54 ten 49 a uzanan gunlugu :)))

bocum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
778
27
118
İstanbul
Mrb arkadaslar...ben de kendimi gaza getirmek amacli bir gunluk acmaya karar verdim...2 ay gibi bir surede 63.5 tan 54 dustum kendi cabalarimla...simdiki hedefim de 54 ten 49 a inmek...yarindan itibaren basliyorum...

Maşallah canım ne güzel vermişsin :) Bende 58'im 53 olsam çok iyi olur..Bu aralar yoğunum ama baktıkça takip ederim :)

49 az degilmi canim. Boyun ne kadar?

Boyum kisa 1.55 ...bundan 3 sene once de zayiflamistim taa ki 50 yi tartida gorene kadar ama o zaman 50 bile fazla geliyordu bana...48 dusunuyordum asil ama yuzum falan cok coktu benim...o tombul yanaklardan eser kalmadi...49 olayim da hayirlisiyla...bakarim sonra duruma...

cnm iki ayda çok iyi kilo vermişsin ya ben de 3 haftadır diyetteyim ama sadece 2 kilo verdim, kilo veremiyorum
nasıl verdin kilolarını?

Canim musait olunca ayrintili bir sekilde yazacagim insallah...simdi telefonun netinden yaziyorum zor oluyor burdan...2 haftadir biraz serbest biraktim kendimi ara vermis oldum...yarin tekrar baslayacagim...hergun de duzenli olarak yaptiklarimi yiyip ictiklerimi burada paylasacagim...

Mrb'lar...bugun 9 da kalktim...normalde 6 da uyanirim ama kac gundur uykusuzdum...o nedenle gec oldu bugun biraz...gune etken baslamak her zaman iyidir...
tam 40 dakika egzersiz yaptim...
sonra 1 bardak elma sirkeli sicak su ictim...
1 bardak da 5 i 1 arada cayimdan ictim...
kahvalti gunun en onemli ogunu...kahvalti yapmadan evden cikmam kesinlikle...
Kahvaltida...
1 tane haslanmis yumurta
3 tane zeytin
cok az beyaz peynir
domates
salatalik
carliston
2 bardak sekersiz cay

ekmek yemedim cunku 3 gundur saldim biraz fazla yedim onlari dengelemek icin ekmek yemeyecegim bu 3 gun boyunca...

sicak su ictim bol bol...ben normal su icmiyorum...sicak iciyom...cok da faydasini gordum...elimden bardak eksik olmaz...

1 ay boyunca hergun duzenli ictigim bir cay var...2 hafta ara vermistim...bugun tekrar basladim...yemekten once icerseniz istahi kapatiyor...yemekten sonra icerseniz de metabolizmayu hizlandiriyor...cok etkili bir cay...

biraz da dereotu yedim...dereotu acayip hizlandiriyor metabolizmayi unutmayin...

2 tane carliston aldim elime onlari yiyom simdi...

benim bu uyguladiklarim size degisik gelebilir ama ben boyle yapiyorum...
kacamak yaptigim zamanlar da oluyor elbet...yoksa bu sekilde hayat surmez zaten...diyetin uzun sureli olmasini istiyorsak arada bir canimizin cektigini yemeliyiz ama arada ve miktari abartmadan...

Canm öncelikle diyetin hayırlı olsun :)

Bende 3 yıl öncesine kadar çok zayıftım. Önce topluydum biraz ama 9. sınıfta çok aşırı kilo vermiştim gezmekten
10. sınıfa geldim ve kilo almaya başladım artık yanlarım başını almış gitmişti ama yazında çok sıkı bi diyet ve çok sıkı bi egzersizle inanılmaz kilo vermiştim havalardaydm alışmıştım da bu hayata ne zaman ki kuzenimin düğünü oldu yemekler ziyafetler ben yine kilo almaya başladım 36 bedendim yaa nerde o günler :) 50 kiloydum. Şimdi 12. sınıfım 18 yaşındayım yani boyum 165 ve 61 kiloyu gördüğümde çok kötü oldum Şimdi yeniden başlıyorum hedef 50 :)Ya da en azından bi 55i görmek istiyorum :)

Spor işi çok sıkıyo beni ya yapcak birşey bulamıyorum sen neler yapıyosun ?:)

Canim ilk iki hafta ben de bir turlu spora baslayamadim...usendim sikildim...ama baktim kilolar zor gidiyor...ben pek sabirli bir insan degilim...olacaksa hemen olacak...yavas kilo vermeye gelemeyince de basladim yuruyuse...yollari uzattim...otobusten erken indim...disarida yuruyemeyince de evde ip atlamaya basladim...bazen muzik esliginde hopladim zipladim...sporu kendin icin eglenceli hale getirmeye calis...yuruyus en guzeli...hele bu guzel havalarda...ben yurudukce mutlu oldugumu fark ediyorum...ve de stres atiyorum...

1 kase sicak yarim yagli sutun icine 3 kasik yulaf ezmesi kattim ve de tarcin serptim harika oldu...onu yedim...
acikinca da
1 salatalik vee 5 tane erik yedim...

Mrb arkadaslar...ben de kendimi gaza getirmek amacli bir gunluk acmaya karar verdim...2 ay gibi bir surede 63.5 tan 54 dustum kendi cabalarimla...simdiki hedefim de 54 ten 49 a inmek...yarindan itibaren basliyorum...

merhaba bocum beni hatırlamışsındır umarım eski 8.grupdan
negüzel zayıflamışsın bir ara ortalıkdan kaybolmuştun geri dönmüşsün dönüşünde mükemmel olmuş cnm

merhaba bocum beni hatırlamışsındır umarım eski 8.grupdan
negüzel zayıflamışsın bir ara ortalıkdan kaybolmuştun geri dönmüşsün dönüşünde mükemmel olmuş cnm

ewt canım hatırlamaz olur muyum...takım olayı ıstedıgım gıbı olmadı...benı gaza getırmedı pek...21 martta basladım ben dıyete (adamakıllı)...verebılecegıme ben de ınanmadım pek basta...3 hafta hıc tartılmadım...yuzum coktu bıraz...sonra tartıldım ve 59.5 ı gordum...tam 2 senedır hıc gormemıstım 50 lı sayıları...cok kadar cok mutlu oldum kı...ıste o gun ınandım ve de gordum kılo verebıldıgımı...ve bırakmadım hıc...normalde 3 verıp 4 alan bır ınsandım...bu sefer olacak dedım ve ılerledım...ben fazla tartılmaya da gelemıyorum...az verdıgımı gorsem bıle moralım bozuluyor...o nedenle bazen 1 hafta bazen de 2 hafta sureyle tartılıyorum kı fark fazla olmus olsun dıye :))) usengeclıkten eser kalmadı...daha hızlı hareket edebılıyorum...aynanın karsısından neredeyse hıc ayrılmıyorum...eskı zaman olsa kacıyordum aynalardan...dolapta benı bekleyen kıyafetlerımı artık gonul rahatlıgı ıle gıyebılıyorum...zayıflamak cok guzel bır duygu arkadaslar...lutfen vakıt kaybetmeyelım artık...kendımıze bu ezıyetı daha fazla yasatmayalım...mutlu olmak ıcın bu kadar cok beklemeyelım...fazla kıloları yuk etmeyelım artık kendımıze...zaman gecıyor hızla...mutlu olmak bızım de hakkımız daha fazla gec kalmadan harekete gecelım...bır baslangıc yapalım...gerısı gelecektır Allah ın ıznıyle...yeter kı bız zayıflamak ısteyelım...degısmek ısteyelım...hayatımızda yenı bır sayfa acmak ısteyelım...

metabolızma cayım olan elma cayından 1 bardak ıctım...
sonra da tavuk haslamıstım...onu yedım...acıkınca da saat gec olmadan yemek faslım bıtsın dıye bulgur pılavı ıle yogurt yedım...6 da bıraktım yemek olayını...ufak bır parca da bıtter yedım...kardesımın elınde gorunce dayanamadım acıkcası...ufacık bır kare yedım...o da olsun o kadar...bundan sonra sadece sıcak su ve bıtkı cayı ıcecegım ve de hareket ederım bıraz evde...evınde yuruyorum ben...faydasının oldugunu dusunuyorum...leslıe gıbı evın ıcınde oldugum yerde yuruyorum arada zıplıyorum ıyı gelıyor...

Çok güzel söylemişsin yaa :) Kimse en güzel yaşlarını en güzel olcağı zamanları kilolu geçirmek istemez yaş geçtikten sonra istesek de bu kadar güzel olmaz herşey :)

takım olayına benimde istediğim gibi olmadı zaten takım çabuk dağıldı benimde görümcemin düğünü felan girdi araya derken 1 haftadır geri döüş yaptım hemen hemen 1 buçuk kilo vermişim 1 haftada bugün kafama göre yedim yarın geri düzelecek herşey
çok haklısın insan yeterki kafasında bitirsin bende 9 kilo verdim ama daha 6 kilo vermem gerek eski resimlerime bakmak bile istemiyorumm kilo verdiğim bariz ortada herkes çok beğeniyo övgüler alıyorum ama daha çok övgü neden almıyayım boşu boşuna taşımışım o yükü üstümde sadece hamballığını yapıyoruz bundan sonra takibimdesin tatlımmm

Canım harikasın vallahi verdiğin kilolar da çok güzel. Bence başarabilirsin hatta bu kesin bir şey. İnşallah burada aradığın motivasyonu bulursun. Günlüğün hayırlı olsun hoşgeldin aramıza

Canım harikasın vallahi verdiğin kilolar da çok güzel. Bence başarabilirsin hatta bu kesin bir şey. İnşallah burada aradığın motivasyonu bulursun. Günlüğün hayırlı olsun hoşgeldin aramıza

Tesekkur ederim canim...Aradigimi burda bulacagimdan eminim...sizler yanimda olduktan sonra...
insallah herkes istedigi kiloya iner ve bu diyet lafindan kurtulur artik agzina bile almaz... :)))

merhaba
canim metabolizma cayi olarak elma cayindan bahsetmissin de merak ettim bu hangi markanin elma cayi:26:elma cayi metabolizmayi hizlandiriyor mu??

Tesekkur ederim canim...Aradigimi burda bulacagimdan eminim...sizler yanimda olduktan sonra...
insallah herkes istedigi kiloya iner ve bu diyet lafindan kurtulur artik agzina bile almaz... :)))
Ay inşallaaah canım yaaaArada günlüğüme de beklerim birbirimizi kontrol ederiz.:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…