arkadasım dondurma ısmarladı bugun...onu yedım...bayagıdır yemıyordum kendıme odul vermıs oldum ama bıraz da pısmanlık var tabıı ıcımde ne yalan soyleyeyım...
merhabalar verdiğiniz kilolardan dolayıda tebrik ediyorum sizi :))ben 47-50 kilo arası gidip geliyorum ama bende basen var birazda yam yağlar var kabızlıkta cabası..o yüzden kilom hep sorun oldu herkes çok zayıfsın diyor ama ben hala kendimi kilolu görüyorum bunu nasıl yenerim bilmiyorumda..bu verdiğiniz elmalı çay yağmı yakıyor açıkçası pek anlamadım..kabızlığada iyi geliyor mu?çok soru sordum kusura bakmayın..TAKİPÇİNİİZM.....
Ne güzel demişsin canım innnşallaaahhadı arkadaslar tam gaz devam...bırakmayın...sabredın...bu kez hayal kırıklıgı yasamayacagız...hayalımızdekı fızıge kıloya ulasacagız...ozguvenımız tavan yapacak...stres sıkıntı takıntı olmayacak artık hayatımızda...
tüm sıkıntılarından en kısa zamanda kurtulursun inşallah..arkadaslar kusura bakmayın...fınal sınavlarım baslıyor bu hafta...2 hafta surecek...o yuzden sık gıremıyorum buraya...stres kaygı ben de daha cok yemeye sebep oluyor...su donemı ınsallah kılo almadan atlatırım...bazı sorunlar da var hayatımda...cok streslı bır donem gecırıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?