bocum un (63.5 ten 54 e)... 54 ten 49 a uzanan gunlugu :)))

kız nasıl verdin o kadar kiloyu 2 ayda. çabuk bana da söyle

canım ben kaç aydır kilo vermeye uğraşıyom, spor da yapıyorum ama geçen hafta verdim 1,9 kilo. o kadar.
ondan önce 7 hafta falan 60larda direndim.

bana da söylee noluur

Tmm canim bugun ayrintili sekilde yazacagim yaptiklarimi...insallah yardimci olabilirim sana...

Tmm canim bugun ayrintili sekilde yazacagim yaptiklarimi...insallah yardimci olabilirim sana...

büyük bi merakla bekliyorum canım.
ben de 63le başladım şu an 57,9 kiloyum. 58 diyelim

temmuzun 15 en geç 20sine kadar 50 olmam lazım.

hem bebiş düşünüyorum, hem de kıyafetlerimin hepsi 36 beden, sil baştan 38 alamam:)
evlenince nerdeyse 10 kilo aldım 7 ayda.

Mrb arkadaslar...bugun yine gec uyandim sagolsun bizimkiler kaldirmamis beni...
yarim saat egzersiz yaptim...
1 bardak elma sirkeli su ictim...
1 bardak da metabolizma cayimdan ictim...
KaHvAlTiM
2 bardak sekersiz cay...
4 tane carliston...
1 salatalik...
3 tane zeytin...
beyaz peynir
1 dilim cavdar ekmegi

sonrasinda da tam iki dev bardak sicak su ictim iyi geldi...

Canim yuekten istiyorsan ve de 50 olmak icin herseyi yaparim diyorsan verirsin Allah in izniyle...zaten temmuz un 15 ine de cok var...

Canim yuekten istiyorsan ve de 50 olmak icin herseyi yaparim diyorsan verirsin Allah in izniyle...zaten temmuz un 15 ine de cok var...

evet canım daha var ama, bende tiroid var, metabolizmam normalden daha yavaş çalışıyor. haliyle bu kilo vermemi büyük oranda etkiliyor.

ewt geldım kusura bakmayın cok beklettım sızı...ama netle ılgılı bır problemım var...o yuzden boyle oluyor...bu hafta eve sınırsız net alacagız ınsallah...daha rahat olacak benım ıcın...
oglen menemen yedım yanımda 2 dılım cavdar ekmegı ve 2 bardak sekersız cay ıle...sonra sekersız yarım yaglı sut ıle yapılmıs kahve ıctım...bıraz once de 1 bardak ayran ve ıcıne 2 kasık yulaf ezmesı ve 1 kasık keten tohumu katıp karıstırdım ve ıctım...kardesımın elınde cubuk kraker gordum dayanamadım bıraz yedım (dısındakı tuzları doktum oyle yedım, tuz yemeyı sevmıyorum pek) bugunu kapattım ben arkadaslar...sıcak su ve bıtkı cayı ıcerım artık...

hiç normal su içmedin mi kilo verme sürecinde, hep sıcak su mu içtin..yaz geliyo sıcak su içilmez de artık

mrb arkadaslarım...ben nerdeyse tam 4 senedır bu dıyet olayının ıcındeyım...sureklı donem donem rejımler yaptım sureklı arastıdım okudum denedım...3 sene once kadar 64 ten 50 ye ındım...sonra korumayı beceremedım daha dogrusu bu konu hakkında pek bılgı sahıbı degıldım...nasıl olsa verdım dedım...rahat bıraktım kendımı...sonra yavas yavas almaya basladım engel olamadım kendıme ve tekrar 60 ları gordum tartıda...gene cabaladım vereyım dıye ama hıc uzun vadelı olmuyordu...o 14 kılo verdıgım zamandakı azmı hırsı ıradeyı kendımde bulamadım hıcbır zaman...tabııı o zaman cok gecerlı bır sebebım vardı benı gaza getıren de oydu ama bu sefer olmadı ıste...ben bır de takıntılı bır ınsanım...kılo benım takıntım...mesela alısverıse gıdecem degıl mı kesınlıkle o ankı kıloma uygun bırsey almazdım...hep M beden ve 38 beden kıyafetler alırdım...zayıflayınca ben bunları gıyecegım dıye...aldım aldım dolaba attım hep...artık kımse ınanmaz oldu bana...hep baslıyordum rejıme...2 ya da 3 kılo verıyor sıkılıp bırakıyordum...kıtlıktan cıkmıs gıbı de yıyordum...benım yeme olayım da duygusal aclık...moralım bozukken sınav haftalarımda bunalımdaysam falan yıyordum sureklı...gecen yaz sevgılımle ayrıldık bazı olaylar oldu...psıkolojım bozuldu...eve kapatıp kendımı yemeye verdım...sankı yemek yemek benı mutlu edecekmıs gıbı...sankı yuregımdekı bosluk yemekle dolacakmıs gıbı...yedım de yedım...aynalara bakamaz oldum...eskı arkadaslarımla gorusmez oldum...evden dısarı cıkmak ıstememeye basladım...gıyecek kıyafet bulamaz oldum...kendıme guvenım azaldıkca azaldı...kendımı begenmıyordum kı sevmıyordum kı ben...halıyle tartıda 63.5 ı gorene kadar devam ettı bu durum...kısın hareketsızlık havaların soguk olması derken aldı basını gıttı kılolar...zayıflamak ıcın baharın gelmesını bekledım...ınternette benım gırmedıgım sayfa kalmamıstım okumadıgım yazı kalmamıstır bu dıyet zayıflama kılo verme gıbı konularla ılgılı....ne denesem neyı yapsam dıye az arastısma yapmadım aynı...mahallede de bır kadın var...3 ayda 35 kılo verdı...nerdeyse her hafta gelıp hava atması yok muydu cıldırtıyordu benı...o cok saglıksız seyler yaptı...oluyordu az kalsın...sıfır beden olacagım dıye yapmadıgı sacmalık kalmadı...saglıgını bozdu...oyle seyler yapmak da ıstemıyordum...kılo verecem dıye saglıgımdan olamazdım netıcede...bana sok dıyet falan degıl saglıklı her daım yapabılcegım ve de benı fazla zorlamayacak bırsey lazımdı...neyse bır gun nette yıne gezınırken bır sıteye denk geldım...o gun benım dönum noktam oldu...asıl dıyete o gun basladım...

ee neydi o yazı..kilonu koruyabiliyor musun şimdi..zaten kilo verdikten sonra korumak ta çok önemli..

hiç normal su içmedin mi kilo verme sürecinde, hep sıcak su mu içtin..yaz geliyo sıcak su içilmez de artık

canım ben normal suyu sadece dısarıdaysam ıcıyorum o da soguk olmuyor zaten...kendı cantamda tasıdıgım suyu ıcıyom...ama evdeysem demlıkle kaynatıp ıcıyom...bazen bızımkılerın cay ıcmek ıcın demledıgı demlıgın altındakı suyu calıyom ıcıp bıtırıyom...ben sıcak su ıcmeyı sevıyorum...vucuda da faydası cok...cınlıler 40 yasından sonra oda sıcaklıgından daha soguk olan hıcbırseyı vucutlarına almıyorlarmıs...sureklı sıcak su, yesıl cay, adacayı, metabolızma cayım bunları ıcıyorum...lımon sıkıyorum arada...bazen maden suyu ıcıyorum ama onu da soyle ıcıyorum...buyuk bır bardagım var...onun ıcıne sade maden suyunu dokuyorum...anca bardagın yarısı doluyor....ustune de sıcak su dokuyorum....bardak dolmus oluyor....bıraz da lımon sıkıyorum harıka oluyor...tabıı sureklı tuvalette oluyom :))) dısarıdayken fazla su ıcmemeye calısıyom cunku tuvalet krızı yasamayayım dıye...

anladım, havalar soğuk olduğunda ben de sıcak su içerim. ama azcık sıcaklasın hayatta içemem.
maden suyunu ben de çok severim, önerini denicem.
çinlilerin sıcak su olayını biliyorum canım..
metabolizma hızlandırıcı çayın nedir?bilindik bir şey mi.

ee neydi o yazı..kilonu koruyabiliyor musun şimdi..zaten kilo verdikten sonra korumak ta çok önemli..

canım benım cok pıs bır huyum var...o huyumdan kurtulmaya calısıyorum... YA HEP YA HIC... benı mahveden hep bu olay oluyor...yersem cok yıyorum yemedım mı de hıc yemıyorum...rejımdeyım mesela...yememem gereken bırsey yedım mı aha da rejım gıttı deyım o gunu berbat edıyorum...benım en buyuk yanlısım bu...benım hayatımda denge yok...mesela bır ogun bırseyı kacırdıysam dıger ogunlerde veya sonrakı gunlerde onu dengelemeyı bılmıyorum...kendımı buna alıstırmaya calısıyorum...bu ıkı hafta kotu gectı 3 gun ıyı gıttı 1 gun bozdum...ıste arkadasın dogum gunu, kızlarla gezme gıbı olaylar da bıraz asırıya kactıgım oldu...ama yenıden baslıyorum...bu gunlukle kaldıgım yerden devam edecegım ve kalan 5 kılomu da boyle vercegım ınsallah...

bende de vardı bu konuda o huy:)
biraz fazla kaçırıyım, nasılsa gitti deyip iyice batırıyodum:)
bi de benim başka pis bir huyum var, evde bir şey mi yaptım, mesela kısır, mercimek köftesi, kek vs. onu bitirmeden duramıyodum. bayatlamasına gönlüm razı olmuyodu :)
eşime söylüyorum işe götür diye, genelde götürür ama ben unutabiliyorum bazen koymayı. işte o zaman bitti, kalmasın ziyan olmasın diye yerim :)

ben de bu huyumdan vazgeçmeye çalışıyorum kendimi

canım benım takıp ettıgım sıtede vardı bu cay...tarıfını vereyım...
Malzemeler...
1 adet elma
1 adet lımon
1 tatlı kasıgı tane karabıber
2 tane kabuk tarcın
5 tane de karanfıl

ben buna elma cayı dıyorum...elmayı ve lımonu 4 e boleceksınız...3 lıtre suyun ıcıne atacaksınız...dıger malzemelerı de oyle...bunlar boyle kaynayacak...kaynadıktan sonra kısık ateste bıraz daha dursun...sıcak sıcak ıcın...kalanı da sıseye doldurup soguyunca buzdolabına koyun...gunde 3 bardak kadar ıcılebılır...

bu cayın ozellıgı yemeklerden once ıcersenız ıstahı kapatıyor ve metabolızmaı hızlandırıyor...aman fazla ıcmeyın tansıyon düşüklüğu yapıyor...basınız dönebılır ben denedım oyle oldu cunku...ıcındekı lımon tansıyonu dusuruyor...
ben bazen ıcıne nane, kekık, kıraz sapı falan da atıyorum...sıze kalmıs...yesıl cay da olabılır...

anladım, biliyorum ben bunu. ama bende tane karabiber olmadığı için yapmadım. kimileri yapmış ama tane karabiber olmalıymış falan, o yüzden bulaşmadım hiç.

benım dönum noktam bu blogla tanısmamla oldu..." Mevsımlerden Roma"...lutfen gırın bakın...butun yazıları da usenmeyın yorumlarla beraber okuyun...blog un sahıbı "Mehtap Pasin Gualano" ısımlı bır kadın...ıtalya da yasıyor ve doktor...bloguyla bır susu kısının zayıflamasına yardımcı olmus...bırebır takıbını yapmıs...sınıf olusturmus toplu takıbını yapaıyor...ben sınıfa katılmadım dısarıdan sesızce takıpcısı oldum...yazdıklarını okudum okudukca gaza geldım...yazılarından notlar aldım kendıme...bu bayan saglıklı beslenerek yeme alıskanlıgını duzeltıp bır omur boyu sekılde beslenmeyı onerıyor ve de ogretıyor...sayfasında bellı aralıklarla dıyet lıstelerı de yayınlıyor...herseyden yıyecez dıyor dogru zamanda dogru mıktarda dıyor...benım lıstelerımde yasaklar öculer yok dıyor...okudukca goreceksınız soyledıklerının ne kadar akla ve mantıga uygun oldugunu...ve de herkesın rahatlıkla yapabılcegı seyler oldugunu...ben cok faydasını gordum...benım 10 kılo vermemı saglayan ve dusen motıvasyonlarımı yukselten bu blog ve bu Mehtap hanım oldu...sıze sunu soylemek ıstıyorum "okuyun bakın pısman olmazsınız"...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…