bocum un (63.5 ten 54 e)... 54 ten 49 a uzanan gunlugu :)))

birazdan bakıcam, mesajı yazdıktan sonra..
ben de böyle düşünüyorum, her şey ama doğru zaman..
teşekkürler önerilerin için..

anladım, biliyorum ben bunu. ama bende tane karabiber olmadığı için yapmadım. kimileri yapmış ama tane karabiber olmalıymış falan, o yüzden bulaşmadım hiç.

canım her yerde var tane karabıber...aktarlardan veya marketlerden temın edebılırsın...karabıber onemlı...bence denemelısın bu cayı...

canım her yerde var tane karabıber...aktarlardan veya marketlerden temın edebılırsın...karabıber onemlı...bence denemelısın bu cayı...

her yerde var ama benim bulunduğum yerde yok malesef
eşim subay, görev nedeniyle eruh(siirt)tayız.
burda aktar da yok zaten

merhaba canım söylediğin blogu açtım ve okumaya başladım 9 kilodan sonra kalan 6 kilomuda vermek istiyorum
seni görünce daha çok gaza geldim çünkü neredeyse 2 aydır aynı kilodayım ve sıkıldım
bloğu incelicem inşallah banada faydası olur

Bir bakima ayniyiz canim...ben 10 kilo verdim kalan 5 i vermeye calisiyorum...sen de 9 kilo vermissin kalan 6 yi vermeye calisiyorsun...beraberiz bundan sonra ona gore :))) blogu iyice incele...begendigin dikkatini ceken yerleri not al...basari hikayelerini oku...eminim gaza geleceksin...ben motivasyonum dustukce aciyorum blogu okuyorum...kadin sanki karsisinda ben varmisim ki dogal icten ve samimi yazmis yazilarini...benim zayiflayabilmek icin bu blog ve bu bayanla tanismam gerekiyormus demek ki... :))) hadi iyi geceler herkese...

Gunaydin arkadaslar...bugun 8 de kalktim...yarim saat egzersizimi yaptim...
1 bardak elma sirkeli suyumu ictim...
1 bardak metabolizma cayimi da ictim...
KaHvAlTiM

3 bardak sekersiz cay
carliston
salatalik
domates
maydanoz
dereotu
cok az beyaz peynir
2 tane zeytin

otla beslendim bu sabah...
ustune de dev bir bardak sicak su ictim...
evi derledim topladim...

günaydın bocum, dün mevsimlerdenromaya ya baktım. çok tatlı biriymiş doktor,
bayağı da aktif bir blog.
menüler de güzel, yazılar da.
güzel şeyler var cidden.

günaydın bocum, dün mevsimlerdenromaya ya baktım. çok tatlı biriymiş doktor,
bayağı da aktif bir blog.
menüler de güzel, yazılar da.
güzel şeyler var cidden.

Canim begenmene cok sevindim...bilmemiz , ogrenmemiz ve de uygulamamiz gereken cok sey var o blogda...ben taaa ilk yazisindan basladim sirayla okudum...kendime de gittim sirin renkli bir defter aldim...beni gaza getirecek her sozunu yazdim...yapmam gereken bilgileri not ettim...her gun de girip bakiyorum acaba bugun birsey yazmis mi diye...gunduzleri okulda falan olunca listeleri pek uygulayamiyorum ama gene de elimden geleni yapiyorum...ben aksam 6 dan sonra birsey yemiyorum canim...ac ac yatiyorum...aciktikca sicak su iciyorum iyi geliyor...hafif oluyorum sabahlari da bos mideyle hafif hafif uyaniyorum :)))

evet, ben de aç aç yatıyorum..
6ya dikkat etmeye çalışırım ama bazen 7 olabiliyor bende..olsun buna da şükür :)

bizim akşam yemeği saat 8 hatta 9 u buluyor eşimle birtek akşam yemeklerinde birlikde oluyoruz ama ben diyete başladığım günden beri beklemiyorum engeç 7de bitmiş oluyor ama bu son 2 aydır herşeyin düzeni bozuldu ama artık kendimi topladım ve yola devammmm

mrb arkadaslarım...
acıkınca 10 tane erık yedım...
cok az tavuk haslaması yedım...

bıraz once de 1 kase corba ve salatalık, dereotu, maydanoz yedım...

1 dev bardak sıcak su ıctım...
bıtkı caylarımı ıcecem ve bıraz harekete gececem...kanım haraketlensın dıye hoplayıp zıplayacam...
bugunu ben bu sekılde kapattım...daha da bırsey yemem...

yarın tartı gunum :))) bakalım durum ne...

merhaba canım günlüğün hayırlı olsun.

ben de şu an 63 kiloyum. 2 ayda güzel kilo vermişsin valla tebrik ederim. ben de en kısa zamanda 55'e düşmek istiyorum. yaptığın özel bi şey var mı? neler yapıyosun?

sevgili bocum =)

başından beri yazmış olduklarını okudum da yani neredeyse şu diyet maceralarında aynı olduğumuzu farkettim..

artık şu mesajını da okuyunca hah tamam dedim tam aynıyız işte...

aynı sorunların içindeyiz..

yap hep ya hiç felsefesi!

ben 1 tane biskrem yesem derim ki aha gitti diyet ve saldırırım hemen yemeklere nasılsa bozdum die..

yapınca ytam yapıyorum

bu arada kilolarımız da yakın canım

ben 45 kilodan 60a çıktım.

şimdi 1 haftadır diyetteyim..

hemen hemen diyetimiz bile aynı öle diyim
elma sirkesi sıcak su içmek vs.

aynen ben de sıcak su içiyorum
ve yudum yudum içmek lazım
insanlar sürekli çay içer ya
ben de sıcak su koyar ılıyana kadar içerim onu öyle yavaş yavaş

bi kere metebolizmaya çok daha iyi benim bildiğim..
sıcak derken kaynar olmayacak tabi kaynar suyu koyup
hafif ılıyınca içiyorum ben.

neyse sonuç olarak
azmin iraden beni motive etti arkadaşım

dedim ki ben de buraya yazayım

diyetim benim şöyle yani tam bir liste takip etmiyorum ama yediğim şeyleri yazayım bugün:

(bu aradsa diyete gireli tam 1 hafta oldu - boyum 157 cm kilom: 59 başlangıç kilom:60 hedef kilom: 45-47

sabah:
uyanınca birkaşık elma sirkesi ve su
4 kaşık nesfit bir bardak süt ile

ara
1 armut

öğle
ton balıklı salata

ara
1 paket wasa + 1 bardak yağsız ayran

henüzbu öğünü yemedim ama yemeğimi evden getirdiğim için ne yiyeceğim belli:

akşam:
4 adet haslanmış enginar

nasıl menüm beğendin mi? akşam yemeğinden 2 saat sonra gibi de 1 porsiyon meyve yiyorum

yani bi haftadır hemen hemen bunu uyguluyorum ufak değişiklikler olabiliyor..

tabiki gün içinde bol yeşil çay ve su tüketimini de ekleyeyim.
onları asla bırakmıyorum..

bir hafta zor geçti haliyle ilk bir hafta alışmaya çalışıyor insan
ilk planım 50ye düşmek bi zaman dilimi koymuyorum kendime ama temmuz sonu düşmüş olsam 50ye ilk etapta güzel olur diyorum=)

sonra da beş kiloyu vermeye çalışıcam

inşallah başarırız diyorum..

yarınki sonucu 4 gözle bekliyorummm tatlımm
menünde çok güzel

arkadaslar yarın yazacagım sorularınıza cevapları...sımdı pek vaktım yok maalesef...cıkmam lazım...hepınıze ıyı aksamlar...

arkadaslar yarın yazacagım sorularınıza cevapları...sımdı pek vaktım yok maalesef...cıkmam lazım...hepınıze ıyı aksamlar...

nette bır sorun oldu canlarım ya...aynı mesaj 3 kere cıkmıs...kusura bakmayın...yarın gorusmek dılegı ıle...

gunaydın arkadaslar...okula gec kaldım...evden cıkmam lazım su an...okuldan gelınce gorusuruz...

bu arada bugun tartı gunumdu...veeeee tartıldım... 53.3 um :))) cok mutluyum cokkkkkkk...

Selam bocum, günaydın. Esra ben

Diyet serüvenin bana cok tanıdık geldi.. Bende senin gibi 1,55 boyundayım. ( 1,60 diye hep kendimi kandırmısım ) 65 kilo ile basladım 54 e kadar indim ama bu aralar biraz saldığım için 55 oldum gene.. Benimde hedefim 48 kilo olmak.. Senin takibindeyim artık canım, basarılar...

Bu arada sirkeli su faydali oldu mu senin için, cok cirkin tadı ben içmeye calıştım ama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…