- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
benım dönum noktam bu blogla tanısmamla oldu..." Mevsımlerden Roma"...lutfen gırın bakın...butun yazıları da usenmeyın yorumlarla beraber okuyun...blog un sahıbı "Mehtap Pasin Gualano" ısımlı bır kadın...ıtalya da yasıyor ve doktor...bloguyla bır susu kısının zayıflamasına yardımcı olmus...bırebır takıbını yapmıs...sınıf olusturmus toplu takıbını yapaıyor...ben sınıfa katılmadım dısarıdan sesızce takıpcısı oldum...yazdıklarını okudum okudukca gaza geldım...yazılarından notlar aldım kendıme...bu bayan saglıklı beslenerek yeme alıskanlıgını duzeltıp bır omur boyu sekılde beslenmeyı onerıyor ve de ogretıyor...sayfasında bellı aralıklarla dıyet lıstelerı de yayınlıyor...herseyden yıyecez dıyor dogru zamanda dogru mıktarda dıyor...benım lıstelerımde yasaklar öculer yok dıyor...okudukca goreceksınız soyledıklerının ne kadar akla ve mantıga uygun oldugunu...ve de herkesın rahatlıkla yapabılcegı seyler oldugunu...ben cok faydasını gordum...benım 10 kılo vermemı saglayan ve dusen motıvasyonlarımı yukselten bu blog ve bu Mehtap hanım oldu...sıze sunu soylemek ıstıyorum "okuyun bakın pısman olmazsınız"...
anladım, biliyorum ben bunu. ama bende tane karabiber olmadığı için yapmadım. kimileri yapmış ama tane karabiber olmalıymış falan, o yüzden bulaşmadım hiç.
canım her yerde var tane karabıber...aktarlardan veya marketlerden temın edebılırsın...karabıber onemlı...bence denemelısın bu cayı...
merhaba canım söylediğin blogu açtım ve okumaya başladım 9 kilodan sonra kalan 6 kilomuda vermek istiyorum
seni görünce daha çok gaza geldim çünkü neredeyse 2 aydır aynı kilodayım ve sıkıldım
bloğu incelicem inşallah banada faydası olur
günaydın bocum, dün mevsimlerdenromaya ya baktım. çok tatlı biriymiş doktor,
bayağı da aktif bir blog.
menüler de güzel, yazılar da.
güzel şeyler var cidden.
Canim begenmene cok sevindim...bilmemiz , ogrenmemiz ve de uygulamamiz gereken cok sey var o blogda...ben taaa ilk yazisindan basladim sirayla okudum...kendime de gittim sirin renkli bir defter aldim...beni gaza getirecek her sozunu yazdim...yapmam gereken bilgileri not ettim...her gun de girip bakiyorum acaba bugun birsey yazmis mi diye...gunduzleri okulda falan olunca listeleri pek uygulayamiyorum ama gene de elimden geleni yapiyorum...ben aksam 6 dan sonra birsey yemiyorum canim...ac ac yatiyorum...aciktikca sicak su iciyorum iyi geliyor...hafif oluyorum sabahlari da bos mideyle hafif hafif uyaniyorum :)))
Canim begenmene cok sevindim...bilmemiz , ogrenmemiz ve de uygulamamiz gereken cok sey var o blogda...ben taaa ilk yazisindan basladim sirayla okudum...kendime de gittim sirin renkli bir defter aldim...beni gaza getirecek her sozunu yazdim...yapmam gereken bilgileri not ettim...her gun de girip bakiyorum acaba bugun birsey yazmis mi diye...gunduzleri okulda falan olunca listeleri pek uygulayamiyorum ama gene de elimden geleni yapiyorum...ben aksam 6 dan sonra birsey yemiyorum canim...ac ac yatiyorum...aciktikca sicak su iciyorum iyi geliyor...hafif oluyorum sabahlari da bos mideyle hafif hafif uyaniyorum :)))
canım benım cok pıs bır huyum var...o huyumdan kurtulmaya calısıyorum... YA HEP YA HIC... benı mahveden hep bu olay oluyor...yersem cok yıyorum yemedım mı de hıc yemıyorum...rejımdeyım mesela...yememem gereken bırsey yedım mı aha da rejım gıttı deyım o gunu berbat edıyorum...benım en buyuk yanlısım bu...benım hayatımda denge yok...mesela bır ogun bırseyı kacırdıysam dıger ogunlerde veya sonrakı gunlerde onu dengelemeyı bılmıyorum...kendımı buna alıstırmaya calısıyorum...bu ıkı hafta kotu gectı 3 gun ıyı gıttı 1 gun bozdum...ıste arkadasın dogum gunu, kızlarla gezme gıbı olaylar da bıraz asırıya kactıgım oldu...ama yenıden baslıyorum...bu gunlukle kaldıgım yerden devam edecegım ve kalan 5 kılomu da boyle vercegım ınsallah...
yarınki sonucu 4 gözle bekliyorummm tatlımmmrb arkadaslarım...
acıkınca 10 tane erık yedım...
cok az tavuk haslaması yedım...
bıraz once de 1 kase corba ve salatalık, dereotu, maydanoz yedım...
1 dev bardak sıcak su ıctım...
bıtkı caylarımı ıcecem ve bıraz harekete gececem...kanım haraketlensın dıye hoplayıp zıplayacam...
bugunu ben bu sekılde kapattım...daha da bırsey yemem...
yarın tartı gunum :))) bakalım durum ne...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?