- Konu Sahibi atacenksen
-
bodrumda yaşam çok güzeldir ben 15 senedir bodrumda yaşıyorum..ama yinede bodrumda yaşamak istiyorsanız ev almadan önce bir deneme yapın derim..örneğin bir süre ev kiralayıp neresinde oturmak istediğinize karar verebilirsiniz..daha sonra ise ev için araştırmalar yapmanızı tavsiye ederim eğer tanıdığınız biri yoksa buralarda..çok fazla ev var çünkü ve bir çoğu site içinde aidat vb sorunları çok olabiliyor yada kurallar ve o kadar çok ev yapıldıki kısa sürede bir çoğunun tapu vb işleride problemli olabilir çok dikkat etmelisiniz..ayrıca nem alıp almadığınına evin güneş görüp görmediğine çok dikkat edin :) bunların dışında bir sorun yok..bodrum benim için yaşanacak en güzel yer..ama değişir kişinin isteklerine göre..umarım yardımcı olabilmişimdir :) iyi günler..
Merhaba arkadaşlar. Eşimin işi sebebiyle bodruma taşınma ihtimalimiz var.Bodrumda yaşayan kişiler olarak sizce bodrumda hayat pahalımı? Kışlar nasıl geçiyor? Sürekli oturmak için bodrum merkez mi tercih edilmeli yoksa ilçeler de olabilir mi? Bir bayan için iş olanakları nasıl? Şimdiden teşekkür ederim.
Başka fikri ve deneyimi olan yok mu?
Kışın çok mu sıkıcıdır mesela?
Hepinize merhaba..
eşim ve ben İstanbul'da oturuyoruz...artık büyük bir şehirde yaşamak istemiyoruz..Oğlumu dört duvar arasında büyütmek istemiyorum...Evimizi satıp Bodrum da yaşamaya karar verdik...Bodrum da yaşayanlar tecrübelerini aktarırlarsa çok sevinirim..Daha çok eşim istiyor Bodrum u..ben ayvalık akçay taraflarını istiyorum..İş sebebiyle %90 Bodrum olacak sanırım...İnşallah evimiz satılır da hayallerimize kavuşuruz...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?