Cilt Bakımı Ürünleri Body Shop ürünleri hakkında düşünceleriniz??

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
güzel ambalajlar hoş kokular ile birleşince değişikmiş gibi görünüyor bence ürünlerinin hiçbir özelliği yok,bir zararını da görmedim ama o kadar parayı haketmiyor,market ürünü kullanırım daha iyi

Ben kısa bi süredir kullanıyorum ama bana gayet iyi geldi..
Çok beğendim ben loreal pure zone'u

Karma bir cilde sahibim. Lorealin yosun serisinden temizleme jelini kullanıyorum yüzümü kuruttu üzerine çay ağacı serisinden clearing losyon kullanıyorum onu da yüzüme sürüp sürmediğim belli değil hiç nemlendirmiyor ve yüzü yakıyor. Sivilcelerimi kuruttu ama sayesinde yer yer tahriş olmuş kırmızılıkların olduğu bir yüzüm oldu. Sadece yosun serisinden peelingini tavsiye ederim. Bunun yanında La Roche Posay Effaclar Gel tavsiyemdir. Bir mucize bekleme sadece temizleme jeli ama yüzü kurutmuyor yazın bu jelle yüzümü yıkıyor üstüne krem sürme ihtiyacı dahi duymuyordum. Doktorlar da bu temizleyiciyi tavsiye ediyor.

katılmıyorum,ne body shopun hiçbi işe yaramadığına ne de market ürünleri kullanma kısmına.Asıl o market ürünlerine verilen para boşa gidiyo.En azından hayvanlar üzerinde denenmemesi bile body shopu market ürünlerine tercih etmemde geçerli sebep.

Kusura bakmayında market avon orflima gibi ürünlerle body shop aynı kefeye koyamam önce cildinizi tanıcaksınız ve gerçekten neye ihtiyacınız olduğunu biliceksiniz nerden alırsanız alın cildinize uygun değil ise bu size negatif suç veriri ben vücut nemlendiri ve ve parfümlerini kullanıyorum ama nemlendirici olarak cildime iyi gelen loreal onun için almak için bile olsa değiştirmek istemedim almadım gerek bile duymadım ama body shopun cilt ürünlerine başlamak isterdim şuan memnun olduğum için değişmek istemiyorum ya tıpkı şampuan değiştirince saçımız tepki gösteriri ya kepek vs oluşumu gibi ciltte öyle ne ii geliyorsa onunla devam etme taraftarıyım sonuçta hassas bir bölgeden bahsediyorz o yüzden önce tester vc ile deneme yapın ona göre başlayın ama şunun belirtiyim the body shop taki kalite kolay kolay hiç bir markada yok en azından bitkisel daha ne olsun derim bu benim fikrim.....

yıllardır body butterlarını kullanırım.indirim zamanına denk getiriyorum alışverişimi.hindistan cevizi yağı içeren saç bakımı, saç-yüz ve vücuda kullanılabilen güzellik yağı ve parfüm de almışlığım vardır body butter almaya gitmişken.hepsinden de memnun kaldım.fiyatlar biraz pahalı ama %50 indirimler oluyor o zaman çok uyguna geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…