sen profildeki aynı kişi isen görüntünün altından cehalet akıyor cnm ben insanları uyarmak içn yazdım..okursun okumazsın burda ortada aklınca benı hayvana benzetmeni tamamen cehalet olarak algılıyorum. ve gülüyorum :))
Kolktuk altı yani akciğerin yanı başındaki o ince, hassas, geçirgen yer için internetten ne idüğü belirsiz "beyazlatıcı krem" sipariş etmek, valla bazen insanların sabah akşam yürek yediğini düşünüyorum.[
cnm görselliğe önem vermediğin belli ben veriyorum
Basta konu ile alakasiz diye yazdim siz kendi kafaniza gore anlamış ve yazmissiniz . Çok ayip yazdiginiz cumleler profilleriniz bu kişilerle ayni demek istedim siz kendinizi neye benzettiniz ben size hic öyle bir imada bulunmadim bulunmamda iyi gunlersen profildeki aynı kişi isen görüntünün altından cehalet akıyor cnm ben insanları uyarmak içn yazdım..okursun okumazsın burda ortada aklınca benı hayvana benzetmeni tamamen cehalet olarak algılıyorum. ve gülüyorum :))
cnm kusura bakma yanlış anladım ve sildim pardon ama o kişiler ben deılımBasta konu ile alakasiz diye yazdim siz kendi kafaniza gore anlamış ve yazmissiniz . Çok ayip yazdiginiz cumleler profilleriniz bu kişilerle ayni demek istedim siz kendinizi neye benzettiniz ben size hic öyle bir imada bulunmadim bulunmamda iyi gunler
Önemli değilcnm kusura bakma yanlış anladım ve sildim pardon ama o kişiler ben deılım
benım hormon problemım var şekerım var o yuzden baya karardıkoltuk altı beyaz değil mi zaten yahu
haklısın cnm yapacamHem sikayetci ol hem de sikayet var a yaz ki insanlar da bu tuzaga dusmesin.
Silemem çünkü 10 dk geçince silinmiyo tamam sorun yok.Yanlış anlasilmazsiniz sadece bana yazdiniz kimse yanlış anlamaz merak etmeyincnm bu mesajı sılersen çok sevınırım yanlış anlaşılmak ıstemem..gerçekten özur dılerım
cnm görselliğe önem vermediğin belli ben veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?