Anti-Aging Bodytox detoks ayak bantları kullananlar buraya

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Ben de birazdan ismarlayacagim insallah iyi bir sonuc elde ederim...
Kullananlar deneyimlerini paylasmaya devam etseler keske...
Kullandigi zaman faydasini goren arkadaslar, ne kadar sure kendinizi iyi hissetmeye devam ettiniz?
Yani etkisi ne kadar zaman sonra gecti?
Ben 10 adet alip bes gun deneyecegim...
Eger iyi sonuc elde etmeye baslarsam 10 15 gun devam edecegim...
Sonra da her iki ayda bir 5 gun kulalnirim herhalde...
Planlarim boyle ama bakalim neler olacak :97:

ben de bu sitede bir yerde bunların hepsinin bir oyun olduğunu okudum.içeriğinde demir tozu var ve her şekilde kararma yaptığını ,ayak tabanlarının bir süre sonra buna alışıp zamanla kararmanın azaldığı yazıyordu.
valla ben de kararsız kaldım.
siparişimi iptal ettirdim.

bunun bir de meditox diye bir marka ile satılanı var. Onu kullanan var mı? Ben bir paket almıştım üç gece boyunca hep kararma oldu. Psikolojik mi bilmiyorum, normalden daha dinç de kalktım. Acaba şimdi bir daha alsam mı yoksa başka birşeyler mi denesem bilemiyorum

Kızlar ben yakaladınyakaladın.com'dan Kinoki diye bi marka aldım çok ucuza. Dün gece ilk defa denedim. Hiç öyle sizin dediğiniz gibi karıncalanma uyuşma falan olmadı bacaklarımda. Sabah çıkardığımda bantlar koyu gri renkteydi. bazı sitelerde insanlar bu bantları çıkardıklarında çok kötü koktuğunu söylemişler benimkinde hiç koku yoktu. sabah dinç uyanmak mı? kendimi zor söktüm yataktan çok kötü hissediyordum. ama hemen bantları suçlamak istemiyorum çünkü adet günüm başlamıştı. bu gece tekrar deneyeceğim bakalım sabah nasıl uyanacağım. gelişmeleri paylaşırım

kızlar bu sefer biraz erken taktım bantları üç saat kadar durdu ve biraz evvel çıkardım evet kokuyordu bantlar. ve dün gece dörtte yatmış olmama rağmen sabah sekiz buçukta kalkıp işe gittim tüm gün topuklu ayakkabılarla ayaktaydım ama yorgun hissetmiyorum kendimi. bilmiyorum ondan mı yoksa psikolojik mi. sabah iyice kandırıldım hissi vardı bende bantlara güvenimi kaybetmiştim biraz evvel yeniden kazandım sanki

demirtozu kısmına katılmıyorum. çünkü ben ağır bir rahatsızlık geçirdim ve tam 20 gün boyunca aralıksız kullandım.
çünkü paketinde bantların rengi açılıncaya kadar kullanın diyordu.
eğer demirtozu olsa neden yirmi günde sadece biraz açıldı rengi, neden alışmadı benimkiler? ben gerçekten işe yaradığını düşünüyorum.
sürekli kullanıcılarından oldum artık. rahatsızlığım nüksettiği zamanlar bantlar daha siyah çıkıyor ve 7-10 günde ancak kahve rengi oluyor, kokusu zaten berbat oluyor

normal zamanlarda takıp denedim. bende biraz şüphelenmiştim. bantlar kahve rengi, yer yer beyaz çıktı. yani bence şüpheye yer yok...

dinç ve sakin kalmak istiyorsanız kullanının derim.
gece yatmadan yapıştırın, sabah sökün ayağınızdan. 8 saat kalmalı ayak tabanında.
bir de uygularken ağrı, şikayet hissettiğiniz yeriniz ayak tabanınızda nereye denk geliyorsa oraya yapıştırınki sonuç alabilesiniz.
midesinde sorun olmayan biri gidipte tam mide noktasında yapıştırırsa elbette sonuç alamaz
iyi kullanımlar, bol şifalar

canım demek ki sen gerçek bir detoks bantı kullanmışın anladığım kadarıyla benimki sahteydi zaten o kadar ucuz olmasından şüphelenmeliydim

peki siz ne marka alıp kullanıyorsunuz? biz de onu alalim bari

"Foot Patch Detox Ayak Bandı" kullandığım marka. netten sipariş verdim. şuanda bi sitede 14 tl
ben 29tl ye almıştım. 14e düştüğünü görünce bi kaç kutu birden aldım.

Biz de internetten siparişle food patch marka aldık . ben 2 kere taktım , insanın ayağının altında eriyor kararıyor, eşim daha çok kullandı 3 kutu aldık, bana iyi geldi diyor ama tam ifade edemediği bir durum.. ayağında kaşıntı vardı egzama gibi bir şey o şu anda yok.. acaba patch mi iyi geldi kendiliğindenmi geçti bilemiyoruz. yalnız bir hafiflik veriyor ayaklara.. denenebilir zararlı olacak bi durumu yok şimdi almıyorum kaşıntı olursa ayakta o zaman alıp denicem geçerse banttandır diye yazarım..

ben 2 kutu kullandım.Faydası oldu mu hiç anlamadım.Bende iltihaplı romatizmanın bir çeşidi var,ondan verim alamamış olabilirim,bilemiyorum.Ama normal bir kişide belki daha etkili olabilir

arkadaslar bende bugun gratisten meditox marka aldim bodytox alacaktm aslinda ama bu 3lü ve daha ucuzdu denemek istedim suan taktım ayaklarimda karıncalanma hissediyorum birazdan yatıp sabah cıkartcam bantları yarın tekrar yorum yazcam mutlaka :) insallah işe yarar toksinlerden kurtuluruz

evet dün gece patchlari ayagimn orta kısmına takmıstım haritada mide karaciger bagirsaklar böbrekler kısmına geliodu sabah cıkardgmda kokuluydu bantlar, bazı arkadaslarn dedigi gibi koyu lekeler yoktu ama merak edip içine baktım o bantlarn içinde ne var die ilginc toz gibi biseydi ıslanms bazı yerlerde jelimsi bise vardi kahverengi rengide çok siyah diildi ama erken kalkmama ve suan kahvaltı yapıor olmama bakarsak işe yarıyor gibi bide karıncalanma ve bacaklarimda hareketlilik bendede oldu, renk koyu kahveydi ama kokusu igrencti gerçekten ben gratisten aldm 6lıydı iki gün daha kullancam bakalım bide üst tarafına yapstrmak istiorm beyin fln parmakuclarinda gosterio ayak haritasinda onuda yazcam arkadaslar ama bugun ayaklarimi hafiflemis hissediorm üst tarafim gene uyusuk gibi gelior yarinda orda deneyip sonuclari yazcam ii günler :) birde fiyat merak edenler için 29 liraydi 6lısı meditox markaydi.

tamamen psikolojik bütün arkadasların youmunda okudum kararmış die bende sizin gibi merak edip aldım kullanıyordum kac gündür ayaklarıma takıyor olmama rağmen anlatıldığı gibi karıncalanma yok öyle yok böyle yok efendim ne o oyle abartmalar falan neredeyse her markasına para verdim en sonunda merak edip kullandığım bantlardan birini kestim baktım bildiğimiz sakız bu ya biraz kokusu farklı o kadar gene tatmin olmadım bu seferde kullanılmamış bir banda bi kaç damla su damlattım suyun olduğu yerler simsiyah oldu acaba sudaki toksinlerimi aldı:))) yahu biz neden kandırılmaya bu kadar müsaitiz arkadaslar ayağımın altına yapıştırırken kutunun içindeki yapıkanla yapıştırdım hiç hava almadığı için bandın olduğu yerler terleme yaptı ve içindeki madde ter ile karısında karardı ertesi gün evde hava alacak sekilde flaster bandla sıkı sıkı yapstırdım hava aldığı için terleme yapmadı ayağım banttada kararma yapmadı gene ertesi gün kutunun içinden cıkan yapıştırıcı ile yapıstırdım terleme yaptı ve simsiyah oldu yabiki içinde ne tür bir madde olduğunu bilmediğimiz sey ter su vs ile karsılastığında kararma yapıyor öyle diğer arkadaslarında abarttığı gibi yok kanım cekilir gibi oldu karıncalanmalar oldu basımın ağrısını aldı stresimi aldı onu aldı bunu aldı gibi olaylar yok abartılmasın tamamen reklammmm zayıflama bandları gibi hapları gibi bırakın kandırılmayı artık ya enayi gibi dünyanın parasını veriyoruz psikolojik bi kaç tepkime veriyor vucut ooo sper etki etti ya olur mu erken uyandım diyor arkadas tamamen merakından aklı bantta kaldı acaba karardımı die erkenden uyanmış bandı cıkartmış simsiyahh o süper bak toksinleri almış etkisi var kendimide iyimi hissediyorum ne :)))) komik gercekten bizler olmasak bi millet nasıl para kazanacak bilmem herseye inanıyoruz artık...

Arkadaşlar ben de çin den sipariş ettim (ebay den) 100 tanesi 10-12 dolar gibi, bugün geldi ulaştı bana,

Umarım faydasını görürüm, daha önce detoks banyosu yapılmıştı ayaklarıma ama onun sonuçları çok gözle görülürü (30 dakika süreyle oluyor o) ama bunu ilk yapacagım bakalım hayırlısı.

birde tereddütlerim var bu kadar ucuz olması acaba faydasından çok zarar verirmi? yoksa ebay de ucuz ama kaliteli mal bulunur diye düşüneyimmi, kısacası şu 100 lük detoks bandı beni bi anlık felsefik düşünce platformuna çekti, olmak yada olmamak diye düşünüyorum açıkcası

ebay de honghong üzeri 100 tanesi 20 euro falan posta ücretiyle beraber 7 hafta yetiyor yaziyordu. Bende 42 tanesini (21gün)13 euro ya almistim.

ebayden bende aldım tertemiz çıkardıgım neredeyse o şeyi ayagımdan yani bi etkisi olmadı,

senin aldıgın marka neydi? yani 13 euroya 42 tane demişsin ya, markası ve ya başka bir ipucu verebilirmisin

faydasını nasıl? görebildinmi,

teşekkürler.

Allah affetsin beni, ben yanlış yaptıgım için olmamış boşu boşuna vebal aldım görüyomusunuz,

kısacası ebayden alınan ucuz detox bantları sıfır deil yanlış benimmiş

Arakadaşlar Biorel detox bandı Kullanan var mı aranızda? Reklamda gördüm.. Tavsiyeleriniz var mı? Ona göre sipariş etmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…