Anti-Aging Bodytox detoks ayak bantları kullananlar buraya

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

taylor

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
5.801
10.244
448
Vücuttan toksinleri atmak için ayaklara yapıştırılan Bodytox detox ayak bantlarından kullandım. Etkileri web sitelerinde şöyle anlatılıyor:

* Vücudumuzda bulunan zararlı toksinleri atmaya,
* Bağışıklık sistemimizin güçlenmesine
* Lenfatik sistemimizin temizlenmesine,
* Stresi azaltmaya, ruhsal durumu düzeltmeye,
* Uyku kalitesinin yükseltilmesine,
* Yağları çözerek zayıflamaya,
* Kan dolaşımını güçlendirmeye,
* Şeker, tansiyon ve kolesterolün düzenlenmesine,
* Enerji vermeye ve en önemlisi genel sağlığımızı korumaya yardımcı olur.

Ürünü yatmadan önce ayağınızın altına yapıştırıyorsunuz. Benim bantlar bayağı koyu renk çıktı. Vücuttan toksinler atıldıkça bantlar daha açık renk çıkmaya başlıyormuş. O zaman kullanmayı bırakabilirsiniz yazmışlar. Ama fiyatı biraz pahalı. 10'lu paketi 68 TL. Ayaklarınıza birer tane yapıştırsanız 5 gün yetiyor.

Ayağın hangi noktasının hangi organla bağlantılı olduğunun çizimini koymuşlar. Ona bakarak istediğiniz yere yapıştırabiliyorsunuz. Bantlar bir ayağa en fazla üç bant yapıştırabilecek büyüklükte.

Kadınlar Kulübü'nün bannerlarına tıklayarak buldum bu ürünü. Tanıtımını televizyonda Vatan Şaşmaz yapmış.

Bu ürünü kullananlar bu sayfada deneyimlerimizi paylaşalım. Sizde işe yaradı mı? Ne kadar kullandınız? Ne kadar zamanda işe yaradı? Tavsiye eder misiniz?

Ben daha bir kez kullandığım için henüz yorum yapamıyorum. Kullandıkça yazarım.

banada geçen gün bir medikalde alışveriş yaparken tavsiye etmişlerdi, ilgimi çekti aldım ve kullanmaya başladım, daha yeni benimde 3 gün oluyor, sanki içimde bana sıkıntı veren bişeyler varmış da azalmış gibi, biraz hafiflemiş hissediyorum kaydirigubbakcemile5 bakalım bitirince nasıl hissedeceğim, zemuszemus

Bugün eczaneden dün ısmarladığım 2 kutu Bodytox u alacağım. Bu gece ayaklarıma bodytox yapıştırarak uyuyacağım.
Geçen sene de iki kutu kullanmıştım. Bir kutuda 10 adet bant var iki ayağa yapıştırılıyor ve 5 günde bir kutu bitiyor. İki kutu ise 10 günlük bir kür olacak.
Geçen sene Bodytox kullandığımda kendimi çok iyi, kuş gibi hafiflemiş hissetmiştim. Bakalım yine aynı etkiler olacak mı, sonuçları sizlerle paylaşacağım.:icecream:

Ben 3 gece kullandıktan sonra ara verdim. O yüzden tam sonuçlarını yazamıyorum. Ama üç gün boyunca kendimi sanki daha iyi hissettim. Yalnız sanırım kanı sulandırıyormuş. O yüzden kanı pıhtılaşmayanlar veya yakın zamanda ameliyat olacaklar doktora danışmadan kullanmasın bence.

Son düzenleme:
:icecream:İki gecedir Boytox bantlarını kullanıyorum. Sabahları kendimi keyifli ve hafiflemiş hissederek uyanıyorum.
Yatmadan önce bantları yapıştırdıktan sonra 10 dakika içinde ayaklarda bir ısınma, hareketlilik hissediyorum. Biraz zaman geçince tüm bacaklarda hafif bir karıncalanma, dolaşımda bir hareketlilik hissediliyor. Yani tüm bacaklarda belime kadar kan dolaşımını belirgin bir şekilde hissediyorum.
Bantlarda tamamen siyah olarak çıkıyor 2 sabahtır. Sabah (bir saat önce) bantları çıkarmama rahmen bacaklarımda hafif bir uyuşma hissi gibi bir hafiflik hissediyorum.
2 kutu aldığım için 10 gün kullanacağım bantları. Bakalım bantların rengi ne zaman açılmaya başlayacak?

ben baska bır marka aldım
sanki o icindeki kuru otlar ayak terleyince iclerindeki koyu rengı dısarı verıyor
ve sankı bant ayagımızdan banta gelen toksınle kararmıs gıbı oluyor gıbıme geldı
sahsen bilemiyorum pek inanamadım
hicbir şey de asla hissetmedim
japon malıydı valla belki de buydu

Jayjaybu konudada bulduk birbirimizi ) bende dünden beri düsünüyordum almayi yarin siparis verecegim. Benim bildigim ,bantlar ilk günki gibi koyu cikmayana kadar uygulaniyor kullandikca toksinler azaldigi icin. ben inaniyorum etki edecegine ama tabi ilk günlerden degil ve tabi kaliteside önemli icindeki turmalin yüksek olanlar iyi oluyor.

ben alkali ayak banyosu yapiyorum en az bir saat sicak suda tutuyorum suyun icine bildigimiz karbonat atiliyor 3 yemek kasigi. bacak kemiklerim sizliyor hissediyorum yani birseyler oluyor iceride.buda toksinlerden arindiriyor vücudu. ayaklar bir iki saat kaldigi halde suda böyle burus burus olmuyor sade suda bekletilmis gibi. ayrica yumasacik oluyor ayak tabanlari.
Aslinda hazir karisimlar var alkali toz halinde icinde mineralller falan var ama tr de varmi bilmiyorum.
karbonat hem daha ucuz

hihihi :lepi: bak karbonatı bilmiyordum
benim okyanus tuzlu bitkisel gliserinli hot scruplarım var
onlarla peeling yapıp suyla o tuzları krem haline getirip biraz bekliyordum
tabi her markanın ürünü krem haline gelmez
bu markada gliserin oldugu ıcın kreme dönüşüyor
karbonat kalmıstı bır sürmedigim
onu da bugun yaparım :lepi:

babam şeker hastası
2 gün bu diyeti yaparsa kesin iyileşeceğini düşünüyorum
adamı gaza getirdim bakalım durabilecek mi
çok obur ya tutamıyoruz
2 gün tek kereviz sapı yediricem baboşuma, belki iyileşir
ben gidip malzeme alayım biraz yahu

2 kutu Bodytox'u bitirdim. Son günlerde bantların rengi ilk günlerdeki gibi koyu renk olmamaya başladı. Yine kahverengi çıktı bantlar fakat daha açık bir kahverengi oldular.
Daha da açılacak mı renkleri? Kaç gün daha uygulamam gerekiyor acaba?
Bugün eczaneden bir kutu daha Bodytox almayı düşünüyorum.
Gerçekten bantları kullandığım 10 gün boyunca kendimi çok çok iyi, stressiz hissettim. Vücudumda hissettiğim gerginlikten eser kalmadı. Bantların içindeki hangi madde bu rahatlamayı sağlıyor bilen varsa yazsın lütfen. Çayını filan alıp içeyim bari.:hulya:
Ayrıca bantların rengi ne zaman tamamen açılacak onu görmek ve sizlerle paylaşmak istiyorum.

bende bu gece denedim bantlari icinde otlar var digerleri nasil bilmiyorum. jayjay bende düsündüm otlar vücudun attigi sivi ile renk degistiriyor diye fakat kullandikca acilacak olmasi aklima yatti inandirici geldi. Benim bacaklarda cekilme gidiklanma ayak tabaninda ignelenme hissettim. bakalim devam edicem .

evet jayjay mutlaka dene cok güzel oluyor karbonatli ayakbanyosu.hatta küvette tüm banyo bile yapilabilinir.
Bu alkali olayi cok önemli,ben mesela sadece alkali su iciyorum . Alkalark diye bir bardaktan az büyük bir sürahi icindede dedigik taslardan olusan bir filtresi.

birde bu ayak bantlarinin görevini yapan bir ayak banyosu aleti var maranki kullaniyor onu hic kullanan varmi ?Ayni banktlardaki gibi su simsiyah oluyor.

Ben 3 kere kullanmıştım. Geçende 4.'yü de kullandım. Keşke düzenli yapsaydım ama ben başka birşey daha yapıyorum. O bitince bunu 10 gün boyunca aralıksız kullanmayı düşünüyorum. O zaman tecrübelerimi daha ayrıntılı yazabilirim. Kullandığım süre içinde kendimi normalde olduğumdan daha rahat, huzurlu ve mutlu hissettim. Psikolojik olduğunu sanmıyorum çünkü bir şurup var adını yazmayayım şimdi bitkisel birşey sinirlere iyi geldiği söyleniyor. Bir ara o şurubu içmiştim bana neredeyse hiç etkisi olmamıştı. Yani bu bantların etkisi psikolojik olsa o şurup da iyi gelirdi herhalde diye düşünüyorum. Fiziksel etki olarak ise bantları taktıktan beş on dakika sonra ayaklarım ısınmaya başladı.

Bana biraz pahalı geliyor çünkü ben bir de her ayağa iki tane yapıştırıyorum. Napıyım iki yerden de simsiyah çıkıyor. Neyse, 1-1.5 ay sonra 10 günlük tam kür uygulayacağım. O zaman daha ayrıntılı yazarım.

ebay de honghong üzeri 100 tanesi 20 euro falan posta ücretiyle beraber 7 hafta yetiyor yaziyordu. Bende 42 tanesini (21gün)13 euro ya almistim.

Ben de 2 paket kullanmıştım. Eczaneden aldım. İkisi 130 tl.idi.
Gerçekten rahatlatıcı. Toksinleri attırdığını gözlerinle görüyorsun.
Zaman zaman kullanmayı düşünüyorum.

3.kutu Bodytox'u aldım kullanmaya devam ediyorum. Bantların rengi epey açıldı, ilk günlerdeki gibi çok koyu kahverengi çıkmıyor artık.
13 gündür kullanıyorum gerginlikten,stresten eser kalmadı,üzerime acayip bir rehavet,rahatlama geldi. Aşırı streste olan herkese Bodytox u kullanmalarını tavsiye ediyorum. Üzerinizdeki olumlu etkisini ilk günden itibaren hissediyorsunuz.
Ben eczaneden aldığım için kutu üzerindeki fiyatı 68 YTL den aldım. İnternette 2 veya 3 kutu birden alınca fiyatı 63 liraya kadar düşüyor. Maksimum 3 kutu (15 gün sürüyor) kullanılması öneriliyor kutu içindeki prospektüste.
Herzaman kullanılabilir olsaydı bantlar keşke. Moraliniz bozuk olduğunda yada stresli olduğunuzda bir kutu kullanıp kendinizi iyi hissederdiniz.

:icecreamrospektüste yazan ve içinde bulunan 4 doğal madde şunlarmış;

Ağaç Sirkesi: Faydalı olduğu rahatsızlıklar; mesane, karaciğer ve safra kesesi rahatsızlıkları, ateş, grip, astım, diyabet, iştah sorunları, akneler, sinir ucu ağrıları ve sindirim sistemi hastalıklarıdır.

Pelin Otu: Pelin otu Vücudun savunma gücünü artırır, sindirim sistemini düzenler. Mide ve safrakesesi sorunlarında kullanılır. Tonik etkisiyle kan dolaşımını düzenler zindelik verir.

Turmalin: Turmalin sinir sistemimizde temizleyici ve düzenleyici bir etkiyle vücudumuzda enerji ortaya çıkmasını sağlar. Turmalin uzak kızılötesi ısı yaydığı bilinen birkaç mineralden en çok bilinenidir. (Bantları yapıştırdıktan sonra hissedilen ısınma ve hafif uyuşmayı sanırım bu madde sağlıyor.)

Chitosan: Chitosan Hokkaido yengeci(Kızıldeniz Kral yengeci) gibi deniz canlılarından çıkarılan Chitin maddesinden üretilmektedir. Chitosan ürünleri 30 yıldan uzun süredir birçok firma tarafından toksinlerin, katı yağların, ağır metallerin ve yağların atılmasını sağlamak için kullanılmaktadır.

turmalin i sifali tas olarak kullanilabiliriz kolye olarak.

benim farkettigim etki ise geceleri gec yattigim halde erkenden uyanip uykumu almis olmam. Dinc hissediyorum kendimi.
birde ayak haritasi vardi pakette nerelerde detox istiyorsan bandi o bölgeye yerlestirin diyordu. Ben sag ayagima yukarilara dogru yerlestirirken sol ayagima daha ortalara yerlestiriyorum bandi.
haritayi ekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…