Anti-Aging Bodytox detoks ayak bantları kullananlar buraya

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Kızlar iki tipi varmış bodytox markasının. Gold daha etkili diyor . Kullanıpda farkını gören oldu mu hiç?

Ben de annem için almak istiyordum bu bantlardan uzun zamandır. Herkes ne iyi etmiş de paylaşmış ben de faydalandım

Ben de annem için almak istiyordum bu bantlardan uzun zamandır. Herkes ne iyi etmiş de paylaşmış ben de faydalandım

Evet bende bu forum sayesinde alıyorum, paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler. Yorumlarımı buraya yazarım, alan herkes yazarsa çok iyi olur. Yurt dışında bayanlar çok güzel paylaşıyor kullandıkları ürünlerle ilgili tecrübelerini.

Ben önceden White olanını kullandım fakat eşim ve sekreterimize Gold aldık. Eşim çok rahatladığını ve ve içinde bir mutluluk olduğunu söyledi. Annem içinde de kullandım vucudunda çıkan çıbanlar söndü.

ben gratisten aldım, üç günlük kullanım içindi üç gece düzenli kullandım, bir hafta ara veriliyormuş (kullanma kulavuzunda öğle yazıyordu) dilimin pası gitti uzun süredir doktora gitmeme rağmen bir türlü geçiremediğim öksürüğüm geçti, sabah kalttığımda dilim paslı olurdu şimdi tertemiz:76::76: bir kaç gün sonra ikinci paketi alıcam, işe yaradığına inanıyorum, sevgiler.....

Ben web sitelerinden sipariş verdim.10'lu paketi 68 TL.

Ben bodytox'u kargo dahil 45 TL'ye aldım.
Ama gelen faturada nedense 65 TL.
Oysa 45 TL havale yapmıştım.
Eşimle ben kullandık.
Bant siyah ve iğrenç kokulu idi çıkardığımızda.
Benden ayrıca kan pıhtısı gibi bir şey çıkyı.
Eşimin cinsel performansını da olumlu etkiledi.
Kendimizi biraz daha iyi hissettik.
Ama daha belirgin bir etki bekliyorduk.
Evet, bantları kullandıkça siyah renk açılıyor ama yine de o pisliğin vücudumuzdan çıktığına inanmakta zorlanıyorum.
Selamlar.

şimdi nolucak yakınlarda kullananlar varsa yorumlarınızı bekliorum işe yarıormu gerçekten arkadaşlar az para sayılmaz boşa gitsin istemem bi de çok daha ucuzları var onları kullananlar var mı acaba yardımlarınızı bekliorumm

benim kayınvalidem kullanıyor, sizi burda okuyunca kutusuna baktım.
kinoki ve japon harfleri var, silver yazıyor.
o çok memnun bildiğim kadarıyla, koruma amaçlı haftada 1 yapmaya başlamış, iyice açıldı diye.
bodytox kayınvalidemin kullandığı ile aynı mı? internetten aldı kaynım ona, eczane falan değil yani.

kaça almış fiyatıyla kalitesi belirlenio mu acaba şimdi normal fiyatları 50 60 lira

ben kullandım. Bütün gece uyuyamadım; ayağımdaki yapışan şeye nolcak diye. Sabah bişey yoktu. Yanlış mı kullandım ki??

ben kullandım. Bütün gece uyuyamadım; ayağımdaki yapışan şeye nolcak diye. Sabah bişey yoktu. Yanlış mı kullandım ki??

ayyy alemsin ayol nolacak kuş mu konduracak vücudunda hiç toksin olmaması mümkün degil lekelenme kadar da olsa kararma olurdu mutlaka yanlış birşeyler vardır kutudaki kullanım talimatını oku akşama da rahat rahat uyu

belkide ayağa ters yapıştırmışsındır.ondan renk değişimi olmamıştır.
bende bir kutu aldım .ama bol su içmiyorum.kutusunda öyle bir şey yazmıyor.ama içmek iyi olur tabi.
kaç kutu sonra renkde açılma olur merak ediyorum doğrusu.
sizlerde ki gelişmeler nasıl?

şu patchlerin kararması acaba bir aldatmaca mı ,şüpheyle bakıyorum.yani zamanla gerçekten renkte açılma olur mu.içeriği beyaz toz halinde.ayağımızın ısısı veya teri ile mi kararıyor..
aslında bu patchlerden birini küçük bir çocukda denemek lazım.40 yasşındaki bir bireyin toksini elbette taze çocuktan daha fazla olacaktır.o zaman çocuktakinin kararmaması lazım değil mi...

*

bende almak istiyorum zayıflamayada faydalı diyorlar acaba kullanıpta faydasını gören varmı yazarsanız sevinirim :)

valla ben bir tanesini aldım içeriğini biraz ıslattım.aynı etkiyi verdi.
yani patchlerin kararması ıslanması ile bile oluyor.
ayaklardan çekse devçekmese de kararıyor yani.
sizler denediniz mi .......

valla ben bir tanesini aldım içeriğini biraz ıslattım.aynı etkiyi verdi.
yani patchlerin kararması ıslanması ile bile oluyor.
ayaklardan çekse devçekmese de kararıyor yani.
sizler denediniz mi .......

Çok şaşırdım. Bende kullandıkça renkte açılma olmuştu. Sizin kullandığınız orijinal olan mı?

Ben de bir suyla deneyeyim ama evde hiç kalmadı. Yeni sipariş vermem lazım.

Son düzenleme:
hımmm..eczaneden bodytox siparişi vermiştim. ellerinde kalmadığı için aynı fiyata başka bir çeşit göndermişlerdi.marka farkından kaynaklanabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…