Boğa Burcu 21 Nisan - 21 Mayıs Boga burcu erkekleri hep boyle capkin midir?

tweety94

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2011
260
16
318
İstanbul
Bir boga erkegi var ve cok cektirdi zamaninda buda yetmiyormus gibi bide capkin oldugunuda ogrendim. bogalar capkin olurlarmis genelde oyle diyolar varmi sizinde bildiginiz boga erkekleri:47::47::47:

valla benim eşim boğa...
çapkınlığını görmedim daha ama çok zor bi adam..
bende boğa burcuyum zamanında çapkındım evet...

eşim boğa çapkın
aslında çapkın demiyelim onların garip çekiçiliği var adamların suçu kadınlar onları çekici buluyor
bunlardan kendilerini nimetten sayıyor :))

bu arada gerçekten zor adamlar :41::41:

Son düzenleme:
eşim boğa çapkın
aslında çapkın demiyelim onların garip çekiçiliği var adamların suçu kadınlar onları çekici buluyor
bunlardan kendilerini nimetten sayıyor :))

bu arada gerçekten zor adamlar :41::41:

Bende yengecim ve cok kiskancim ne olucak bilmiyorum... Zor derken hangi yonleri mesela ?

Bende yengecim ve cok kiskancim ne olucak bilmiyorum... Zor derken hangi yonleri mesela ?

aslında onlar sadıktır o konuda rahat ol derim..

zor yönlerine gelince çok burnun dikine tipler mesela
aniden öfkelenirler anlamazsın ne olduğunu
sürekli yemek yapmak zorunda kalabilirsin(boğazına düşkündür)
tembeldirler saatlerce uyayabilir yataktan kadırmakta zorlanabilirsin.

aslında onlar sadıktır o konuda rahat ol derim..

zor yönlerine gelince çok burnun dikine tipler mesela
aniden öfkelenirler anlamazsın ne olduğunu
sürekli yemek yapmak zorunda kalabilirsin(boğazına düşkündür)
tembeldirler saatlerce uyayabilir yataktan kadırmakta zorlanabilirsin.

Aynen oyle anlattigin gibi zaten :1: yemek konusunda uyusuyoruz zaten konusmayi cok sever cinsellige biraz duskunlermis sanirim guzelligime dikkat ediyorum iste bakimli olmaya calisiyorum surekli. Beni en cok zorlqyan yonu ketum biri olmasiydi hani onu acana kadar akla karayi sectim bide inatciki sormayin seni seviyorum bile diyemedi bu zamana kadar :27:

bunu adı çapkınlık mı bilemem ama;
boğa erkeği için aşk kelimesi çook kutsaldır. sizi sever ama aşk çooooooooooookkkkk sonra gelir.
o yüzden sürekli aşık olabileceği birini arar.
ve bir boğa aşık olduysa kopması, unutması o kadar zordur ki.

Aynen oyle anlattigin gibi zaten :1: yemek konusunda uyusuyoruz zaten konusmayi cok sever cinsellige biraz duskunlermis sanirim guzelligime dikkat ediyorum iste bakimli olmaya calisiyorum surekli. Beni en cok zorlqyan yonu ketum biri olmasiydi hani onu acana kadar akla karayi sectim bide inatciki sormayin seni seviyorum bile diyemedi bu zamana kadar :27:

ben eminimki boğalar hayatlarında bir kere aşık oluyorlar kızlar ve oldumu da çok çok seviyorlar... lüks yaşamayı çok severler rahatlarına düşkün ve oburdurlar. güçlü, kendi ayakları üzerinde durabillen kadınlargüı beğenirler silik tipler onlara göre değildir kesinlikle. iyi yemek yapan, cilveli güçlü ve çok konuşmayan kadınlar onlara göre idealdir. ayrıca evet çok tembeldirler... en büyük sorunları şu tembellik sanırım. ama aşık oldu mu ondan daha iyi bir aşık yoktur. aşık değillerse aynı anda 5 kızla bile çıkabilirler... bide ağızlarından kolay kolay laf alamazsınız doğrudur...:D he bu arada bakımlı dediysek öyle boyalı 10 cm topuklarla kırıtan kızlardan ziyade saf temiz ve güzel kızlar hoşlarına gider. doğallığa önem verir. ve oldukça bonkördürler. genelde boğa erkeklerinin yaşam standartları yüksek olur tam beyin adamıdırlar...

Son düzenleme:
boğa erkekleri kesinlikle sadıktır.
bir kere aşık oldu mu sonuna kadar gider ve çok zor vazgeçer

tanıdığım tüm boğa erkekleri çapkınlık yapamayacak kadar uyuşuktu :1:
ama kız gelir önüne düşerse onu bilemem :27:

Back
X