Boga Burcu sevgilisi Eşi olanlar derdime derman olurlar belki =(

Konuyu bilmiyorum hangi konuda yardım istediğinizi de tam olarak anlamadım. Fakat benim eşim boğa borcudur. Sessizdir ben kavga ederken bagirirken bana bakar güler niye bu kadar sinirleniyorsun bak hasta olursun ha der:) hiç kavga etmez ama bişeye de bozulursa günlerce sebebini söylemeden surat sallar sonunda patlar. Bide o kadar titizdir ki insanı hasta eder. Dolabindaki giysiler bile renk ve tonlarında göre katlanip koyulacak ayakkabılar kutularına konup dolaba kaldırılacak ev hep derli toplu olacak vs vs düzen manyagidir. Zordur birlikte yaşamak ama sadıktır yalan söylemez hoşuma gitmeyen şeyi bile söyler en güzeli de çok iyi arkadaştir. Bilemedim acaba boğa burcunun özellikleri midir bunlar ben bi bakayım
Valla titizlik hariç aynı benin ki ama benim eşim evde dağınıktır herşeyi benden bekler

Benim burcum yay banada yeni bildirim geldi. Konularma bakarsanız ben haklıyim kime sorsanız ben haklı yim. Esiniz ne kdar sürede dönmüştü ????çok önemli benim için bekliyorum çünkü

3 ya da 4 gündü. ama herkes aynı olacak diye bir şey yok. bi kere de 15 gün sonra aramıştı o da en uzun ayrılığımızdı zaten . ya seviyorsa döner merak etme. ama dönerse de kabul etme bu kadar da kafana takma derim.

3 ya da 4 gündü. ama herkes aynı olacak diye bir şey yok. bi kere de 15 gün sonra aramıştı o da en uzun ayrılığımızdı zaten . ya seviyorsa döner merak etme. ama dönerse de kabul etme bu kadar da kafana takma derim.
Hergün biraz daha iyi oluyorum ilk gün nefes bile alamıyordum. . Allahtan faceden çıkmıyor kızlarla konuşuyor soğuyorum rahat oluyor içim ..

Aramasın zaten artık istemiyorum beni sevdiğine inancım kalmadı. Sevse başkalarıyla konuşmazdi severdi gelirdi yanıma .. yaptığı şeylere inanamiyorum benim sevdiğim erkek böyle bir erkek değildi her gün daha iyi oluyorum.. Şuan yaptığı şeyler buz gibi Soguttu beni.. sevgi aşk .. oldumu. Gelir bırakmaz. Ben ona gerçekten güveniyordum o bunu bilmez belki. . Kendi sevmediği için bahane buldu buz gibi soğudu..m

arkadaşlar merhaba benimde yeni başlayan bir ilişkim var boğa burcu ben başak. Bunlar aramazlarmı ben anlamadım hep benden mi bekliyor yoksa. ne yapmalıyım lütfen yardım edin

Back
X