Boğa erkeği döner mi dönmez mi?

merhaba canim her iliski kendine özel ve hastir bir dinamigi vardir. Erkek arkadasin sebeb olarak ne gösteriyor? Sadece anlasamiyoruz mu diyor? böyle diyorsa altinda baska birsey yatabilir. Ama banada dengesiz geldi. Yoksa biranlik sinirlemi haraket etti bende cok sevmeme ragmen bir anlik sinirle heryerden silmistim :KK70:
anlaşamıyoruz kişiliklerimiz uymuyor dedi.aileler tanışacaktı.o evredeydik.ben onun ailesiyle tanıştım o da benimkiyle tanıştı.birde önceden evlilikten korktuğunu söylemişti.bir anlık sinirle olabilir.birde bitti dediğinde kader belki sonra yine karşılaşırız niye saplantı haline getiriyorsun yapışıyorsun,dedi.bir hafta sonra arayayım mı diye sorduğumda bakarız diye cevap vermişti.sonra yine bitti dedikten sonra aradığımda telefonlarıma cevap veriyordu ama sinirli ve kısa konuşuyordu.

Burçla alakalı değildir bu işler fakat eğer sana gerçekten değer veriyosa döner canım elbet. Bırak hatasını ve değerini anlasın, üstüne düşme. He içini gerçekten rahatlatacaksa eski sevgilim boğa burcu ve ona defalarca hata yapmama rağmen dün gece bana geri dönmek istedi.

Burçla alakalı değildir bu işler fakat eğer sana gerçekten değer veriyosa döner canım elbet. Bırak hatasını ve değerini anlasın, üstüne düşme. He içini gerçekten rahatlatacaksa eski sevgilim boğa burcu ve ona defalarca hata yapmama rağmen dün gece bana geri dönmek istedi.

Ben çok üstüne düşünce sürekli arayıp mesaj atınca değerimi düşürdüm.bunun pişmanlığıda var bende.birde adam inat olduğu gibi altta kalmayıda sevmiyor.sen bana bunu yaparsan,bende sana bunu yaparım şeklinde bir yaklaşımı var.adamın bu huyları bende dönmeyebilir duygusu uyandırıyor.fakat bitti dedikten sonra kitabım kalmıştı onda.çöpe at görüşmek istemiyorum dediğimde de atmamış,ben arayıp sormuştum yine.o zaman söyledi.ne bilim telefonla aradığımda açıyordu vs...gerçi sen hatalardan sonra döndü dedin,inşallah fazla uzun sürmez dönmesi.10 gündür aramıyor sormuyorum.

Başka eşi veya sevgilisi boğa burcu olan var mı? Geri dönme ihtimali var mı ve ne kadar sürer sizce.

valla eski sevgilim 1 haftadır ayrıyız inanılmaz kötü bir şekilde ayrıldık paylaşmıştım nasıl ayrıldıgımızı boga burcu ve 5 dk önce aldıgım bır telefona gore ayrıldıgımız gunden berı hıcbısı olmamıs gıbı yasıyormus..

valla eski sevgilim 1 haftadır ayrıyız inanılmaz kötü bir şekilde ayrıldık paylaşmıştım nasıl ayrıldıgımızı boga burcu ve 5 dk önce aldıgım bır telefona gore ayrıldıgımız gunden berı hıcbısı olmamıs gıbı yasıyormus..
Dışardan öyle gözükebilir ama içindekileri bilemezsin ki.Sonuçta erkekler sosyal hayatta duygularını belli etmiyorlar.

Dışardan öyle gözükebilir ama içindekileri bilemezsin ki.Sonuçta erkekler sosyal hayatta duygularını belli etmiyorlar.

ben sadece bilmiyorum kendime gelemiyorum dönsün istiyorum arasın bi kere sesini duyiyim istiyorum.. ama o domuz gibi

ben sadece bilmiyorum kendime gelemiyorum dönsün istiyorum arasın bi kere sesini duyiyim istiyorum.. ama o domuz gibi
İşte gururlu ve inatlarya boğa burçları,bende o yüzden aramaz diye korkuyorum.11 gündür bende aramıyorum.halbuki bir ay hergün ilk ben arayıp sormuştum.sabretmek zorundayız canım.en azından bir ay.

İşte gururlu ve inatlarya boğa burçları,bende o yüzden aramaz diye korkuyorum.11 gündür bende aramıyorum.halbuki bir ay hergün ilk ben arayıp sormuştum.sabretmek zorundayız canım.en azından bir ay.

hiç haber aldın mı peki? bende daha önce iki ayrılıgımızda hep aradım hep yalvardım. şimdi arayamayacak kadar yaralandım. sen arayacağını dusunuyomusun? ne hissediosun? falcılardan çıkmıyorum ya biliomusun evde kendime falan tarot acıyorum bunlardan medet umar oldum hep

hiç haber aldın mı peki? bende daha önce iki ayrılıgımızda hep aradım hep yalvardım. şimdi arayamayacak kadar yaralandım. sen arayacağını dusunuyomusun? ne hissediosun? falcılardan çıkmıyorum ya biliomusun evde kendime falan tarot acıyorum bunlardan medet umar oldum hep
Hayır haber almadım. Kız kardeşini arayıp haber alabilirim ama şimdi iyice kendilerini bişey zannederler.bana saplantılısın diyorlardı zaten.sevince öyle oluyorsun işte.aramıyorum 11 gündür görsünler bakalım saplantıyı.Arayacağını şimdilik düşünmüyorum.İlerde ne olur bilmem.bence şimdi aramaz.dedim ya istesede gururundan ve inadından aramaz sanıyorum.bende dua ediyorum dönmesi için.ne bilim belki ben bi arayıp görüşelim derim ama şimdi canım istemiyor zaten.ne deyim ki yani.yüzyüze görüşünce ne dicem.diyecek bişeyim yok.ayrıca biraz onsuzluk iyi geldi.kilo falan vermiştim ayrılma döneminde.şimdi kilo almaya başladım.yemeklerimi yiyorum daha iyi geldi.ben bol bol kenzül arş duasını okuyorum dönmesi için.fala vs..inanmıyorum.

Burçla alakası yok ama bir defa ayrılınca eskisi gibi olmuyor. Kitabınızı da görüşmek için bahane olsun diye atmamıştır kesin.

Kitap sende kalsin ister cope at ister sakla ben yenisini aldim yaz .... kendini kaf daginda goruyor beyimiz gel gel git git olduuuu

Benimde 5 aylık bi ilişkim oldu. Aynı sorunlar bizdede vardı. Aşırı ilgi ve değer verdiğimi düşünüyorum. Sürekli onsuz yapamıycağımı sölerdim ne kadar yanlış yapmışım. Defalarca ona beni engellemesini vs. istedim. Ama engellemek istemeyiceğini söledi. Seviyomusun beni diye sorduğumda seviyorum ama olmuyo biz yapamıyoruz dedi. Benden ayrıldaktan sonra bir ay kadar sürede sürekli aradım sürekli bi şeyler yazdım. Artık aradığımda açmıyodu. En son artık ona istediği seyi vericeğimi hayatından çıkıcağımı ve asla artık hiç bir şeyin eskisi gibi olmuycağını söledim. Tam bir hafta oldu bu gün ve hala bi şey yazmadı. Ona iki aylıklık bi süreç tanıdım. İki ayın içerisinde döndü döndü dönmedi keyfi bilir. Şuda var evet dönse artık hiç bi şey eskisi gibi olmuycak evet katılıyorum fakat eğer çok seviyosanız her şeyiyle göze alıyosunuz. Çünkü bnmde hatalarım oldu ve eğer yeniden başlarsak daha sağlam adımlar atmayı planlıyorum. Allah sabredenlerle beraberdir vazgeçenlerle diil. Ve dönerse senindir diye bi şey yok. Her katil olay mahalline mutlaka geri döner.

tam 31 ağustos ile bir ay olacak görüşmeyeli.bu bir ayın sonunda mesajına karşılık vermeyi düşünüyorum."kitabı uygun zamanda alacağımı söyleyip bir ay daha erteleyeceğim.(tabi ona bir ay bekleyeceğimi söylemeyeceğim.)bu bir aylık süreçte acaba kitap için ne zaman arayacak diye beklesin dursun.ayrıca ayrılık kararında haklı olduğunu ve herşey için tşk edip kırgınlıklar için özür dilediğimi de mesajda belirteceğim.ben adım adım ilerliyorum.daha dikkatli temkinli ve merak uyandırıcı.artık daha güçlüyüm.sevgimi asla belli etmeyeceğim.

Aynen sakın yazmayın bi süre belirleyin gelirse gelir gelmezse zaten yapıcak bişey de yok. Ama yapılan araştırmalarda erkeklerin %90 unun yaklaşık 2 ay sonra kadar geri döneceklerinden bahsediyolar.
Bende geliceğini döneceğini umuyorum. İnşallahda döner benimde hatalarım var ve telafi etmek istiyorum

Back
X