Boğa erkeği döner mi dönmez mi?

tam 31 ağustos ile bir ay olacak görüşmeyeli.bu bir ayın sonunda mesajına karşılık vermeyi düşünüyorum."kitabı uygun zamanda alacağımı söyleyip bir ay daha erteleyeceğim.(tabi ona bir ay bekleyeceğimi söylemeyeceğim.)bu bir aylık süreçte acaba kitap için ne zaman arayacak diye beklesin dursun.ayrıca ayrılık kararında haklı olduğunu ve herşey için tşk edip kırgınlıklar için özür dilediğimi de mesajda belirteceğim.ben adım adım ilerliyorum.daha dikkatli temkinli ve merak uyandırıcı.artık daha güçlüyüm.sevgimi asla belli etmeyeceğim.

Aynen sakın yazmayın bi süre belirleyin gelirse gelir gelmezse zaten yapıcak bişey de yok. Ama yapılan araştırmalarda erkeklerin %90 unun yaklaşık 2 ay sonra kadar geri döneceklerinden bahsediyolar.
Bende geliceğini döneceğini umuyorum. İnşallahda döner benimde hatalarım var ve telafi etmek istiyorum
Kaybedince anlıyoruz kıymetini cogu seyin. Bana su an iki ay öncesini verseler cok daha baska olurdu her sey. Her sey gönlünüzce olur insallah amin

Aynen sakın yazmayın bi süre belirleyin gelirse gelir gelmezse zaten yapıcak bişey de yok. Ama yapılan araştırmalarda erkeklerin %90 unun yaklaşık 2 ay sonra kadar geri döneceklerinden bahsediyolar.
Bende geliceğini döneceğini umuyorum. İnşallahda döner benimde hatalarım var ve telafi etmek istiyorum
sabırla aşılıyor inan bana.sende sabret ve sakın arama.inşallah döner canım.:dua: sende telafi edersin.ben elimden geleni yaparken aynı zamanda unutmuşta olacağım.gitgide günler geçtikçe daha takmaz olacağım.zaten dönmezse o saatten sonrada kendi bileceği iştir.ayrıca yapılan araştırmayı bilmiyordum ilginçmiş.:KK64:

Kaybedince anlıyoruz kıymetini cogu seyin. Bana su an iki ay öncesini verseler cok daha baska olurdu her sey. Her sey gönlünüzce olur insallah amin

Amin inşallah. Beni bırakalı yaklaşık 1 ay oluyo işte.son bir haftadır hiç bi şey yapmadan bekliyorum. O benden ayrıldıktan sonra hayatıma girmek isteyenler oldu. Şöyle bi baktım ama nafile kimse onun gibi değil gözümde. Kimse onun kadar edepli kimse onun kadar iffetli değilmiş gibi geliyo. Konuşma tarzı üslubu şimdi dönüp bakıyorum da keşke bunlar yaşanmasaymış. Ona olan güvenim devam ediyor. Ve evet biliyorum geri dönecek

Ben her askin, her birlikteligin bir ayriligi kaldirabilecegini düsünüyorum cünkü iliskinin daha saglam illerleme olma olasiligida var. Tabiki burda ayrilik sebebide önemli.

kitap için mesaj attı ve çay içeriz bi de..yazmış.bende kabul ettim. çok neşeli ve hiçbirşey olmamış gibi davrandım.ayrılık kararında sen haklıydın,bu süreçte düşündüm ikimiz içinde en iyisinin bu olduğunu farkettim,kırgınlıklar için özür dilerim ve herşey için teşekkür ederim,sonuçta güzel günlerimizde oldu,dedim.aslında ben bunları demek için buluştum.yoksa buluşmazdım.bakalım şimdi bekleyeceğim kitap bahanesi de bitti.bakalım arayacak mı mesaj atacak mı....?:110:

kitap için mesaj attı ve çay içeriz bi de..yazmış.bende kabul ettim. çok neşeli ve hiçbirşey olmamış gibi davrandım.ayrılık kararında sen haklıydın,bu süreçte düşündüm ikimiz içinde en iyisinin bu olduğunu farkettim,kırgınlıklar için özür dilerim ve herşey için teşekkür ederim,sonuçta güzel günlerimizde oldu,dedim.aslında ben bunları demek için buluştum.yoksa buluşmazdım.bakalım şimdi bekleyeceğim kitap bahanesi de bitti.bakalım arayacak mı mesaj atacak mı....?:110:
Ben de bekliyorum ne olacak diye:-)

Bunun burcla alakasi yok canim bence he merak ediyosan esim bogaa ve ben geri donderdim oda niyetliymis zaten ama cok inattirlar bogalar ona gore

aman dönmezse dönmesin ya, adam mı kalmadı dünyada allah aşkına, bırakın şu erkekleri havaya sokmayın gözünüzü seveyim

Yılın hangi zamanı olduğuna bağlı.
Boğa erkekleri en çok Mayıs aylarında özellikle 20 Mayıstan sonra dönerler.
Ama Ağustos başında döndükleri de olmuştur. Bu tip erkekler Ekim-Kasım aylarında kariyerlerine önem verirler ve bunun üzerine yoğunlaşırlar. O yüzden sana tavsiyem Mayısı bekle.

bir buçuk ay sonra mesaj attım.hal hatır sordum.yemeğe çıkalım dedim.çok yoğunum bu aralar.şehir dışındayım dedi beyefendi.hayırdır ne oldu,dedi.bişey yok hal hatır için aradım dedim...... neticede yemege falan çıkmadık.bidaha da aramadı.muhtemelen biriylede görüşüyor....takip ettim instagramdan falan.....amaannn amma öküzler yaa...mayısta dönerse asla kabul etmem canım.o zamanda ben süründürürüm.aylar sonra dönmenin ne manası var.ben zaten çekmişim çekeceğim acıyı.salla gitsin derim.

Back
X