slm kızlar birşey öğrencektim.
veli bey'e ameliyat olmayı düsünüyorum. Bogazici kredi kartına 12 taksit yapıyormus . Banka komisyonu ne kadar verdiniz . Bilen varsa yazarsa sevinirim.
canim bu kadar saka iceren bir soze alinmana uzuldum kusuruma bakma ozur dilerim eger boyle alindiysan ebruli simdide senmi geliyosun deyince saka mahiyetinde bu sozu kullandim burda tum formalrda cok saka iceren sozler geciyo internet ortami sonucta bu kadar ciddi dusunme derim alinma .seni tanimam kimsin bilmem arkadaslik iliskinizi bile bilmem ebruli ile bende ayni seviyedeyim ebruli ile yani internetten tanistigim kadari ile iyi bir arkadas senin adina boyle bir soz kullanmam zaten bu tamamen saka mahiyette kendi adima soyledigim bir soz kendi uzerine bile alinma canim senin icin kulanmadim sadece ebruli sendemi geliyosun bide senlemi ugrascaz deyicne kulandigim saka icerikli bir soz yoksa senin adina boyle bir soz kullanmam seni tanimam bile :)
seni sadece formda ameliyat oldugun icin gecmis olsund edigim birisin niye sana boyle bir hitabta bilincli kullanayim ki:)
Ya canim tabiki morarmalar oluyor ister istemez sonucta ameliyat basit birsey degil. Yüzün gözün sisiyor morariyo günlerce. Agzinda ameliyat sirasinda hortum cikinca bogaz agrisi cekiyorsun. Burnundada kücük hortumlar oluyor birkac gün sonra tamponlarla beraber aliniyor. En zor olanida burnundan günlerce nefes alamadigin icin agizdan aliyordun uyuyamiyorsun cünkü bogazin kuruyor. Birde oturarak uyuyorsun popom morardi arkadaslar)))) dogruya dogru bunlar yasaniliyor. Ama sonuc güzel.
lara gecmis olsun ya hortummu takiliyo ? bak bu kadar bilmiyordum ins guzel olur cektiklerimize deger bosa gitmez bir arkadas gordum kiz cok guzel ama 5.ameliyati olmus bu 5 sefer ayni acilari cekmek demek ben cesaret edemiyorum o kadar .
bir kac ay icinde bende randevu alicam insallah gozum korkuyo ama dayanicaz artik .
kaldırdım kızlar. Lazımsa PM atalım.
Evet canım bak söyleyim öyle doktorların Internet sayfalarından okunduğu gibi şip şak bitti gitti değil. benim burnumda ameliyat sonrası Tamponlar pamuklar ve borular vardi sorma hepsi nasıl sığdı bende bilmiyorum. Buyüzden nefes alman imkansız. Sonradan hepsi çıkınca rahatliyorsun zaten. Masaj önerıyor veli hoca onu yapiyorum hala. Benim şuan burnumun üstünde tuaf bir şekil bozukluğu var bende anlamadım neden bürden oldu ona moralim bozuk açikcasi. Öptüm saadetcim.
cok tesekkurler arkadaslar ama amelıyat gunu ıcın cok beklemek gerekıyormu
Evet canım bak söyleyim öyle doktorların Internet sayfalarından okunduğu gibi şip şak bitti gitti değil. benim burnumda ameliyat sonrası Tamponlar pamuklar ve borular vardi sorma hepsi nasıl sığdı bende bilmiyorum. Buyüzden nefes alman imkansız. Sonradan hepsi çıkınca rahatliyorsun zaten. Masaj önerıyor veli hoca onu yapiyorum hala. Benim şuan burnumun üstünde tuaf bir şekil bozukluğu var bende anlamadım neden bürden oldu ona moralim bozuk açikcasi. Öptüm saadetcim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?