Boğaziçi Estetik Hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi laam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aaa ben de Lara :)))) Gecmis olsun yaa ben de Veli Bey'e olmak istiyorum nasil anlatabilir misin biraz ? Morardi mi yuzun ? 1 haftalik durumun nasildi ?? Anlat hadiiii :)))) Hayirli olsuuuun :)))

Ya canim tabiki morarmalar oluyor ister istemez sonucta ameliyat basit birsey degil. Yüzün gözün sisiyor morariyo günlerce. Agzinda ameliyat sirasinda hortum cikinca bogaz agrisi cekiyorsun. Burnundada kücük hortumlar oluyor birkac gün sonra tamponlarla beraber aliniyor. En zor olanida burnundan günlerce nefes alamadigin icin agizdan aliyordun uyuyamiyorsun cünkü bogazin kuruyor. Birde oturarak uyuyorsun popom morardi arkadaslar )))) dogruya dogru bunlar yasaniliyor. Ama sonuc güzel.

Tamam canim ya ben özür dilerim yanlis anlamisim kusuruma bakma öpüyorum seni

lara gecmis olsun ya hortummu takiliyo ? bak bu kadar bilmiyordum ins guzel olur cektiklerimize deger bosa gitmez bir arkadas gordum kiz cok guzel ama 5.ameliyati olmus bu 5 sefer ayni acilari cekmek demek ben cesaret edemiyorum o kadar .
bir kac ay icinde bende randevu alicam insallah gozum korkuyo ama dayanicaz artik .

Evet canım bak söyleyim öyle doktorların Internet sayfalarından okunduğu gibi şip şak bitti gitti değil. benim burnumda ameliyat sonrası Tamponlar pamuklar ve borular vardi sorma hepsi nasıl sığdı bende bilmiyorum. Buyüzden nefes alman imkansız. Sonradan hepsi çıkınca rahatliyorsun zaten. Masaj önerıyor veli hoca onu yapiyorum hala. Benim şuan burnumun üstünde tuaf bir şekil bozukluğu var bende anlamadım neden bürden oldu ona moralim bozuk açikcasi. Öptüm saadetcim.

Ebruli'nin fotograflarini gormene gerek yok bence ben soyliym tek kelimeyle ''mukemmel'' insallah benim de oyle guzel bir burnum olur :1rolleyes:

bu kadar madem zorluk cekiyoruz insallah cektiklerimize deger burnun sis ondan sekil bozuklugu olabilir bir sure bekle belki ondandir moralini hemen bozma daha cok yeni yorumalri okuyorum sekil 6 ay 1 yilda oturuyor diyorlar ins hepimizin gonlune gire olur emeklerimize deger canim ..

cok tesekkurler arkadaslar ama amelıyat gunu ıcın cok beklemek gerekıyormu

mervecim sabah klinikte baska bir işim vardı gittim ama göremedim Veli Hocayı. Maksimum 2 hafta sonrasına gün veriyorlar. Sorun olmuyor.

sevgiler,

arkadslar ben de 10 ay once tugrul marala oldum...suan okudugum yazıları gordukce sok oldum ve ıster ıstemez korku oldu bende..cnku bnm sekıl konusunda hıcbır sorunum yok..sdce et buyumesı oldu onuda 15 dakıkalık bı operysonla aldırcam..hanı çökme fılan dıyosunuz ya..o nasıl belırgınlesıyo?bıde ne zmndan sora oldu...10.ayımdayım burun ucu dusmesı cokme gbı bısı olmadı..seklındende cok memnunum...gecen sene basladım unv teye..yenı cevrem estetık oldgumu bıle bılmıyo..cnku hıc soran olmadı..cok dogal duruyo..kalkık degıl burnum..ztn turgrul maral kalkık burun yapmıyo..ama ztn bnde oyle ıstemıstım..dogal dursun dıye..tek sıkıntım burnumdakı etler..okdr..kuzenımde oldu 3 yada 4 ay olcak sanırım onunkıde..oda suana kdr bı sorun yasamadı..aksıne nefes alabılıyo..ama yazılanları okuyunca korktum..acaba 10 dan sora da olabılırmı cokme fılan..artık oturmustur burnum dıye dusunuyorum..et amlıytımıda tugrul marala olmayı dusunuyorum..15 dakıka surcek dedı..

merhaba lara1981 burnundaki şekil bozukluğu hala var mı yoksa şişlik flndı da geçti mi???

mipa-34 yada ebruli sultan bende resimleriizi görebilir miyim gerçekten çok kararsızım. En sonunda Veli Beye ameliyat olacağım galiba :s

Ya ben de Veli Aslan'a olmak istiyorum hala ilk gorusmeye bile gidemedim ama mipa34 ve ebrulinin burunlari coook guzel ya.. Insallah bizimkiler de guzel olur

Canim ebruli senin arkadaslarinda gorunuyo, istatistik kismindan bakabilirsin ben daha az once baktim orda fotograflar :)

tşk ederim canım ben pek anlamıyorum forumdan malesef :) Ne zor kararmış estetik kararı vermek sonrasında doktor seçmek felan hüf :umursamaz:

valla ben hala göremiyorum bende mi anormallik var forumda mı anlamadım :) ama laracroft sende Veli Bey'e ameliyat olmuştun dimi seninde resimlerine bakabilir miyim lütfeeennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…