Boğaziçi Estetik Hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi laam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tasarım yapmıyor sadullah bey azcok neye benzıyecegını söylüyor resımm fılan cekmıyor yaptıgı amelıytları gösterıyorr

yani doktorlar acaba yogun olduklari icin ugrasmakmi istemiyorlar acaba ben hem emre bey hemde yakup avsardan tasarim resmi aldim ama emre beyinki biraz kalkik geldi onalri koyarim siteye veli bey ve sadullah beylede goruseyim aklim yatarsa secerim doktorumu .

evet kızlar sadullah bey tasarım yapmıyor oda aynada surayı düzelticem vs. diyo:))

Ebruli Sultan ve Mipa burunlarınız çok çok güzel olmuş ben de ameliyat olcam İnş yaz sonu Serhat Tuncer Bey'i düşünüyorum ,Veli Bey de çok güzel iş çıkarmış güle güle kullanın burunlarınızı Lara1981 da ameliyat oldu galiba Veli Bey'e onun da burnunu merak ettim İnş sorunsuz geçmiştir onun da yerimseniben

Teşekkürler canım. Lara da gayet iyi birkaç gün sonra alçıları çıkacak. Sonuçları Viyanaya dönünce paylaşabilir sanırım.

sevgiler,

:kedi: gittim canım. Bebeği de sevdimopuyorumnanaktan İyi durumda alçısının çıkmasını bekliyoruz...

ben geldigimde bende bekliyorum seni muhabbet ederiz biraz bebek kac aylik ? belki bende bebekle gelirim babasi ben bakarim sen git diyo gerci kaynanamda cok saglikli oda esimle bakariz bebegi tasima oraya kadar diyo .
larayada gecmis olsun insallah gonlune gore olur .

ebrucuuuum canım arkadaşım beni ziyaretinle en büyük morali verdin. ebruda biliyor çok iyim arkadaşlar hic agrım yok hala inanamıyorum yaptırdıgıma. bir doktorun eli bukadarmı hafif olur allah aşkına... çokta iyi babacan bir doktor... şuan burnum alçıda yarın muayenem var tekrardan... oradaki hemsireler çalışanlar inanılmaz yardımcı ve cana yakın... benim bebek hastanenin maskotu oldu )))

alçıda bile hoşuma gidiyor burnum ve daha görmedim bile arkadaşlar... persembe alçılar alınıyor... en güzelide cumartesi ebrucumla istanbul gezisi yapcazzzz...

fotoraflarımı söz verdigim gibi viyanaya döner dönmez koyacağım...

hepinizi öpüyorumhihoyyyt:dance:

Tatlım elbette gelirim bebeğe bakabilecek birileri varsa getirme derim. Hastane ne kadar da olsa mikrop kapar...

Biz senin burun fotolarından başka İstanbul gezisini fotolarını da koyalım güzelim.Alçılı haliyle bile burun ucunun düzgün durduğu belli oluyordu. Kendi gözlerimle gördüm:) :lepi:

bebeğimm çok geçmş olsunnn .inşalah seninkide süper olacakkkkkkkk.bayanssulusmile

cok gecmis olsun laracigim istanbulunda tadini cikar ben o kadar ozleidmki valla askerde gibi takvim isaretlicem nerdeyse mesajinda bana acayip moral oldu korkum falan kalmadi gercekten benimde bir kac ayim kaldi insallah su gibi akar gecerde benimde siram gelir :)

ebruli mipa bunalrda benim reismelrim kizlar burnuma bakin kizlar normalde boyle acayip dikkatc eken sorun yok ama yandan yakindan aynadan hos durmuyor ben taktim aynaya bile yan bakamiyorum adeta o kadarki insanlara yandan konusamiyorum bunuda bana sagolsun bir arkadasim farketttirdi yandan burnum da hafif sorunmu var dedi bende oyle taktim halen devam ediyor insallah hemen ayalr gecerde bende gelirim biter bu iskence :)
http://i1005.hizliresim.com/2010/5/26/1618.jpg

http://i1005.hizliresim.com/2010/5/26/1637.jpg

buda tasarimli hali yakindan yandan igrenc burnum

http://i1005.hizliresim.com/2010/5/26/1643.jpg

Canım bende baktımda resimlerine o arkadaşın kimse halt etmiş Yandan bile normal burnun hem biz burda ne burunlar gördük yaa bu hiçbişeymiş:))) tasarımda yüzü e çok yakışmış, burnum iğrenç fikrinden vazgeç olur mu:) Umarım kısa zamanda ameliyatını olur istediğin burna kavuşursun:))kaydirigubbakcemile5

insallah canim ya ama tasarimdan sonra daha anlasiliyo sorun o kadar takinti ettimki insanalr soru soruyo hemen yuzumu donuyorum yandan beni gormesin diye oliyimda kurtuluyim bu stresten sagol canim.

insallah canim ya ama tasarimdan sonra daha anlasiliyo sorun o kadar takinti ettimki insanalr soru soruyo hemen yuzumu donuyorum yandan beni gormesin diye oliyimda kurtuluyim bu stresten sagol canim.

tatlım senin burnunda pek bişi yokki seninki yapılsa çok güzel olur muhteşem bi sonuç alırsın tatlımmmmmm.hiçde korkmana gerek yok hemencecik geçiyo ayrıca çokda güzelsin kıssssssssssssssssssss maşalahhhhh

mipa canim allah izin verirse sadece 4 ayim kaldi yapilsinda bende yapildi bitti dicem insallah az kaldi gun sayiyorum vallahi tesekkurler canim.

hepiniz moral veriyosunuz cok sagolun kizlar su ayalrda hemen gecse bir iki ay sonra gun alirim gelicegim zaman icin hastaneden cok mutlu olcam ya :)

slm kızlar birşey öğrencektim.
veli bey'e ameliyat olmayı düsünüyorum. Bogazici kredi kartına 12 taksit yapıyormus . Banka komisyonu ne kadar verdiniz . Bilen varsa yazarsa sevinirim. Birde operasyon gerceklestikten ne kadar süre sonra eskisi gibi olcak. Yani rahat rahat gülüp bişey carpsada bişey olmayan bunun süresi varmıdır 2-3 yıl gibi yoksa ömür boyu hassas mı kalıcak burun ?

ttalımmm kredi kartı konusunda bilgim yok ben peşin olmuşdum ameliyat veli ben burnu 2 ay koruyacaksın birşey çarpmayacaksın sonra kemik eski hline geliyo demişdi ama sen yinede dikkat et tam anlamıyyla burun şekli ise 6 ay ile bir yıl içinde oturuyomuş tatlımmm .korkma gayet basit oluyo hepi topu bir hafta zorluğu sonra iyi oluyosunn tatlımmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…