Ebruli Sultan ve Mipa burunlarınız çok çok güzel olmuş ben de ameliyat olcam İnş yaz sonu Serhat Tuncer Bey'i düşünüyorum ,Veli Bey de çok güzel iş çıkarmış güle güle kullanın burunlarınızıLara1981 da ameliyat oldu galiba Veli Bey'e onun da burnunu merak ettim İnş sorunsuz geçmiştir onun da yerimseniben
Teşekkürler canım. Lara da gayet iyi birkaç gün sonra alçıları çıkacak. Sonuçları Viyanaya dönünce paylaşabilir sanırım.
sevgiler,
laraya gecmis olsun ebruli ziyarete gittinmi ne guzel valla hayranim sana :)
:kedi: gittim canım. Bebeği de sevdimopuyorumnanaktan İyi durumda alçısının çıkmasını bekliyoruz...
ben geldigimde bende bekliyorum seni muhabbet ederiz biraz bebek kac aylik ? belki bende bebekle gelirim babasi ben bakarim sen git diyo gerci kaynanamda cok saglikli oda esimle bakariz bebegi tasima oraya kadar diyo .
larayada gecmis olsun insallah gonlune gore olur .
ebrucuuuum canım arkadaşım beni ziyaretinle en büyük morali verdin. ebruda biliyor çok iyim arkadaşlar hic agrım yok hala inanamıyorum yaptırdıgıma. bir doktorun eli bukadarmı hafif olur allah aşkına... çokta iyi babacan bir doktor... şuan burnum alçıda yarın muayenem var tekrardan... oradaki hemsireler çalışanlar inanılmaz yardımcı ve cana yakın... benim bebek hastanenin maskotu oldu)))
alçıda bile hoşuma gidiyor burnum ve daha görmedim bile arkadaşlar... persembe alçılar alınıyor... en güzelide cumartesi ebrucumla istanbul gezisi yapcazzzz...
fotoraflarımı söz verdigim gibi viyanaya döner dönmez koyacağım...
hepinizi öpüyorumhihoyyyt:dance:
ebrucuuuum canım arkadaşım beni ziyaretinle en büyük morali verdin. ebruda biliyor çok iyim arkadaşlar hic agrım yok hala inanamıyorum yaptırdıgıma. bir doktorun eli bukadarmı hafif olur allah aşkına... çokta iyi babacan bir doktor... şuan burnum alçıda yarın muayenem var tekrardan... oradaki hemsireler çalışanlar inanılmaz yardımcı ve cana yakın... benim bebek hastanenin maskotu oldu)))
alçıda bile hoşuma gidiyor burnum ve daha görmedim bile arkadaşlar... persembe alçılar alınıyor... en güzelide cumartesi ebrucumla istanbul gezisi yapcazzzz...
fotoraflarımı söz verdigim gibi viyanaya döner dönmez koyacağım...
hepinizi öpüyorumhihoyyyt:dance:
ebruli mipa bunalrda benim reismelrim kizlar burnuma bakin kizlar normalde boyle acayip dikkatc eken sorun yok ama yandan yakindan aynadan hos durmuyor ben taktim aynaya bile yan bakamiyorum adeta o kadarki insanlara yandan konusamiyorum bunuda bana sagolsun bir arkadasim farketttirdi yandan burnum da hafif sorunmu var dedi bende oyle taktim halen devam ediyor insallah hemen ayalr gecerde bende gelirim biter bu iskence :)
http://i1005.hizliresim.com/2010/5/26/1618.jpg
http://i1005.hizliresim.com/2010/5/26/1637.jpg
buda tasarimli hali yakindan yandan igrenc burnum
http://i1005.hizliresim.com/2010/5/26/1643.jpg
Canım bende baktımda resimlerine o arkadaşın kimse halt etmişYandan bile normal burnun hem biz burda ne burunlar gördük yaa bu hiçbişeymiş:))) tasarımda yüzü e çok yakışmış, burnum iğrenç fikrinden vazgeç olur mu:) Umarım kısa zamanda ameliyatını olur istediğin burna kavuşursun:))kaydirigubbakcemile5
insallah canim ya ama tasarimdan sonra daha anlasiliyo sorun o kadar takinti ettimki insanalr soru soruyo hemen yuzumu donuyorum yandan beni gormesin diye oliyimda kurtuluyim bu stresten sagol canim.
slm kızlar birşey öğrencektim.
veli bey'e ameliyat olmayı düsünüyorum. Bogazici kredi kartına 12 taksit yapıyormus . Banka komisyonu ne kadar verdiniz . Bilen varsa yazarsa sevinirim. Birde operasyon gerceklestikten ne kadar süre sonra eskisi gibi olcak. Yani rahat rahat gülüp bişey carpsada bişey olmayan bunun süresi varmıdır 2-3 yıl gibi yoksa ömür boyu hassas mı kalıcak burun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?