Boğaziçi Estetik Hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi laam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar lütfen birisi bilgi versin ercan bey hakkinda haftaya persembe ameliyat olucam ama ne olumlu ne olumsuz bi yorum bulamadim internette bilmiyorumkismile

tuğrul maralın aslında neden orda çalışmadını tahmın etmek hiçde zor değil benım açımdan..gördüklerimden sonraa...neyse

Sanırım o doktor yok artık orada.buradan Bir arkadaşta onunla mahkemelik oldu. O da sonuçtan memnun değildi. Ama memnun olan 3-5 arkadaşta var

kafamçokkarıştı kafam çok karışık yaaa

aa gitmiş mi hastaneden? şu tam gün yasası çıktığı için istifa etmiştir belkide.

arkadaşım bende tuğrul marala ameliyat oldum. şimdi sana ucuz diye cazip gelmesin. nasıl olsa revizyona gireceksin ve 2 ameliyat parası vereceksin. iyi araştır 3-5 fazla ver pişman olma sonra. çünkü psikolojin bitiyor.

ben de gidip gorusmustum.. doktorlar surumden kazaniyoruz biz burada diye agizlariyla soyluyor
igrenc birsey olamaz. insanlik disi.. sanki kasap dukkani...
hastanemidir nedir oranin kapatilmasi lazim.

arkadaşlar benide korkuttunuz valla. bende pazartesi görüşmeye gidecektim. ya olanlar varsa yada çevrenide olanlar varsa yardım etsinler. hastanenni fiyatları çok iyi. zaten korkuyoduk iyice korktum valla

dün gittim görüştüm arkadaşlar. Bilmiyorum belki benim burnum çok problem yaratmadığı için Veli Bey çok rahat konuştu. Astımım olduğu için KBB uzmanı ile birlikte yapılacak.

Ayrıca öyle sürümden falan kazanmalarına da inanmıyorum. Çünkü izmir de çok güvendiğim bir plastik cerrahi ile paylaştım. Ekonomik olmasının sebebi sadece doktor ücreti ödüyor olmanız. Diğer cerrahlar hastane masraflarını da ekliyorlar üstüne. Şu an için Veli Bey hakkında buradan yazanlar dışında olumsuz birşey okumadım. Bakalım ne olacak...

birde revizyon için extra ücret demissiniz. Onu aynı yer ücretsiz yapmak zorunda ve bu yasal hakkınız. Hasta haklarınızı iyi kullanmanızı öneriyorum.

sevgiler,

arkadaşım evet yapmak zorundalar ama o hastanede revizyon için bile anestesi parası alıyolarmış. ücretsiz değil yani. veli bey hakkında benim de hiçbi fikrim yok.

arkadaşım evet yapmak zorundalar ama o hastanede revizyon için bile anestesi parası alıyolarmış. ücretsiz değil yani. veli bey hakkında benim de hiçbi fikrim yok.

canım İzmir'de çokçok güvendiğim bir plastik cerrahından benim için araştırmasını istedim. İlk izlenim çok iyi dedi. Bir doktorun 10 tane çok iyi operasyonu olur duyulmaz ancak 1 kötü operasyonu olur heryer duyar dedi. Çok da etkilenme lütfen sen de ameliyata pozitif girmelisin dedi. Akşam karar vereceğim. Bilgileri mutlaka paylaşırım sizinle.

sevgiler,

eğer karar verirsen inşallah başarılı bir operasyon olur. eski topicte paylaşım yaptığımız çoğu arkadaşımız sonucundan mutsuz, gerçi bizler tuğrul maral mağduruyuz.

eğer karar verirsen inşallah başarılı bir operasyon olur. eski topicte paylaşım yaptığımız çoğu arkadaşımız sonucundan mutsuz, gerçi bizler tuğrul maral mağduruyuz.

tuğrul bey ayrılmış hastaneden. Neden olarak operasyon başarısızlığı demediler (ee zaten demezler) hastayla iletişimi çok kötüydü dediler. "Günümdeysem süper bir burunla çıkarırım seni" falan diyormuş.

bir doktor bunu doktorlar arasında espri görebilir ama elbette hasta ile böyle konuşması çok germiş herkesi. Bakalım sonuç ne olacak. ben uzun süre boks yaptım. belki onlarında ihtiyacı olur estetiğe :)

çok iyiydi yaa :roflol::roflol::roflol:

ya tabikide eskisinden iyi olucak daha kötü olucak hali yok ya.
ama önemli olan senı mutlu edicek bi burun olması her baktığında beğenmen sonuçta oraya bi ücret ödüyosun..bunun hkkını vermeliler..adam gibi yapmıcaklarsa bu işe soyunmucaklar.
ucuz yapıyorum ben daha iyisini beklemememiz gibi bi durum söz konusu olamaz..
ben tuğrul marala oldum ve dümdüz bi burnum var..ne kavis ne kalkıklık..yazıklar olsun diyorum o çekilenlere..kesınlikle daha iyi araştırıp olun derim..ucuz etin yahnisi hesabı diyorum böyle olucanı bilsem asla olmazdım

canım hayırlısı dedim artık haftaya perşembe günü 11 Martta ameliyat olacağım. Haberleri veririm size.

ayyyy inşallahhhh bir de o gün sevgilimi ailemle tanıştıracağım daha da zor geçecek sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…