Boğaziçi Estetik Hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi laam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım sen kıme oldun ameliyatını..bu arada çoooook geçmiş olsunnnnnnnnn

canım Veli Arslan yaptı operasyonumu. ayrıca kbb doktoru yavuz bey de var olan( hat safhada-çünkü ben astım hastasıyım) solunum problemimi çözdü. çok şükür 2 gündür ağrım yok. cumartesi günü alıyoruz alçıları bugün görüştüm doktorumla.

heyecanla bekliyorum valla.

bende fikrimi söylemiştim ancak bilmenizi istiyorum. belki iyi olacak belki kötü burnum ama ben önce veli beyin özgeçmişni okudum. Hacettepeden mezun ve avrupada eğitim görmüş. uzun süre devlet hastanesinde görev yapmış. ankarada da kendi kliniği var.
üstelik boğaziçi estetik de extra hastane bedeli ödemediklerinden fiyatları uygun. ben şimdlik memnunum. İzmir de tanıdğım bir plastik cerrahı ile hergün görüşüyorum. o da herşey yolunda diyor. yani parayla ölçmek çok doğru değil.

ya ebruli sultan çok merak ediyorum nasıl olcak ya ben senden heyecanlıyım sonucun çok önemli benim için

ebruli sultan öncelikle geçmiş olsun.bende tuğrul bye ameliyat olucaktım fakat ayrılmıs suan veli bey ve ercan bey varmıs sanırım veli beyde karar kılıcam senin söyliceklerin cok önemli nisanının ilk haftası benm randevum umarım güsel bi burna sahip olmuşsundur ve umarım bzile paylaşırsın cok merak ediyorumm

ya aslında biraz sans işi cok ucuk fiyatlar ödemek istemiorm ama ucuz diye gidik riske atmak da istemiyorum bi cok arkadas tuğrul maral mağduru oldugunu söylemiş ama aslında ben cok beğendim burunlarını gayet doğal olmus yani güzel oldu kötü oldu kavramı da kişiden kişiye değişiyor.sabahlara kadar arastırıorm delirmek üzereym artık

ayrıca eda misra senn resimlerin var mı bilmiyorum göremiyorum ama avatardaki resme göre cok güsel olmusss

başlık yanıltmasın bogazicinde olmadım ameliyatımı ben cnm :) ama bende ebruli sultanın burnunu cok merak ediyorummmmmm

kızlar;

yakup avşara gidin boşuna para verip birde üzerine mutsuz olmayın adam 1 numara diyolar

canım dr un kim çok merak ettim 2500 e yaptırmışsın ve çok memnunsun benimde çok param yok valla bi bilgi verde araştırayım olurmu

başlık yanıltmasın bogazicinde olmadım ameliyatımı ben cnm :) ama bende ebruli sultanın burnunu cok merak ediyorummmmmm

valla canım bende merak ediyorum. 11 martta oldum ameliyat ama ne şişti ne morluk oluştu. ilk 48 saat çok önemli dediler hastanede hemşireler başımda bekledi diyebilirim. şimdi görüntümü sabırsızlıkla bekliyorum...

yakup avşara git sende güzelim ozaman bir yazdıgın bir yazdıgını tutmuyor neden bilgi istiyorsun :)))

allahım deliricem ya:)sadullah karunda mantıklı gelmeye başladı ama edamisra bi tek senin resmini gördm başka olan var mı ona bilior musun?zühtü beye ameliyat olmus birisi cok iyi cok güsel die resmleri koymus 3 5 ay sonra cok kötü ölmüş yasık kıcaız üzülmüş benm yüzümden gidip zühtü beye olanlar oldu bi daha resm koymama die tuğrul maral hakkında da bi cok sey dönüo ama ben genel olarak beendim yaptığı burunları bi de ankarada nebil bozdoğan diye bi doktor ismi söylüyorlar cok kararsızım.8.500 flnda cok evet ya yani edamisranın ki o kadar güsel ki 2.500e yaptrmıs boşuna vermiş olcaktı.ayrıca belfü ve arkadasınınki de güsel olmus bi cou güsel bence

canım zor bir karar biliyorum ama bence netten araştırarak sınırlı kalma dr larla yüzyüzede görüsmeye git ozaman karar vermen cok daha kolaylaşacakdır..alacagın güven cok önemli birebir görüsmenizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…