canım sen kıme oldun ameliyatını..bu arada çoooook geçmiş olsunnnnnnnnn
bu senin düşüncen olabilir tabi .....ancak pahalı dr larında revizyonluk hastaları cıktıgını sana hatırlatmak isterim ...adamlar isim yapmış ün kazanmış tv de programlara konuk olarak alınıyorlar bu kadar tanınmışlar ee tabiki isimlerini kullancak fiyatlarını katlayacaklar bende tanınan bir dr olsam bende ismimden para kazanırdım ...ben 2500 liraya yaptırdım ameliyatımı ve inanılmaz memnunum..belki 10.000e yaptırsam böyle memnun olmayacakdım giden sadece param ve biri sordugunda dr um yakup avşar demek olacakdı bana kalan ...boşşşş
EbRuLi_SuLTaN geçmiş olsun
hepinize tekrar tekrar teşekkürler güzeller. alçılar çıkar çıkmaz fotoları koyucam.
BEFORE-AFTER-MORE AFTER:lepi:
ayrıca eda misra senn resimlerin var mı bilmiyorum göremiyorum ama avatardaki resme göre cok güsel olmusss
bu senin düşüncen olabilir tabi .....ancak pahalı dr larında revizyonluk hastaları cıktıgını sana hatırlatmak isterim ...adamlar isim yapmış ün kazanmış tv de programlara konuk olarak alınıyorlar bu kadar tanınmışlar ee tabiki isimlerini kullancak fiyatlarını katlayacaklar bende tanınan bir dr olsam bende ismimden para kazanırdım ...ben 2500 liraya yaptırdım ameliyatımı ve inanılmaz memnunum..belki 10.000e yaptırsam böyle memnun olmayacakdım giden sadece param ve biri sordugunda dr um yakup avşar demek olacakdı bana kalan ...boşşşş
başlık yanıltmasın bogazicinde olmadım ameliyatımı ben cnm :) ama bende ebruli sultanın burnunu cok merak ediyorummmmmm
hepinize tekrar tekrar teşekkürler güzeller. alçılar çıkar çıkmaz fotoları koyucam.
BEFORE-AFTER-MORE AFTER:lepi:
allahım deliricem ya:)sadullah karunda mantıklı gelmeye başladı ama edamisra bi tek senin resmini gördm başka olan var mı ona bilior musun?zühtü beye ameliyat olmus birisi cok iyi cok güsel die resmleri koymus 3 5 ay sonra cok kötü ölmüş yasık kıcaız üzülmüş benm yüzümden gidip zühtü beye olanlar oldu bi daha resm koymama die tuğrul maral hakkında da bi cok sey dönüo ama ben genel olarak beendim yaptığı burunları bi de ankarada nebil bozdoğan diye bi doktor ismi söylüyorlar cok kararsızım.8.500 flnda cok evet ya yani edamisranın ki o kadar güsel ki 2.500e yaptrmıs boşuna vermiş olcaktı.ayrıca belfü ve arkadasınınki de güsel olmus bi cou güsel bence
bende tuğrul marala ameliyat oldumm bende memnun değilim..sakın diyorumm..sana ..boşuna paranı kaptırma..resimlerime bakabilirsin profilimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?