Boğaziçi Estetik Hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi laam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ameliyat olacaklara şimdiden cok geçmiş olsun kızlar

saol fıstık bakalım işte perşembe oluyorum:)

hayırlısı olsun canım ne istediğini iyi anlat doktoruna..ne istediğini bilirse emınım daha titiz davranır..
umarım herşey istediğin gibi olur

estetık yaptıracaklar ıyı dusunsunler en pahalı yer nere ıse oraya gıtsınler bence bu ıs 1 kere yapılmalı tam olmalı

kızlar ben veli aslanla görüştüm anlatışı insanı dinleyişi çok güzel insanı rahatlatıyo ama bilmiyorum burda yazılanları okudkdan sonra çok korkdum açıkçası ve ben olcaksam bikere olayım istiyorum tuğrul maral hakkında ki bilgimde tv de çıkıyodu hastanesini tanıyodu okadar çok kararsızım açıkçası

estetık yaptıracaklar ıyı dusunsunler en pahalı yer nere ıse oraya gıtsınler bence bu ıs 1 kere yapılmalı tam olmalı

yapmayın Allah aşkına Etiler de 12.000 diyor hangi plastik cerrahına bu para ödenir? Açık kalp ameliyatı bile bu paraya değil... iş doktorda biter bence parada değil.

sevgiler,

bende emin olamadığım için diğer çalıştığı hastaneler ile de görüştüm. olumsuz duymadım ama olacağım artık hayırlısı Allahtan...

bu hasteneye hic guvenmiyorum, tugrul maralin yaptigi burunlar okadar guzelde degil sansin varsa guzel yapmistir cogunu guzel yapmamis

kk kulubunde bir kizinkini veli karaaslan yapmis onunki guzel olmus bilmiyorum baska gormedim onun hastalarindan tugrul maral cikmis bogazici tip merkezinde calismiyormus artik

kızlar oldum ameliyat. bugün de tamponlrı aldırdım(bağıra bağıra) alçılar ile duruyorum. Kardeşim çk belli alçı ile bile düzeldiği diyor. doktorumda saolsun çok ilgilendi. 3,5 saat sürdü yaaa. Sancım da var biraz. alçılar perşembe günü çıkack. koyarım resimleri.

öpüyorum hepinizi.

zçok geçmiş olsun cnms abırsızlıkla bekliyorum resimlerini kib

ameliyat 3,5 saat mi sürdü :bbo:

geçmiş olsun bu arada.

aman tatlım ne olur resim koymayı ihmal etme herşey sana bağlı inşalah çok güzel olur

canım sen kıme oldun ameliyatını..bu arada çoooook geçmiş olsunnnnnnnnn

bu senin düşüncen olabilir tabi .....ancak pahalı dr larında revizyonluk hastaları cıktıgını sana hatırlatmak isterim ...adamlar isim yapmış ün kazanmış tv de programlara konuk olarak alınıyorlar bu kadar tanınmışlar ee tabiki isimlerini kullancak fiyatlarını katlayacaklar bende tanınan bir dr olsam bende ismimden para kazanırdım ...ben 2500 liraya yaptırdım ameliyatımı ve inanılmaz memnunum..belki 10.000e yaptırsam böyle memnun olmayacakdım giden sadece param ve biri sordugunda dr um yakup avşar demek olacakdı bana kalan ...boşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…