estetık yaptıracaklar ıyı dusunsunler en pahalı yer nere ıse oraya gıtsınler bence bu ıs 1 kere yapılmalı tam olmalı
kızlar ben veli aslanla görüştüm anlatışı insanı dinleyişi çok güzel insanı rahatlatıyo ama bilmiyorum burda yazılanları okudkdan sonra çok korkdum açıkçası ve ben olcaksam bikere olayım istiyorum tuğrul maral hakkında ki bilgimde tv de çıkıyodu hastanesini tanıyodu okadar çok kararsızım açıkçası
saol fıstık bakalım işte perşembe oluyorum:)
kızlar oldum ameliyat. bugün de tamponlrı aldırdım(bağıra bağıra) alçılar ile duruyorum. Kardeşim çk belli alçı ile bile düzeldiği diyor. doktorumda saolsun çok ilgilendi. 3,5 saat sürdü yaaa. Sancım da var biraz. alçılar perşembe günü çıkack. koyarım resimleri.
öpüyorum hepinizi.
kızlar oldum ameliyat. bugün de tamponlrı aldırdım(bağıra bağıra) alçılar ile duruyorum. Kardeşim çk belli alçı ile bile düzeldiği diyor. doktorumda saolsun çok ilgilendi. 3,5 saat sürdü yaaa. Sancım da var biraz. alçılar perşembe günü çıkack. koyarım resimleri.
öpüyorum hepinizi.
ameliyat 3,5 saat mi sürdü :bbo:
geçmiş olsun bu arada.
estetık yaptıracaklar ıyı dusunsunler en pahalı yer nere ıse oraya gıtsınler bence bu ıs 1 kere yapılmalı tam olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?