Boğaziçi Tıp Merkezi' inde ameliyat olan arkadaşlar var mı?

Boğaziçi Tıp Merkezi'ndeki diğer cerrahlar hakkında iyi kötü hiçbir duyumum yok ama eminim hepsi başarılıdır.

Burnumu Veli Aslan kapalı teknikle yaptı, adını bu forumdan duymuştum, hep olumlu görüşler vardı ben de ona yaptırayım dedim. Burun içini ise KBB uzmanı operatör Kemal Yavuz yaptı. İkisinden de memnunum. Kasım 2010 itibariyle fiyat 2000 tl. Piyasaya göre bedava :)

Ama;
yeni burnum iki aylık ve kemik köşesinde bastırınca ezilen mercimek gibi kıkırdak var, masajla iki haftada küçüldü ama yok olması için erken zannediyorum. Ayrıca kemik bölgesinde kallus olduğunu düşündüğüm kaynama kabartısı, pütürler var, onlar da 6-12 aydan önce geçmeyebilir. Bunları Veli Bey söylemedi, internetten okuduklarımdan fikir yürütüyorum. Doktora hemen mızmızlanmak istemedim, 4-6 ay geçsin bakalım.

merhaba vefaerdem veli bey hakkında çok şey duydum sana sormak istediğim ameliyatına iki doktor mu girdi içini kemal bey yaptı demişsin aynı anda yapıldı değil mi iki defa ayrı zamanlarda ameliyat olmadın yani çünkü benim de burnum da alınması gereken bir kemik var dışı da yapılsın istiyorum fakat çok korkuyorum

bende görusdtum veli beyle ama gercekten 2 milyar bana uygun ama işte acaba burnumu nasıl yapacak die karar verenmedim bazıları memnun deilim die yazınca k:31:arasız kaldım

bu merkezde yapılan ameliyatların fotografları varmı acaba? bir arkadasımın arkdası burda ismail bayram a op olmus. tavsiye ediyor ama.. bilemiyorum

Ben Boğaziçinden İsmail Bayrama oldum ameliyatımı. ameliyattan önce açıkcası çok araştırma yapmamıştım doktorla ilgili.ama kurumun adı duyulmuş olduğu için ve fiyat olarakta uygun olduğu için orayı tercih etmiştim.Ama şuanda pişmanım orda olduğuma.İsmail beye burun şeklimden memnun olmadığım yerleri söylemeye çalıştım ama beni dinlemedi bile.senin burnuna benim yaptığımdan başkası olmazdı dedi kestirip attı.
veli aslanada ameliyat olup memnun olmayan kişilerde var forumda topicleri okuyabilirsiniz. turkuazsu vardı benim hatırladığım.
Diyeceğim odurki kesinlikle ucuz olması tercih etmenize sebep olmasın.ben revizyon ameliyatı düşünüyorum şimdi.

bana kalırsada ucuzluguna bakmayın burun bu çok önemli daha ilgili özenli bi yer bakın araştırın veli beye olmuştum bende amelıyatımı kötü bir burun değil ama aksaklıklar war daha iyisi olabilirdi diyor insan olmuşken en iyisi olmalı çünkü az eziyet çekmedik amelıat sonrası..

evet beimde burnum çok kötü bir burun değil ama hatalı belli...acele etmeyin fazla iyi düşünün gerçekten ameliyat sonrası çektiğimize değmeli

merhaba kızlar bugün bana mail atmıs merkez.fiyatını direk yazmıslar.2.250 diye.garipsedim acıkcası daha once direk fiyat veren kurum gormemistim ustelik maille.ama fiyatı uygun geldi netten biraz arastırayım dedim begenenler de var begenmeyenlerde ucretsiz muayene demisler gitmeyi dusunuyorum ama ozellikle sikayet var da okuduklarımdan sonra urktum baya :S birde bana mailde fotograflar yollamıslar hic bir burun bana guzel gelmedi ordaki.cene alın burun orantısı falan hic bakılmamıs direk burun yapılmıs ama yuze uyumsuz cogu

bayanlar bende necdet uçara ameliyat oldum,çok başarılı ayrıca 2 kuzenimede tavsiye ettim onlarda ameliyat oldular ve çok memnunlar,arkadaşlarım boğaziçine muayeney gitmeye başladılar,haberiniz olsun necdet bey de çok başarılı

Sanırım Necdet Uçar revaçta. resmimi yolladım sitelerine. Gönderilen düzeltilmiş hali içime sinmedi diyebilirim. Tabi gidip muayene olmak gerekiyor. Devlet hastanesinde olamazsam burayı düşünüyorum.

bukadar takcak bişi yok evet önemli 1 defa ol tam olsun o halde en iyi yere yaptıracaksın boğaziçinde oldum ben ama 1 sne geçmeden kimseye tavsiye etmem ama bence sen iyice araştır boğaz içini boşver desem ...

Back
X