- 17 Ağustos 2011
- 24
- 3
- 53
Arkadaşlar merhaba;
Bende olmayı düşünüyorum...
SSK Karşılıyor mu?
Canım bazı özel sigortalar eğer burnunun içinde nefes alıp vermene sıkıntı olacak büyük çapta bir rahatsızlık varsa bir bölümünü karşılıyorlar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar merhaba;
Bende olmayı düşünüyorum...
SSK Karşılıyor mu?
Boğaziçi Tıp Merkezi'ndeki diğer cerrahlar hakkında iyi kötü hiçbir duyumum yok ama eminim hepsi başarılıdır.
Burnumu Veli Aslan kapalı teknikle yaptı, adını bu forumdan duymuştum, hep olumlu görüşler vardı ben de ona yaptırayım dedim. Burun içini ise KBB uzmanı operatör Kemal Yavuz yaptı. İkisinden de memnunum. Kasım 2010 itibariyle fiyat 2000 tl. Piyasaya göre bedava :)
Ama;
yeni burnum iki aylık ve kemik köşesinde bastırınca ezilen mercimek gibi kıkırdak var, masajla iki haftada küçüldü ama yok olması için erken zannediyorum. Ayrıca kemik bölgesinde kallus olduğunu düşündüğüm kaynama kabartısı, pütürler var, onlar da 6-12 aydan önce geçmeyebilir. Bunları Veli Bey söylemedi, internetten okuduklarımdan fikir yürütüyorum. Doktora hemen mızmızlanmak istemedim, 4-6 ay geçsin bakalım.
Boğaziçi Tıp Merkezi' inde ameliyat olan arkadaşlar var mı? Eğer varsa hangi doktoru önerirsiniz?
bende görusdtum veli beyle ama gercekten 2 milyar bana uygun ama işte acaba burnumu nasıl yapacak die karar verenmedim bazıları memnun deilim die yazınca karasız kaldım
tatlım ben veli arslan'a ameliyat oldum. resimlerime de bakabilirsin.
Kesinlikle Veli Hoca derim...
Bie hafta önce veli beye ameliyat oldum gayet memnunm