Boğaziçi Tıp Merkezi' inde ameliyat olan arkadaşlar var mı?

Cuma günü 15. Gun atel çıkıyor. Amirali bey en erken beni çıkaracak sanırım. Oh kurtuluyorum amirali bey çok tatlı bi insan umarım sonuç güzel olacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cuma günü 15. Gun atel çıkıyor. Amirali bey en erken beni çıkaracak sanırım. Oh kurtuluyorum amirali bey çok tatlı bi insan umarım sonuç güzel olacak

resim koyabilirmisin

Canım kesinlikle AMİRALİ bey ben de oldum hatta bugün 13. Günüm :) alçılarım falan çıkmadı ama yolda durduran var burnun çok güzel olmuş doktorun kim diyolar :) bence Amirali Nevai beyle bir görüş derim :)

canım burnunu görebilirmiyim bende olmak istiyorum amirali beye paylaşiırsan ok yardımcı olursun

Çokk şanslısın :) Ben beklemekten ölmüştüm resmen :))) Şuan burnun nasılsa aynen öyle kalıyo sadece ucu çok minik iniyor o kadar . Bende iyi ki Amirali beye ameliyat olmuşum diyorum :)):nazar:

Çokk şanslısın :) Ben beklemekten ölmüştüm resmen :))) Şuan burnun nasılsa aynen öyle kalıyo sadece ucu çok minik iniyor o kadar . Bende iyi ki Amirali beye ameliyat olmuşum diyorum :)):nazar:

Amirali nevai başlığında resim var bana ait bakabilirsin burcucum.

Ben Boğaziçinden İsmail Bayrama oldum ameliyatımı. ameliyattan önce açıkcası çok araştırma yapmamıştım doktorla ilgili.ama kurumun adı duyulmuş olduğu için ve fiyat olarakta uygun olduğu için orayı tercih etmiştim.Ama şuanda pişmanım orda olduğuma.İsmail beye burun şeklimden memnun olmadığım yerleri söylemeye çalıştım ama beni dinlemedi bile.senin burnuna benim yaptığımdan başkası olmazdı dedi kestirip attı.
veli aslanada ameliyat olup memnun olmayan kişilerde var forumda topicleri okuyabilirsiniz. turkuazsu vardı benim hatırladığım.
Diyeceğim odurki kesinlikle ucuz olması tercih etmenize sebep olmasın.ben revizyon ameliyatı düşünüyorum şimdi.

canım cok gecmıs olsun ilk kez ismail bey den şikayet duyuyorum bende haziran sonuna almıstım tarihini. görüsmeye gittiğimde shopla burnumu düzeltti kemiği törpüleyip ucunu kaldırdı yandan cokda begendim böyle yapmaya calısıcam dedi. merak ettiğim şey ameliyat öncesi tasarladıgı burnu gercekten yapabiliyormu benzetiyormu yani. sen burun ucundanmı memnun değilsin? kafam cok karıstı suan her an vazgecebilirim :(

Amirali nevai başlığında resim var bana ait bakabilirsin burcucum.

bende ismail beye ameliyat tarihi aldım memnunmusunuz suan burnunuzdan?

evet memnunum geçmiş olsun şimdiden :))

tesekkur ederim:) bende kansızlık var kan iğneleri oluyorum haziran sonuna randevu aldım. ismail beyle görüşmeye gittiğimde fotograflarımı cekti shopla tasarladı burnumu kemeri aldı ve burnunu kaldrdı cokda güzel oldu böyle yapmaya calıscam dedi. merak ettgm sey tasarladıgı burnu gercekten yapabiliyormu yani sende yaptımı? bide bisey dikkatimi çekti bi hastasını daha gördüm sanırım burnu uzun bırakıyor ve kalkıklıktan ziyade karsıya bakıyor gibi burun. bende tasarladıgı burun cok hafif kalkıktı yandan tasarladı. bilmiyorum önden ne kadar kücültür. cok karısıgım kusura bakma cok soru sordum ama cok heyecanlıyım smdiden :(

tesekkur ederim:) bende kansızlık var kan iğneleri oluyorum haziran sonuna randevu aldım. ismail beyle görüşmeye gittiğimde fotograflarımı cekti shopla tasarladı burnumu kemeri aldı ve burnunu kaldrdı cokda güzel oldu böyle yapmaya calıscam dedi. merak ettgm sey tasarladıgı burnu gercekten yapabiliyormu yani sende yaptımı? bide bisey dikkatimi çekti bi hastasını daha gördüm sanırım burnu uzun bırakıyor ve kalkıklıktan ziyade karsıya bakıyor gibi burun. bende tasarladıgı burun cok hafif kalkıktı yandan tasarladı. bilmiyorum önden ne kadar kücültür. cok karısıgım kusura bakma cok soru sordum ama cok heyecanlıyım smdiden :(

canım ben ismail beye olmadım, amirali beye ameliyat oldum fotograflarım açık bakabilirsin. tasarım yapmadı ben doğal olsun dedim sadece :)

canım ben ismail beye olmadım, amirali beye ameliyat oldum fotograflarım açık bakabilirsin. tasarım yapmadı ben doğal olsun dedim sadece :)

ben baska bi arkadasa sorarken bi an onunla karıstırdım ismail beye ameliyat oldun sandım kusura bakma canım :) burnunda cok şirin olmus güle güle kullan :)

ben veli aslana ameliyat oldum fakat hic memnun kalmadım 2 ameliyatımı ismail bayrama oldum 22 gun oluyo simdilik memnunum umarım diger arkadaslardaki sorun bendede olmaz burun ucu sivriligi bekliyip gorcem bide ismail bayram burnuma masaj vermedigi icin cok mutluyum veli aslan kapali teknik yapıyor ameliyatlarını ve masaj vermisti burun ucuma surekli yap diyordu o kadar sıkılmıstımkı masajdan smdı mutluyum

canım gecmis olsun bende ay sonunda ismail beye olucam ama kötü yorumlarda var şans işi oldugunu anladım ben.. peki memnunmusun suan tasarım yapmısmıydı ve tasarımdaki gibi yapabildimi gercekten?

kızlar amelıyatımı 5 eylul 13.30 da oldum 16.00 da cıktım...boğaziçi tıp merkezinde ismail bayram doktorum....doktorla o gün tanıştık...tahlillerim ve konuşmamız aynı gün oldu yarım saat sonra da ameliyata girdim...şimdilik bi sorun yoook aman olmasın.....kontrole haftasında gıdıcem tamponlar alınıcak...merakla sımdı onu beklıyorumm..yüzümde abartılı bi şişme ve morarma da olmadı çok şükür....

cok gecmıs olsun bende ay sonunda ismail beye olucam baya zaman gecmıs memnunmusun?

Bogazicinde hangi doktoru oneriyosuniz olanlarin fotograflarini gorebilme sansiniz var mi acaba 🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar bende 2 hafta once doktor ismail bayrama ameliyat oldum ve sonuc muhtesem tam istedigim gibi. Bu benim 2. Burun ameliyatim 1. tam bi fiyaskoydu baska bi doktora olmustum ama ismail bey yapilabilecek en iyisini yapti. Tavsiye ederim.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Kizlar bende 2 hafta once doktor ismail bayrama ameliyat oldum ve sonuc muhtesem tam istedigim gibi. Bu benim 2. Burun ameliyatim 1. tam bi fiyaskoydu baska bi doktora olmustum ama ismail bey yapilabilecek en iyisini yapti. Tavsiye ederim.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Canım resmın var mı peki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X