Boğaziçi Tıp Merkezi' inde ameliyat olan arkadaşlar var mı?

bende gecen sene necdet uçara ameliyat oldum cok memnunum şükürler olsun
kesinlikle tavsiye ederim:34:

amirali beyin başka hastalarının fotosunu da görmek isterdim, ama malesef bulamadım forumda..
seninki güzel olmuş, maşallah canım, zaten tebrik etmişim..:16:
ama benim burun yapım gibi burunlarda nasıl sonuclar vermiş onu da görmem lazım.
kendisiyle görüşünce görürüm onlarıda da her halde..

Muayeneye gidince bir çok hastasını görürsün zaten :):nazar:

tamam canım, olursam dönerim sana.. zaten yazacağım buraya, anlaşılan morel alınacaq günlerimiz ilerde..:18:
sen hangi doktoru düşünüyorsun bogazicinde?

daha karar vermedim aslında yüzyüze görüşücem hangisi kafama yatarsa artık :) ikimiz içinde hayırlısı olsun ::16:

bende boğaziçi tıp merkezinde ameliyat oldum amirali beye bugün 8. günüm

bnde 2 ay sonrasına gün aldım Amirali beye bana çok sıcak geldi ama nasıl bişeyin ortaya çkıcagını göstermedi ondan biraz endişeliym.. siz memnunmusunuz :S

Amirali bey hakkıda bilg istiyorum arkadaşlar :S ya begenmessem die endişeleniyorum

Bütün doktorlar için geçerli olan birşey beğenmeme ihtimali . Fotoğraflarım var bakabilirsin birde nasıl istediğini anlatırsan Amirali bey suratına uygun olanı yapacaktır .

Bende bugün tahlil vermeye gideceğim.Karar verdim artık amirali beye ameliyat olacagım.Gelecek hafta cuma günü.Rabbim utandırmaz inşallah.stresliyim.

Bende bugün tahlil vermeye gideceğim.Karar verdim artık amirali beye ameliyat olacagım.Gelecek hafta cuma günü.Rabbim utandırmaz inşallah.stresliyim.

Hiç stres yapacak bişey yok :) Ben güle oynaya indim ameliyata :) uyudum ve uyandım o kadar ne ağrı ne sızı hiiiçççç çkorkmaaa stres yapmaa :) Amirali bey iyi tercih :) Doğal burun istiyorsan tabi :):nazar:

Kızlar bende ameliayat oldum.bugun 4.gün.

ameliyatı hiç hissetmedim ama benim burnumda ki sorunlar baya büyüktü.3 bucuk saat sürmüş ameliyatım.nefes alma ve şişlikler dsında kötü birşeyim yok.nefes almak agızdan zormuş gercekten.Gece uyuyamıyorum.cuma günü tompanlar alınacak bir an önce gelsin diye dua ediyorum.

Kızlar bende ameliayat oldum.bugun 4.gün.

ameliyatı hiç hissetmedim ama benim burnumda ki sorunlar baya büyüktü.3 bucuk saat sürmüş ameliyatım.nefes alma ve şişlikler dsında kötü birşeyim yok.nefes almak agızdan zormuş gercekten.Gece uyuyamıyorum.cuma günü tompanlar alınacak bir an önce gelsin diye dua ediyorum.

canım geçmiş olsun resm koyabilirmisn ltfen

Arkadaşlar suan hiçbirşey belli degil.Alçı falan olunca şekil konusunu bende anlayamadım bir türlü.
Bugün tamponlarım alındı.DAha nefes alamıyorum. Tıkanık baya zamanla açılacakmış.Şişlikler falan gidince sanırım.
Ben 3500 ameliyat oldum.4500 den fiyat biçtiler.
Ameliyat günü genelde bir hafta sonrasına veriyorlar sanırım.
Ameliyat olan arkadaslara sunu soruyorum.Bu tampon cıkınca akıntılar geliyor.Bunlar cok sürer mi?Böyle olunca mı açılacak acaba.

Arkadaşlar suan hiçbirşey belli degil.Alçı falan olunca şekil konusunu bende anlayamadım bir türlü.
Bugün tamponlarım alındı.DAha nefes alamıyorum. Tıkanık baya zamanla açılacakmış.Şişlikler falan gidince sanırım.
Ben 3500 ameliyat oldum.4500 den fiyat biçtiler.
Ameliyat günü genelde bir hafta sonrasına veriyorlar sanırım.
Ameliyat olan arkadaslara sunu soruyorum.Bu tampon cıkınca akıntılar geliyor.Bunlar cok sürer mi?Böyle olunca mı açılacak acaba.

canım geçmiş olsun. Ben ve daha bi çok arkadaş boğaz içinde ameliyat olmayı istiyo Resim koyabilirsen coook sevnirim :)

Back
X