- 3 Şubat 2012
- 4.218
- 693
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amirali beyin başka hastalarının fotosunu da görmek isterdim, ama malesef bulamadım forumda..
seninki güzel olmuş, maşallah canım, zaten tebrik etmişim..
ama benim burun yapım gibi burunlarda nasıl sonuclar vermiş onu da görmem lazım.
kendisiyle görüşünce görürüm onlarıda da her halde..
tamam canım, olursam dönerim sana.. zaten yazacağım buraya, anlaşılan morel alınacaq günlerimiz ilerde..:18:
sen hangi doktoru düşünüyorsun bogazicinde?
Canım kesinlikle AMİRALİ bey ben de oldum hatta bugün 13. Günüm :) alçılarım falan çıkmadı ama yolda durduran var burnun çok güzel olmuş doktorun kim diyolar :) bence Amirali Nevai beyle bir görüş derim :)
resim atarmısın canım ltfen
bende boğaziçi tıp merkezinde ameliyat oldum amirali beye bugün 8. günüm
Alçım daha çıkmadı ama albümde alçılıyım fotoğraflarım var ordan bakabilirsiniz :) Ameliyat düşünüyorsanız Amirali Bey'i gözü kapalı tavsiye ederim![]()
Amirali bey hakkıda bilg istiyorum arkadaşlar :S ya begenmessem die endişeleniyorum
Arkadaşlar Boğaziçi tıp merkezinde ameliyat olunca tek kişilik odalarda mı kalınıyor.Bilgisi olan varsa yazabilir mi acaba?
Bütün doktorlar için geçerli olan birşey beğenmeme ihtimali . Fotoğraflarım var bakabilirsin birde nasıl istediğini anlatırsan Amirali bey suratına uygun olanı yapacaktır .
Bende bugün tahlil vermeye gideceğim.Karar verdim artık amirali beye ameliyat olacagım.Gelecek hafta cuma günü.Rabbim utandırmaz inşallah.stresliyim.
Kızlar bende ameliayat oldum.bugun 4.gün.
ameliyatı hiç hissetmedim ama benim burnumda ki sorunlar baya büyüktü.3 bucuk saat sürmüş ameliyatım.nefes alma ve şişlikler dsında kötü birşeyim yok.nefes almak agızdan zormuş gercekten.Gece uyuyamıyorum.cuma günü tompanlar alınacak bir an önce gelsin diye dua ediyorum.
Arkadaşlar suan hiçbirşey belli degil.Alçı falan olunca şekil konusunu bende anlayamadım bir türlü.
Bugün tamponlarım alındı.DAha nefes alamıyorum. Tıkanık baya zamanla açılacakmış.Şişlikler falan gidince sanırım.
Ben 3500 ameliyat oldum.4500 den fiyat biçtiler.
Ameliyat günü genelde bir hafta sonrasına veriyorlar sanırım.
Ameliyat olan arkadaslara sunu soruyorum.Bu tampon cıkınca akıntılar geliyor.Bunlar cok sürer mi?Böyle olunca mı açılacak acaba.