boğazım düğümlendi :((

kertenkelebek35

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
257
79
18
34
şuan ellerim ayaklarım tutmuyor günler önce yazmıstım buraya ayrıldıgım biri var kavuşmak için dua mı edyim unutıyım mı diye :( az önce tam onun facesine bakıp yatıcaktım sevmekle ilgili bi yazı paylaşmıs :( ve saniyesine ben yakalaadım birde foto paylaşmıs kesilmiş sadece birini öperken :( suan boğazımda bişi gitmiyor elim telefonda arıyıp en azından kim bu kadar aklındaki kalbindeki demek istiyorum :( yapmalımıyım ne yapmalıym lütfen bana bi fikir verin günlerdir içimi acıtıyor aklımdan cıkmıyo üstüne böyle bişi oldu beynım dusunmeme engel oluyor

ama ona yalvarmıcam bana son kez bir iyilik yap ve kim bu aklını kalbini kurcalayan kişi diye sorucam
Sorma inan ki acın geçince iyi ki sormamışım diyeceksin.
İlgilenme ayrıca biten bitmiştir çok iyi olsa bitmezdi.
İlk zamanlar canın acıyacak,sorgulamak isteyeceksin ama inan sana bunların hiç faydası yok.aksine zararı var.

Sorma inan ki acın geçince iyi ki sormamışım diyeceksin.
İlgilenme ayrıca biten bitmiştir çok iyi olsa bitmezdi.
İlk zamanlar canın acıyacak,sorgulamak isteyeceksin ama inan sana bunların hiç faydası yok.aksine zararı var.
acım nasıl soğur :( suan da ellerim ayaklarım bacaklarım tutmuyor :/

Ay bukadar arabesk olmayın ya.
İnsanı acıları değil kendine acımak yıkarmış.
Lütfen azcık mantıklı olun.
Exin K.çını kafdağına oturtunca ne geçecek eline.
Hem gece geç vakitler duygusallık tavan yapar.
Şuan sağlıklı düşünmüyon yani.
Yat uyu sabah konuşalım.

peki sen bilirsin benden aldıgın ah larla yasa bundan sonra der kaparım
Var ya bir şey diyeyim mi, ah mah umrunda olsa duygularını bilirdi şuan.

Söylesen ne değişecek, üstüne bunu bile dedim umrunda olmadı diye 2 kat üzüleceksin. Bazı şeyleri bilmemek daha iyidir

evet saçma sapan bahaneler üreterek :KK43: en azından gerçek buysa söylesin
Ne farketcek ? Ondan duyunca canın daha mı az yanacak ? Sadece gurursuz onun peşinden koşan bi insan olcaksin. Niye kendinizi bu duruma düşürüyorsunuz cidden anlamıyorum. Böyle konular okudukca sinir krizleri geçiriyorum oturduğum yerden. Ben ergenken birine deli gibi aşık olduğumu saniyodum adam beni terketti 2 gün sonra başka kizla fotosunu koydu o zaman bile sizin gibi yapmadım

Ne farketcek ? Ondan duyunca canın daha mı az yanacak ? Sadece gurursuz onun peşinden koşan bi insan olcaksin. Niye kendinizi bu duruma düşürüyorsunuz cidden anlamıyorum. Böyle konular okudukca sinir krizleri geçiriyorum oturduğum yerden. Ben ergenken birine deli gibi aşık olduğumu saniyodum adam beni terketti 2 gün sonra başka kizla fotosunu koydu o zaman bile sizin gibi yapmadım
bende kızardım ama başa gelince çok başka :( aylardr ben onu hiç aramadım sormadım zaten ama hep aklımdaydı şimdi bunu görüp tamam hadi eyvallah nasıl derim :(

Back
X