Boğazımda birşey atıyor nolur yaşayan varsa içimi rahatlatabilir mi

Bilmiyorum ilk defa kalp doktoruna gidicem insallah birşeyim yoktur buna çok ihtiyacım var hayatın çöktü diyebilirim inşallah yarın güzel haberler yazarım buraya eğer pikolojikse artık kendimi değiştirmem lazım bunu biliyorum çünkü hayatım bi kabusa dönmek üzere

YouTube İzzet güllü videoları var açın izleyin benim kafam rahatladı .oneriririm olabilir videosu var

Panik atakta oluyor ben de yaşadım ve çiçek kokladığında alerjin olacağını bildiğin için vücut direkt panik olup tepki yapıyor

Frog sign diye bir sey var, sizin dediginizi tarif ediyor bir okumanizi tavsiye ederim. Vesveseye kapilmaniz icin degil ama bazen cozum bulamayinca arastirma ihtiyaci hissediyor insan. Psikolojik de olabilir elbette ama fiziksel olasi durumlari ekarte etmek gerekiyor, cunku tip bir seyi tanimlayamayinca psikolojik diyor,bu bazen yaniltici bazen isabetli oluyor

Merhaba, ben de son zamanlar ayni durumu yasiyorum bogazim burnum hatta kalp gibi atiyor hep, son zamanlar norlojiye gitmishdim o zaman bu sorun yoktu sonradan olustu, ben de anksiyete ve okb gecmishi olan biriyim, bilemiyorum strestenmi acaba, siz nasil oldunuz?

Aynıyım boğazımda birşey atiyo sonra nefesim kesiliyo bilmiyorum neden sözünde nefesiniz kesiliyor mu o ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…