Adamı geçtim siz sağlıklı gelmediniz bana ,
Zira dayak yemek hayvanat bile yakışmaz ,boyle sevgi olmaz ,insan severse kalbini kırmaya korkar benim bildiğim
Okudukça sinirlendim.Senin kendine saygın yok.Bırak sevgiliyi bırak kocayı kimsenin senin hayatına bu denle müdehale etmeye hakkı yok ya.O kim ki makyajına elbisene bilmem neye kısıtlama getiriyor hayatında.YA ŞU KAFADAN ÇIKIN ARTIK YA.ÇOK SEVİYOR KISKANIYOR ONDAN KISITLIYOR KAFASI.bırakın ya bunlar psikopat kafası.baya psikopatmış senin bu anlattığın insan.insan bile diyesim gelmedi.ERKEKLİK KADINI SİNDİRMEKLE DEĞİL MUTLU ETMEKLE OLUR.sakın telefonlarını açma bir daha.sevgiliyken şiddet uygulayan biri evlenirsen allah korusun öldürür seni.değişir deme HİÇ BİR İNSAN DEĞİŞMEZ ONUN PSİKOLOJİK DESTEĞE İHTİYACI VAR.kadın cinayetlerinin çoğu kadınların bu değişir düzelir düşüncesinden oluyor.
kadın cinayetleri bu örnekteki gibi insanlardan çıkıyor hep.aileler birbirini seviyor ne demek..adam sizi öldürür gözünü kırpmadan, lütfen söyleyin ailenize.nasıl korkmadan görüşüyorsunuz bu adamla?
Bu adamın psikolojisi iyi degil. Şiddet, hakaret, saygısızlık... Bunların oldugu bir ilişkide mümkün degil mutlu olamazsın. Bu sevgi degil. Sende bu takıntılı kisiden vazgeçmelisin. Hayatını mahvedersin simdiden bunları yapan insan evlenince döverde söverde.
Senin bu dediklerinin hemen hemen aynısı lisedeyken yaşamıştım
Tek fark o sadece sözlü şiddet uyguluyordu ama diğer anlattiklarin bire bir aynı. Uni kazanıp şehirden gidince ancak kurtardım. Böyle ruh hastalarındanuzak durmak lazım. Arkana bile bakmadan kaç. O tipler santajda yapar yok ailene derim seninle yaşadıklarımızı anlatırım vs vs hiç papuç bırakma ve korkma.