Boğazımı sıktı nefessiz kalana kadar

Hemen şikayetçi ol.. adam manyak, ileride başkalarına da yapabilir aynı şeyi..

Anlamadığım şey bazı laflarımı neden çarpıtıyorsunz? Ben bu adamın arabasına bundan sonra zaten binmem. Israrla gelmiceğimi söledim fakat arayıp durdu iyi konuşuyordu. Gittim, hataydı inanın öle ısrar etsin geleyim modunda değildim ama zatn gitmiş bekliyo mahalle çıkışında kaçacak bir noktada yok. Bir nebzede hadi tüm saçmalarını anladı bir knşsundu hala barışma niyetim yoktu kaçar kovanalır yapmak istemedim. Allaha şükür bu saate kadarda sssi çıkmadı. Gidince olan olayda ortada evet çok yanlış. Bazen cümlerllerde anlatmK isterdiğimssn farklı kuruyorum. Bu saaten sonra zatn denk gelmemek için kapısının önünden geçmem gider yolu uzatırım. Şüküe görmüşüm yüzünü. Şikayet edecek gücüm yok suan, olsa dahada rezil kepaze olmasını isterdim öle herkes beyfendi sanıyor ya kendisini. Dışardan kime sorsan öle der ya görsünler ne olduğunu. Giden makyaj olsun ehliyet olsun hepsi alınır hepsi tekrardan yerine gelir. ben bilsem içinden o beyfenin canavar çıkcağını bu sonuçlara raddelere geleceğini başlarmıydım. Hep konuştu sinirine verdim hep özür diledi öledir affettim. Meğer o tüm saçma sapan takıntılar bile zatn ne derece hastaymış gösterdi.

potansiyel dayakçı koca tipi işte. Salağız biz kızlar evet körüz. Birden duvara çarpınca malmıymışım diyorum evet malmışımda. Ağır eleştiri yapmanıza gerek yok. Dertleşmek istedim. Yok hak ettin yok ne. Velhasıl hak ettim. Şimdi hatamın farkına vardım destek olmak mı zor ? Yoksa laf sölemek mi kolay. Biraz anlıcağını umuyorum. Anlıcak tarafı olması bile birazcık dertleşmek istedim. Evet durum içler acısı. Alsınlar atsınlr ormana ciddn başkasına yapmasın.

resmen gasp etmiş

inanılmaz yani. bundan sonra uzak durursunuz umarım arabasına binmeniz bile hataymş

Iyi de size yardimci olmak icin polise gidin, darp raporu alin diyoruz zaten. Siz ne bekliyorsunuz? "Ah vah caniiiim, elleri kirilsin, boyu devrilsin pis adam " filan dememizi mi? Gecin bunlari. Bunlari duymak icin 40 yil koca dayagi yeyip oturmus teyzelere gidin, illa ki mahallenizde o da vardir, zira burasi yeri degil. Yahu en temel insan haklariniz gaspedilmis, daha gordugunuz siddetin ciddiyetinin farkinda degilsiniz ki, hala biraz daha ilerisi olursa diyorsunuz. Bir tik ilerisi olmek oluyor hanimefendi. Oyle "atsinlar ormana da baskasina yapmasin" diye bos duyar kasmakla olmuyor iste. O kadar duyarliysaniz gider sikayet edersiniz, nereye atilirsa o zaman atilir, bir daha birini oldurmeye tesebbus icin bir tarafi o zaman yemez. Yoksa gecin bunlari. Dayagimi yedim oturdum deyin suna, kendinizi kandirmayin bari.

Iyi de size yardimci olmak icin polise gidin, darp raporu alin diyoruz zaten. Siz ne bekliyorsunuz? "Ah vah caniiiim, elleri kirilsin, boyu devrilsin pis adam " filan dememizi mi?
Cogu kadin bunun icin yaziyor. Cozum istemiyorlar; eslerine sevgililerine kufredelim, sinirlenelim diye yaziyorlar. Ona olmaz, buna olmaz; her cozume bir bahane buluyorlar.

Vallahi ben salak falan degilim, sizi bilmem. Bir erkek tirnagimin ucuna dokunamaz, sikar biraz. Ayrica biz sana tavsiye verdik zaten, darp raporu almani soyledik olmaz diyorsun. Ne yapalim kolundan tutup zorla mi aldiralim?

Cogu kadin bunun icin yaziyor. Cozum istemiyorlar; eslerine sevgililerine kufredelim, sinirlenelim diye yaziyorlar. Ona olmaz, buna olmaz; her cozume bir bahane buluyorlar.
Bence de. Daha 2 gun once kadinin biri hamile haliyle yedigi dayagi ballandira ballandira anlatiyordu. Benzer cozumler gosterildi, kadinin umrunda olmadi. Bu tur kadinlara geyik bolumunde ayri sohbet topigi acmak lazim. Birbirlerini orada dinleyip, ah vah etsinler, birbirlerinin kocalarina gondersinler filan, istedikleri teselliyi bulsunlar. Gelip de buralarda yedikleri siddeti anlatip, sayfalarca yol gostermeye " yok i-ih, yapmam" yazmalari burda herkesi cildirtiyor. O zaman git evinde agla, ne yapalim yani...

Gözünün üstüne okkalı bir yumruk atamadınmı mor mor gezseydi....Neyse olan olmuş şükretki evlenmeden gördün gerçek yüzünü,sakin ılımlı,kısıtlamayan kendine güveni olan erkekleri tanıma yoluna gidin artık.....

Kizlar dikayetci ol demisdinizde .noluyoki sikayetci olunca.

İyi tamam sikayetci olma da rahat rahat yarim bıraktığı isi tamamlasin. Yakinda 3. Sayfa haberlerinde senin de cinayet haberini okuruz alıştık artık sorun yok bizim icin...

Bi garipsiniz neyin aşkı sevgisi bu kadar anlamıyorum hayatta ilk aşkımız anne babamız onlara bile tahammül edemezken bu kadar alakanız olmayan insana neden bu kadar müsamaa gösterirsiniz bilmem. Hayır kendini başta belli eden ilişkiyi sündürmüşsünüz resmen kanıp evlenmeyin bari! Neyse tehditlerine karşılık darp raporu alın kullanmazsanız bile elinizde koz bulunsun.

Konunun devamını okumadim okumak istemedim , umarım ayrilmissindir ondan .

Bazen ne ekersen onu bıcersın demıyorlar mı haklılar hee.. Hay sızın askınıza yaa.. Darlandım burda sömürtün kendınizi sömürtünn kenelere onca cınayetler hava da fıs zaten..

Bu manyak seni öldürür ailene herşeyi anlat git darp raporu al basit bir olay degil bu. Adam öldürmeye çalışmış daha ne olsun.

Sana simdi aşk ihtiras falan geliyo dimi bu? Fırrınalı aşk dönemi bitti canım benim. Artık av tüfekli, testereli, tabancalı katil dönemi ne yazıkki.. Kesip atar seni köşelere.. Bi tık ilerisi olsa şikayet ederim falan demişsin. Bi tık ilerisinde şikayet etmene frsat vermicek emin ol. Ortadan ikiye yarar seni Allah korusun. Numaranı değştir. Ulaşamasın. Grekitosa evini biliyosa taşın derim. Şayet, bir katil potansiyelli bir adamla karşı karşıyasım

canım çok gecmiş olsun sana. evet kaybetmisisn birseyler ama ömür kaynetmedin bu adamla yıllar kaybetmedin belki evlenip ozaman anlayacaktın.

umudunu kaybetme iyi insanlarda var iyi erkelerde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…