Boğulacak gibiyim..?

bugunun tarihi

Sn ben duruyruzda,bzden gerye hiç br şey kaLmdı ki
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
204
53
38
35
konuya nasıl gireceğimi bilmiyorum, üniversitede ilk 2 yılımızı birlikte geçirdik çok güzeldi her şey yolundaydı, taki ben 3.yılımda gazi ünversitesine farabi yapana kadar. ben gittim ve gittikten sonra ayrıldık nasıl olduğunu boşverelim şimdi, sadece çok saçma nedenler ile ayrıldık işte bitti. ama şimdi bu son yılımızı aynı sınıfta geçiriyoruz, o kızlarla takılıyor ben ise ona inat sınıftaki erkeklerle konuşuyorum ve telefon hiç elimden düşmüyor. seviyormuyum bilmiyorum, ama galiba seviyorum, onun da beni sürekli düşündüğünden ve sevdiğinden deli gibi eminim. ve harekete geçmiyor. o harekete geçse bile. o benden ayrıldıktan sonra ve tam tamına 1 yıl geçtikten sonra ben kabul edecekmiyim onuda bilmiyorum.
ne yapacağım

Ortak arkadasiniz yok mu en azindan duygularini bilirsiniz, ne dusundugunu..

Kendinizi en iyi siz tanirsiniz. Gorunce kalbiniz deli gibi atiyorsa, elleriniz titriyorsa/terliyorsa v.b seviyorsunuzdur. :)

O da seviyorsa muhtemelen sizi kiskandirmak ve dikkatinizi cekmek icin baska kizlarla muhabbet ediyordur.

Ya alin karsiniza konusun..
Ya da onun konusmasini bekleyin..

Baska nasil cozum bulunur bilemedim.

Var olmaz mı ortak arkadaşımız, ortamda falan onun bahsi açılınca eskisi gibi neşeli falan değil diyorlar(tabi bende kulak misafiri oldum).

geçen bir arkadaşım ona beni sormuş, hala birbirinize karşı sevgi var sanki aranızda demiş, oda gözleri dola dola aramızda sevgi olsun ya da olmasın. ben öyle birini tanımıyorum demiş artık alıp karşıma nasıl konuşacağım bunu duyduktan sonra.?

birbirinize inat yapıorsunuz bence cnm. ama o da kuduruor sen tınlamayınca , mecburen baskalarıyla konusuordur

haklısın ikimizde inatçıyız. ben konuşmaya gitmesem hayatta o gelmez yanıma ben onu biliyorum. aşkından gebersede gelmez. aynen kız gibi o benden bekliyor bazı şeyleri sanki. ya da benim kuruntum olabilir, bilmiyorum ya. ama onunla aynı ortamlar dışında çok mutluyum. onunla aynı ortama girince mahf oluyorum. sanki bu dünyadan bir kişi eksiliyor.

bu arada onuda takmamaya çalışıyorum. dün sınıfta bir erkek yanımda oturdu, beni görür görmez oda gitti en samimi olduğu kızlardan birinin yanına oturdu. nasıl gülüyorlar ama sırf ona inat bende yanımdaki ile konuştum. bende kasten sesli gülüyordum. müstahak ona..

Çocuk gibisiniz...ikiniz de inatlaşarak nereye varacaksınız?Gidin konuşun en iyisi, belki tekrar bir araya gelirsiniz , ozaman bu yaptıklarınızdan çok utanırsınız.

Çocuk gibisiniz...ikiniz de inatlaşarak nereye varacaksınız?Gidin konuşun en iyisi, belki tekrar bir araya gelirsiniz , ozaman bu yaptıklarınızdan çok utanırsınız.

onunla konuştuktan sonra, asil duruşluğumu yitirmekten korkuyorum

bence hiçbirşey yapma, konuşursan yarın bir gün değerin olmayacak, kafanı da takma,seviyorsa geri döner, sen kendi hyatına bak, başka erkeklerle kıskandırma çabasına girme, kendin ol.kendin için bişi yap mesela, en çok kendini sev, yeni bir hobi bul, ne biliyim

En buyuk hatan kiskandirmak olur.. eyer onunla birlikte olacagina dair bi istek bi umut varsa asla kiskandirma cabalarina girme.. o baskalariyla konussa bile sen konusma.. kiskandirma yani.. oda kiskandirmadigini gorunce geri cekilecektir... asil cool ol kendi kendine yeten kendine deger biri ol.. kiskandirarak bir yere varamazsiniz.. kendi icine don ve beklemede kal...

aslinda kiskandirma niyetinde degildim, bunu onda sezdigim icin o sekildr yazdim.. bu arada yorumunuz icin cok tsk.ediyorum. dediklerinizi yerine getirmeye caliscagim.umarim kolay olur. bu hafta sonu toparlamistim kendimi, ama yarin p.tsi onu gorcem. her gorusumde bir parcamin dagildigini hissediyorum, yapboz gibi darma duman oluyorum

dagilma dagilmana gerek yok.. kendine guven yeter.. goze goze gelirsen gozlerinin icine bak ama oyle cok ozlemiscesine degil yukaridan asagi dogru kendi giyimine makyajina onem ver cok havali ol.. yine diyorum asla erkeklerle kiskandirmak icin yakin olma.. hic konusmada demiyorum ama abartma sadece.. onun seni gore bilecegi ortamlarda ol..

Gelmiyor iste essek herif. o zaman sevmiyor mu?

ama sanal ortamda her ayin 28'inde bize ait olan sozler paylasiyor
Bence gelmek isteseydi gelirdi sonuçta çok büyük bir hatanız olmamış ki
sanal alemde evliler bile imalı şeyler yazıyor onları da anlamıyorum
1 yıl çook uzun bir zaman 1 ay olsa anlarım

Bence gelmek isteseydi gelirdi sonuçta çok büyük bir hatanız olmamış ki
sanal alemde evliler bile imalı şeyler yazıyor onları da anlamıyorum
1 yıl çook uzun bir zaman 1 ay olsa anlarım

haklisin hic oyle dusunmemistim, uzun zaman sonra tekrar onu gorunce boyle aptallasiyorum iste. tsk.ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…