- 29 Ekim 2014
- 204
- 53
- 38
- 35
- Konu Sahibi bugunun tarihi
-
Ortak arkadasiniz yok mu en azindan duygularini bilirsiniz, ne dusundugunu..
Kendinizi en iyi siz tanirsiniz. Gorunce kalbiniz deli gibi atiyorsa, elleriniz titriyorsa/terliyorsa v.b seviyorsunuzdur. :)
O da seviyorsa muhtemelen sizi kiskandirmak ve dikkatinizi cekmek icin baska kizlarla muhabbet ediyordur.
Ya alin karsiniza konusun..
Ya da onun konusmasini bekleyin..
Baska nasil cozum bulunur bilemedim.
birbirinize inat yapıorsunuz bence cnm. ama o da kuduruor sen tınlamayınca , mecburen baskalarıyla konusuordur
Çocuk gibisiniz...ikiniz de inatlaşarak nereye varacaksınız?Gidin konuşun en iyisi, belki tekrar bir araya gelirsiniz , ozaman bu yaptıklarınızdan çok utanırsınız.
En buyuk hatan kiskandirmak olur.. eyer onunla birlikte olacagina dair bi istek bi umut varsa asla kiskandirma cabalarina girme.. o baskalariyla konussa bile sen konusma.. kiskandirma yani.. oda kiskandirmadigini gorunce geri cekilecektir... asil cool ol kendi kendine yeten kendine deger biri ol.. kiskandirarak bir yere varamazsiniz.. kendi icine don ve beklemede kal...
dagilma dagilmana gerek yok.. kendine guven yeter.. goze goze gelirsen gozlerinin icine bak ama oyle cok ozlemiscesine degil yukaridan asagi dogruaslinda kiskandirma niyetinde degildim, bunu onda sezdigim icin o sekildr yazdim.. bu arada yorumunuz icin cok tsk.ediyorum. dediklerinizi yerine getirmeye caliscagim.umarim kolay olur. bu hafta sonu toparlamistim kendimi, ama yarin p.tsi onu gorcem. her gorusumde bir parcamin dagildigini hissediyorum, yapboz gibi darma duman oluyorum
1 yıl geçmiş seviyor olsa gelir sarılır bence
kan davası yok ya aranızda
bölümün nedir?Gelmiyor iste essek herif. o zaman sevmiyor mu?
ama sanal ortamda her ayin 28'inde bize ait olan sozler paylasiyor
Bence gelmek isteseydi gelirdi sonuçta çok büyük bir hatanız olmamış kiGelmiyor iste essek herif. o zaman sevmiyor mu?
ama sanal ortamda her ayin 28'inde bize ait olan sozler paylasiyor
bölümün nedir?
Bence gelmek isteseydi gelirdi sonuçta çok büyük bir hatanız olmamış ki
sanal alemde evliler bile imalı şeyler yazıyor onları da anlamıyorum
1 yıl çook uzun bir zaman 1 ay olsa anlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?