bogulma tehlikesi lutfen okuyun

Geçmiş olsun olay daha yeni olmuş sürekli düşünmeniz üzülmeniz normal. 1-2 haftaya geçer etkisi merak etmeyin.
Kendinizi suçlamayın aslında başta eşinizin uzağa gitmemesi gerekiyordu ama olan olmuş. Allah razı olsun yardım edenlerden bol bol dua edin..

Denizin şakasi olmuyo maalesef. Hele o yatak bot benzeri seyler yuzme bilmeyenler icin cok tehlikeli alsa goturse geri donemezsin. Evim denize yurume mesafesinde ama senede toplasaniz 2-3 kez giderim. Cunku asiri panik bi insanim ve karadenizdeyim buralarda rip akintisi var Allah korumus esinizi sadaka falan verin.

yazinizi cok begendim cok faydali aslinda herkezin ilk yardim egitimi ve bigulan bir insani kurtarma egitimi almasi lazim

mesela kaptan bu konuda bilgili olmasaydi belki o kucuk kiz bogulacakti

Çok geçmiş olsun.kendinizi suçlu hissetmeyin, sizin bir suçunuz yok.esinizede üzüldüğünüzü belli edip onuda üzmeyin

Çok geçmiş olsun. Kendinizi suçlamayın, profesyonel yüzücü bile olsanız fark etmez insan kendi yakını olunca soğukkanlılığını koruyamıyor çünkü. Bir yoksulu sevindirin derim ben.

Geçmiş olsun canım allahtan kimseye nişey olmamış. İnsanlık hali herkes panikler suç sizde değil kendinize kızmayın.

Geçmiş olsun canım allahtan kimseye nişey olmamış. İnsanlık hali herkes panikler suç sizde değil kendinize kızmayın.

Çok çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız.
Üç tarafımız denizlerle çevrili ama yüzme bilmeyen insanımız o kadar çok ki malesef.
Bence eşinizle konuşun,yüzme kursuna yazılmasını isteyin.
Kendinizi suçlamayın,emin olun ilk yardımda öyle sevdiğiniz, tanıdığınız kişi olunca mesele tüm bildiklerini unutuyor,donup kalıyor insan.

isinden dolayi zamani yok ama ilerde bur dekilde yuzmeyi ogrenmesini sagliycam

BIR DE ARKADASLAR YUZME BILMEYEN YAKINLARINIZA SIMIT DENIZ YATAGI GIBI KUCUK BOT VB GIBI SEYLERLE DENIZDE KULLANMALARINA IZIN VERMEYIN!!!!!!!!!!!!!! KENDINIZDE YUZME BILMIYORSANIZ KULLANMAYIN INANIN BENIM ESIM GIBI SANSLI OLMAYA BILIRSINIZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…