Boğulma tehlikesi

Ksmbnmcnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
2.832
2.191
63
Kızlar bugün kızıma aldığım organik gurmeden aldığım cips'ten verdim. 23 aylık kızım. Sanırım 3-4 tane cipsse aynı anda ağzına tıkmış bir anda kusmaya çalıştı kusamadı ben panikle babasına götürdüm o o arada ne yaptı bilmiyorum şu an iyi çok şükür iyi ama ben gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum beni bir korku aldı.

Merhaba, muhtemelen yaşları itibariyle o şekilde sert, yassı gıdaları yemeyi yönetemiyorlar aynısı birkaç gün önce 21 aylık kızımda oldu küçük bir parça ısırdı ve boğazına takıldı. Bu tarz gıdalar için biraz daha büyümeleri gerekiyor yaşlarına uygun atıştırmalıklar bu denli sert ve yassı olmadığında genellikle sorun yaşamıyorlar. Korkmadan kontrollü olmakta fayda var.

Kızlar bugün kızıma aldığım organik gurmeden aldığım cips'ten verdim. 23 aylık kızım. Sanırım 3-4 tane cipsse aynı anda ağzına tıkmış bir anda kusmaya çalıştı kusamadı ben panikle babasına götürdüm o o arada ne yaptı bilmiyorum şu an iyi çok şükür iyi ama ben gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum beni bir korku aldı.
Cips kuruyemis kesinlikle vermeyin. Ayrıca kuru baklagilleriniz çok yüksek bir yerde olsun onlar da boğulma tehlikesine sebep oluyor. Verdiğiniz diğer şeyleri de gözetim altında verin . benim bebeğim 18 aylık ne yerde gözüm üzerinde çünkü ölçüyü bilmiyor fazla fazla ağzına atıyor müdahale etmem gerekiyor direkt. Televizyon vesaire açmıyorum çünkü o da dikkat dağıtıyor

Back
X