- Konu Sahibi birisimbulbana
-
Ama eşi zaten yataktaymisda ne demek ya yani kadın hasta ona karılik yapamaz zaten evlilik bitmiş demeye getiriyorsunuz inşallah sizde bir gün hasta olmazsınızBaşta o kadar imkanlı görünüyordu ki.. Sonra her seferinde farklı yalanlarını söyledi, doğrularını açıkladı. Benim kalbim daha önce hiç böyle atmamıştı oyle etkiledi ki beni. Dışarda kimseye yüz veren birisi değilim, bu benim için çok özeldi, benden bir kaç yaş büyük olduğunu sanarken öyle imkanlı güzel bir gelecek görüyordum ki.. Şimdi her şey yıkıldı. Benden büyük olduğunu söyleyince bile tamam diyordum olsun çekindi. Ama bu evlilik bir eş.. O masum insanlara içim yanıyor. Onunla düzgünce konuşup bitirmek istiyorum ben olmasam da böyle yapmasın yuvasını yıkmasın diye. Ama eşi zaten yataktaymış. Çocuklardan biri daha iki yaşında..
Hayır onu demek istemedim tabiki. Yani o eşi hasta olduğu için onu bırakmadığını söylüyor, ben zaten diyorum inşallah iyileşir diye. Oyle bir şey olabilir mi? Benim içim rahat olsa ben konu açar mıyım, buraya içimi dökmek için yazdım çünkü ben de kandırıldım ne kadar kınansam da. Ve evet bu sene ben kadınlar kulübüne bakmaya başlayınca gördüm böyle yapan evli erkekler var bu yalanları söyleyen. Tabiki karısı vazifesini yapamadığı için diye bir şey düşünmedim. Onun bana anlatırken söylediği şey buydu ben de buraya yazdımAma eşi zaten yataktaymisda ne demek ya yani kadın hasta ona karılik yapamaz zaten evlilik bitmiş demeye getiriyorsunuz inşallah sizde bir gün hasta olmazsınız
İnanın ben başıma bu olay gelince, burada böyle konuları okuyunca aklım başıma geldi. Ben tahmin edemedim.Hep aynı yalanlar ve bu yalanlara inanarak mağdur olan kadınlar ya da yalanlara inanmaya meyilli kadınlar mı demeliyim.
Hani şu "karım hasta,aramızda yıllardır bir şey yok,boşanıcaktık zaten senle ilgisi yok"cümlelerini 3.sayfa haberlerinden sabah reality şovlarından falan duymayan kadın kalmış mıdır ?
Sanmıyorum.
Teşekkür ederim size, beni anladığınız için.Ben başta bilsem birisini bile zaten konuşmazdım bu yüzden allak bullak oldum, ama kendimi düşünmüyorum zaten. Önemli olan da benim uzulmem değil o çocuklar,eş.. Ben elimden geleni yapıcam artık bitiricem, inşallah yuvaları düzelirBak vicdanı olan birisin ama bunu o adama (adam degil o baska bir konu) degil kendin icin kullan yanlışin neresinden dönsen kardir sil engelle numarani değiştir ulasamasin sana geriside seni ilgilendirmesin
Zaten sonlandırıcam, buna karar vermiş olarak yazdım. Buraya içimi dökmek istedim yalnızca. Sağ olun.'Tipini beğendiğiniz adamlara hayalinizdeki karakteri yükleyip aşık oluyosunuz' diye bi söz okumuştum ne kadar doğru ya. Biz kadınlar hayali bir karakter uyduruyoruz beğenince adama yüklüyoruz. Adam belki 5 para etmez karaktersizin teki ama gözümüz kararıyor.
1. Yanlış no çevirme olayını artık hiç sanimi bılmuyorum
2. Yatalak kadını aldatan adam sizi..?
3. İçiniz acısa da parçalansa da sizi hiç tanımadığım halde iyiliğinizi isteyerek muhabbeti sonlandırmanızı tavsiye ediyorum.
O kadar üzülüyorum ki, şu an yazarken bile ağlıyorum. İnşallah haklarına girmemişimdir, ama bilmiyordum, öğrenince başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Benim devam etmek gibi bir niyetim yok zaten inanınCnm bnce hayırlısı değilmiş deyip önüne bak yuva yıkayın yuvası olmaz kendini onun yerine koy karşına daha hayırlı insanlar cikar rabbim buyuk
Sayenizde bundan tam altı sene önceye gittim.Bundan bir buçuk sene öncesindeydi. Bir ders çıkışında telefonumda bilmediğim bir numaranın cevapsız araması vardı. Akşam eve gidip geri aradım, karşıma bir erkek çıktı, ben de tanımıyorum iyi geceler diyerek kapattım. Ve o ısrarla o günden sonra aramaya başladı. Bazen kendi numarasından bazen özelden arıyordu. Ben konuşmak istemedim ama beni yavaş yavaş etkiledi ve birden konuşurken sohbet ederken ondan baya baya etkilenmiş halde buldum kendimi. Çok iyi bir insandı çok düzgündü benim gözümde. Böyle şeyleri kınayan eleştiren ben, resmen bu şekilde ondan etkilendim aşık oldum. Fotoğraf gönderip görmek isteyince hep ortadan kayboldu bazen bir hafta, bazen bir ay. En sonunda bana söylediği yaştan 10 yaş büyük olduğunu itiraf etti. Yani aramızda 12 yaş vardı. Ben ona çok bağlanmıştım ve evet devam ettik. En son olaylardan sonra fotoğraflarımızı gördük, birbirimizi çok beğendik. Hatta o beni o andan sonra daha da çok beğendi çok.. Ama sorun sabahları hep konuşuyorduk ve akşamları telefonları hep kapalı oluyordu bahanelerle beni kandırarak kapatıyordu. Ben artık sen evlisin demi diye bile sormuştum kahkahalarla gülerek dalga geçmişti. Ve ara ara 2 ay, 1 ay bazen bir hafta aramadığı oluyordu. Son aradığında itiraf edeceğini söyledi bir şeyi, önce hasta sandım, ancak evli olduğunu iki çocuğu olduğunu söyledi. Ben yıkıldım günlerce kendime gelemedim napacağımı bilemedim, psikolojim alt üst oldu ağladım sürekli. Söylediğine göre evlilikleri iki yıl önce bitmiş ama karısı çok hasta yatakta yatıyormuş. O yüzden bitirmiyormuş, evliliğin benimle ilgisi yokmuş vs.. Zaten sevmeden evlendiğini onu çok seven biriyle evlenmek için onunla evlendiğini söyledi. Ben 6 ay önce öğrendim bunu ve inşallah karısı iyileşir diye çok istedim. O beni arıyordu ve yine ara ara çok uzun aramadığı dönemler oldu. Ben konuyu nasıl toparlıycam bilmiyorum. En son dun aradı ve artık böyle yapmayacağını benimle gelecek düşündüğünü benden kaçmayacağını söyledi. Öncesinde beni duşunduğu için benden kaçıyormuş. Ama ben o eşinin çocuklarının günahına nasıl girerim, yapamam. O ise çok yalnız olduğunu ben olmazsam yapamayacağını soyluyor. Bana en başta evli olduğunu büyük olduğunu söylesen asla konuşmazdım beni kendine bağladın dedim, biliyorum diyor. Ben napıcam bilmiyorum oyle bir durumdayım ki boğuluyorum. Nasıl bitiricem ne konuşarak bitiricem bilmiyorum. Çok kırılır, uzulur diye düşünüyorum. Ama karısı çocukları geliyor, bu çok iğrenç bir durum ben nasıl böyle bir şeye düştüm diyorum, kalbim resmen acıyor. O evliliğin ben olmasam da biteceğini ortada evlilik olmadığını söylüyor. Benim kafam karmakarışık. Ben yuvana devam et yıkma dedim defalarca, o ortada yuva yok diyor..
Afferin sana canım benim , kardeşim yerine koyuyorum seni ve diyorumki arkana bakmadan kaç bu tarz adamlar için tek bir tabir vardır o da ŞEREFSİZEvet bunları yapıcam, ozele kapattım zaten
İnsan çok zor duruma düşüyor, asla bu duruma düşmek istemezdim aslaSayenizde bundan tam altı sene önceye gittim.
Aynı durumu ben de yaşadım. Şerefsiz benden dokuz yaş büyüktü. Ve ne yazık ki ben evli ve iki çocuğu olduğunu karısından öğrendim.
Nedense bu bahsettiğimiz erkek müsvettelerinin aynı kişi olduğunu düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?