boğulmak üzereyim

Bak vicdanı olan birisin ama bunu o adama (adam degil o baska bir konu) degil kendin icin kullan yanlışin neresinden dönsen kardir sil engelle numarani değiştir ulasamasin sana geriside seni ilgilendirmesin

baştan bir sürü yalan söylemiş.karısı belki de hasta değil belki o da yalan.sevmeden evlendim demesi de yalan olabilir.bir kere karısını aldatan bir adama güvenemezsin.dürüst bir adam dayanamıyorsa evliliğine hayatında biri olmadan ayrılırdı eşinden.insanız hepimiz hatalar yapabiliriz ama bir yuvanın yıkılmasının sebebi olmayın,bu vebalin altına girmeyin.mutsuzlukta mutluluk bulamazsınız.

Hep aynı yalanlar ve bu yalanlara inanarak mağdur olan kadınlar ya da yalanlara inanmaya meyilli kadınlar mı demeliyim.
Hani şu "karım hasta,aramızda yıllardır bir şey yok,boşanıcaktık zaten senle ilgisi yok"cümlelerini 3.sayfa haberlerinden sabah reality şovlarından falan duymayan kadın kalmış mıdır ?
Sanmıyorum.

Ama eşi zaten yataktaymisda ne demek ya yani kadın hasta ona karılik yapamaz zaten evlilik bitmiş demeye getiriyorsunuz inşallah sizde bir gün hasta olmazsınız

Ama eşi zaten yataktaymisda ne demek ya yani kadın hasta ona karılik yapamaz zaten evlilik bitmiş demeye getiriyorsunuz inşallah sizde bir gün hasta olmazsınız
Hayır onu demek istemedim tabiki. Yani o eşi hasta olduğu için onu bırakmadığını söylüyor, ben zaten diyorum inşallah iyileşir diye. Oyle bir şey olabilir mi? Benim içim rahat olsa ben konu açar mıyım, buraya içimi dökmek için yazdım çünkü ben de kandırıldım ne kadar kınansam da. Ve evet bu sene ben kadınlar kulübüne bakmaya başlayınca gördüm böyle yapan evli erkekler var bu yalanları söyleyen. Tabiki karısı vazifesini yapamadığı için diye bir şey düşünmedim. Onun bana anlatırken söylediği şey buydu ben de buraya yazdım

İnanın ben başıma bu olay gelince, burada böyle konuları okuyunca aklım başıma geldi. Ben tahmin edemedim.

'Tipini beğendiğiniz adamlara hayalinizdeki karakteri yükleyip aşık oluyosunuz' diye bi söz okumuştum ne kadar doğru ya. Biz kadınlar hayali bir karakter uyduruyoruz beğenince adama yüklüyoruz. Adam belki 5 para etmez karaktersizin teki ama gözümüz kararıyor.
1. Yanlış no çevirme olayını artık hiç sanimi bılmuyorum
2. Yatalak kadını aldatan adam sizi..?
3. İçiniz acısa da parçalansa da sizi hiç tanımadığım halde iyiliğinizi isteyerek muhabbeti sonlandırmanızı tavsiye ediyorum.

Cnm bnce hayırlısı değilmiş deyip önüne bak yuva yıkayın yuvası olmaz kendini onun yerine koy karşına daha hayırlı insanlar cikar rabbim buyuk

Bak vicdanı olan birisin ama bunu o adama (adam degil o baska bir konu) degil kendin icin kullan yanlışin neresinden dönsen kardir sil engelle numarani değiştir ulasamasin sana geriside seni ilgilendirmesin
Teşekkür ederim size, beni anladığınız için.Ben başta bilsem birisini bile zaten konuşmazdım bu yüzden allak bullak oldum, ama kendimi düşünmüyorum zaten. Önemli olan da benim uzulmem değil o çocuklar,eş.. Ben elimden geleni yapıcam artık bitiricem, inşallah yuvaları düzelir

yıl 2015 yahu
dızı fılm demı ızlemıyorsunuz orda bıle boyle ılıskılerın sonu olmuyor
gozunuzu sevım ya

Zaten sonlandırıcam, buna karar vermiş olarak yazdım. Buraya içimi dökmek istedim yalnızca. Sağ olun.

Cnm bnce hayırlısı değilmiş deyip önüne bak yuva yıkayın yuvası olmaz kendini onun yerine koy karşına daha hayırlı insanlar cikar rabbim buyuk
O kadar üzülüyorum ki, şu an yazarken bile ağlıyorum. İnşallah haklarına girmemişimdir, ama bilmiyordum, öğrenince başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Benim devam etmek gibi bir niyetim yok zaten inanın

Sayenizde bundan tam altı sene önceye gittim.
Aynı durumu ben de yaşadım. Şerefsiz benden dokuz yaş büyüktü. Ve ne yazık ki ben evli ve iki çocuğu olduğunu karısından öğrendim.
Nedense bu bahsettiğimiz erkek müsvettelerinin aynı kişi olduğunu düşündüm.

her nedense burda okuduğum konuların hepsinde aynı bahane yok evlilik çoktan bitmişmiş, yok karısı hastaymış yatıyormuş kanma güzelim bunlara ya daha ortada ilişki bile yok mesajların hepsini okumadım ama görüşmemişsiniz bile. Asla ne o kadının ne de çocuklarının günahına girme.

"karım çok hasta..ondan bırakamıyorum
sevmeden evlendim
aramızda karı koca ilişkisi yok
bla bla bla olsa çoktan boşanmıştım.................................................................................................. "
sürer gider.
hala ama hala bu yalanlara inanan kadınlar var, kadınlarımız...
bildiğin evli adamcıkla birliktesin, bi de kendini kandırıp avutuyorsun ama işte zaten sevmiyo karısını filan falan ..
he evet he.. çocuklarını da leylekler getirmiş zaten.
daha ağır şeyler yazardım ama,banlanmak istemiyorum.

İnsan çok zor duruma düşüyor, asla bu duruma düşmek istemezdim asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…