boğulmak üzereyim

Birlikte değilim. Bitirme kararını zaten kafamda oturtup yazdım, içimi dökmek istedim çok bunaldım çünkü. Zaten konuşmuyoruz oğrendiğimden beri doğru düzgün. Engellemiştim, dun aradı konuştum ve yine yuvana sahip çık dedim.

İnsan çok zor duruma düşüyor, asla bu duruma düşmek istemezdim asla
Sana ulaşabileceği her türlü mecrayı değiştir.
Nasıl iğrençleştiğini görüp nefret edeceksin nasılsa...
Üzme kendini ders çıkar sadece.. Bundan sonraki ilişkilerin daha sağlıklı olacak emin ol..

Bir konulari okusana guzelim evli erkeklerin hepsi karisini sevmiyor ve 2 yil once bitmis evliligi buyuk konusmayayimda artik saftirik olmayin

Reactions: tse
Ondan bir çacık olmaz ,yanılıp şaşıpta evet deme pasifik çukuruna düşersin biraz ağır oldu ama evli,yalancı aylarca haftalarca aramayan insan için hayatınla kumar oynama .Kestirip at bence kim böyle vakalardan mutlu çıkmış ki sen çıkasın. Adam evliliğine heyecan arıyor belli ne sevgisi yaaa karısına böyle hayinlik yapan ,hayatında sen varken sana neler yapmaz akıllı ol ya..

Yil olmuş 2015. Millet aya çıktı ev yaptı, bizim kızlar da hala daha telefondan tanımadıklari adamlarla sevgili oluyor ve hala daha inanıp hep aynı sonda tikaniyorlar. Allam yaaa...

Reactions: tse
canım bu adam düpe düz seni kandırmış dediği laflar bana gerçekçi gelmedi
karısıyla iyiyken senle konuşmuyor kötüyken konuşuyor
sevmediği insandan çocukda yapmaz
2 çocuk var diyorsun
adama acıma kendine acı
ve bu adamdan geleceğini kurtar kaç hem arkana bakmadan

Adam seni istedigi zaman ariyor aylarca aramiyor.. yok istemedigi evlilikmis yok karin hastaymis , madem öyle neden aylarca ortaliktam kayboluyor.....
Bide oturmus karalar bagliyosun bi duruma vur tekmwyi gitsin ..
Gerci ortada bir iliskide yok ya ...

şu erkekler ne kadar pislik iğrenç varlıklar yaa. sürekli aynı yalanlar hepsinin zaten yuvası yok ewde huzuru yok.. şunu okuyan bir erkek varsa eğer yeter artık şu vaktinizi zamanınızı ewdeki çocuklarınızın annesine eşinize ayırın emin olun size 2 kat mutluluk olarak geri dönücektir.. eşlerinizle ilgilenin sewdiğinizi gösterin... kadınlara da tavsiyem şu yalanlara inanmayın artık hepsi yalan hepsi yalann akıllı olunn sonunuz kaçınılmaz bir mutsuzluk haberiniz olsun..

Eşi hastayken telefon sapıklığı derdine düşen adamdan ne hayır gelir çolunu çocuğunu düşüneceğine neleri düşünüyor arkana bile bakma yazık etme gençliğine olmayacak duaya amin deme yoluna bak

siz hiç yüz yüze görüştünüz mü ? sadece telefon ilişkisi mi? bu kadar süre sadece telden görüşecek kadar sabırlı ve meraklı değilsen bence geri çekil hattını değiştir bir yıl dayan...bana kalsa 2 aya kalmaz unutursun bu adamı..boşansa da bu adamla yapamazsın sen...(2 kere adam dedim pardon)

Ben zaten konuşmama kararı vermiş olarak yazdım. Ben onun evli olduğunu bilsem hiç konuşur muydum, asla konuşmazdım. Benim canımı acıtan şu durumda olmak, buraya içimi dökmek için yazdım, çünkü öğrendiğimden beri kendime gelemiyorum, nasıl diyorum.. Bir daha konuşmuycam zaten kararlıyım ben, sadece yazmak istedim çünkü patlamak üzereyim artık. Herkese teşekkürler.. Beni anlayan anlamadan yorum yapan..

Yarisini okudum cunku cok sacma tanimadigin hatta yeri gelmis ulasamadigin adama nicin ve nasil asik oldun. Sapik cikmis zaten . Karisini cocuklrini ve seni aldatmis

Dayanamadim okudum daha neler ya bi de sana mi kirilcak diye dusunuyosun. Simdi dusup bayilcam . Adam seni ayakta uyutmus yok evlililigi senden once bitmis yok seni seviyomus. Hadi oradan

Sevgili konu sahibi lütfen nesilleri gittikçe artan bu türden uzak dur.
O evlilik asla bitmez. Bu adam seni ikna eder Allah korusun kullanır atar.
Ben seni suçlu bulamadım. Ama bu saatten sonra hala konuşursan dibine kadar suçlusun.
Hiç böyle dolambaçlı yollara girme. Ayrıca ayyyyyy kıyamam ayrılırsak çok üzülür ölür falan belki diye düşünmediğini ümit ediyorum. Şaka o şaka

İnanın mantıklı düşünemiyordum, o kadar doldu ki kafam. Daha mantıklı düşünüyorum artık. Benim içim zaten rahat değil öğrendiğimden beri.. Artık konuşmuycam karar vermiştim buna zaten. Bir insanın kendini böyle yalancı, aldatan durumuna düşürmesi ne kotu, yuvasında mutlu olmak varken.

Vicdani insanlığı yemiş bitirmiş bu adam kiliklilar için hayatını mahvetmene değmez.
Azıcık empati bu işi çözer diyorum. İnş. Kararında istikrarlı olursun ve konuşmazsın birdaha.
Allah yolunu açık etsin.

Peki hiç yüzyüze görüştünüzmü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…