Ben hafta ici çalışan bi hemsireyim sevgilim den yeni ayrıldım dün aksam kuzenimle dışarı çıkmak istedim annem babam artık akşamları disari çıkamazsın dediler eve geldiğin saat de 10 neden dedim dışarı çıktıkça adım cikiyomus bataklığa batmışım ne isim varmış aksam disarda bende bana kural koyamazsınız ben çalışan bi insanım gezmek tozmak benim de hakkım ben kimsenin baskısı altında yaşayamam ayrı eve çıkcam dedim sinir krizi geçirdim ve hala üçün biyerden bana baskı yapıyolar. Haftada en faZla iki gün cikarim ama bunlar hic aksam dışarı çıkmamı istemiyorlar ve benim Sevgilim den ayrıldığım için adım çıkıyormuş .babam beni dövmekle fln tehdit etti abim yeltendi bende şikayet ederim dedim evi terkediyodum annem panik atak krizi geçirdi ve rahminde kitle var ameliyat olcak kotu bisey degil diye umuyoruz abim geldi bu kadın belki rahim kanseri dedi bana birsuru küfür etti en son annem kötü olunca yalvardım resmen düzelsin diye ağlamaktan gözlerim balon gibi oldu ben mi hastayım benim ailem mi sorunlu benim psikolojim mi bozuk ben bilmiyorum artık hiç bişey bilmiyorum sinirlenince ne dediği mi bilmiyorum ve vicdan azabından ölüyorum?