- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.044
- 208
- Konu Sahibi SusmayanKalem
Ben ailelerin çocukları üzerine beklenti olusturmalarina karşıyım, ama sizin de elinizden geleni yaptığınızı düşünmüyorum.
Uslu sayılar demissiniz , Aylardan Kasım. dersane öğretmenliği yaptım oradan az çok fikrim var her ne kadar sistem değişmiş olsada zamanlama çok degismemistir. Bu hızla hedefinizdeki yerden çok uzaktasiniz.
Ve bence aileniz durumun farkında sizi motive etmek için böyle bir yol tutturmuslar. olur da gaza gelirsiniz diye..
Küçük şeyleri gözünüzde büyütmeyin. kuzeninizi kafanızda evirip cevireceğinize ders çalışın.
Bir de köşedeki PDR dmye selam olsun :)
Gittim adama başladım anlatmaya, cok baskı hissediyorum, ailem bunca zaman bana emek verdi, şimdi karşılığını verememekten korkuyorum, şöyle baskı böyle laflar..
Verdiği cevap e demesinler mi? oldu.
Tabiki biraz baskı altında kalacaksın, bu yaşlarda biri kendi haline bırakılırsa geleceğini tehlikeye atmış oluruz dedi.
ben şimdiye kadar lys çalıştım da :) o yüzden daha üslü sayılardayım :) Amam haklısınız :)
Kararın bu sekilde net ise neden çevrenin ne dediği ile ilgileniyorsun? Sen kazandıktan sonra ailen desteğini esirgemez zaten.
Çünkü çevre baskısının ihtimalinden bile korkar hale geldim