- 22 Kasım 2019
- 164
- 153
- 18
- 29
Merhaba arkadaslar,
Aranıza yeni katıldım, dertlenmek istiyorum çıkmazdayım. Biz eşimle severek evlendik. 4 senemiz doldu cok şükür. Eşimin kredi borcu var düğünden dolayı. 9 taksit kaldı 1.500 tl gibi ücret ödüyor. 800 tl de kira veriyoruz. Eşim net maaş 2.750 tl alıyor. Haliyle bu para bize yetmiyor hep sıkışıyoruz. Bir oğlum var, bu darlığın üstüne spiralim olmasına rağmen hamile kaldim
. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum. Esim kafaya cok takiyor. Bana anlatıyor doğal olarak. Bende gebelikten midir bilemem hep ağlıyorum ondan gizli. Cunku bende artik bunaldim. Evlendiğimden beri aynı sorun. Sakin yanlış anlamayın kimseye acindirmiyorum kendimi. Anlatacak kimsem yok
. Ekmek arasi ekmek yiyecek duruma geldim. Hadi ben tek olsam tamam diyecegim ama evladima da guzel seyler yapmak istiyorum. Ne yapacagimi bilmiyorum o kadar daraldim ki. Aileme de spyleyemiyorum cunku esimi onlara zor kabul ettirdim. Basima kakarlar diye korkuyorum. Nolur bana biraz akil verin icimi rahatlatin
. Hayirli geceler dilerim.
Aranıza yeni katıldım, dertlenmek istiyorum çıkmazdayım. Biz eşimle severek evlendik. 4 senemiz doldu cok şükür. Eşimin kredi borcu var düğünden dolayı. 9 taksit kaldı 1.500 tl gibi ücret ödüyor. 800 tl de kira veriyoruz. Eşim net maaş 2.750 tl alıyor. Haliyle bu para bize yetmiyor hep sıkışıyoruz. Bir oğlum var, bu darlığın üstüne spiralim olmasına rağmen hamile kaldim