• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boguluyorum sanki

Hep aynı şeyler adam sevdiğini söyleyip güven aşılıyor sonra aldatıp terk ediyor.Kimsenin ahı yerde kalmaz...

Acı çekince intikam alıp rahatlamak istiyoruz onun da acı çekip pişman olmasını istiyoruz,haklısınız...
Aynen öyle bunu istiyorum benim paramla beni aldatti onun için herşeyi yaptım ben ama o başkalarına gitti beni kullandı aldatti

Pişman olucakk :)
Ama senden herşey geçmişken o pişmanlığı yaşıcak Sende ona aynen şu şekilde bakıcaksın :63:
Emin ol :)
Test edildi onaylandı :)
Kurtulduğuna şükret :)
Bende 2 kez aldatıldım ama bak unuttum :)

Bundan 3 sene önce aldatılmıştim ve benden hoşlanan bi insan çok yanımda oldu ve resmen kendini bana zorla sevdirdi güvendirdi ve 2 sene sonra aldatti ve beni terketti

peki sizce sorun ne?
2sinin de şrfsz olması mı?
yoksa sevgililerinizi bıktıran bi yapınız mı var?

Pişman olucakk :)
Ama senden herşey geçmişken o pişmanlığı yaşıcak Sende ona aynen şu şekilde bakıcaksın :63:
Emin ol :)
Test edildi onaylandı :)
Kurtulduğuna şükret :)
Bende 2 kez aldatıldım ama bak unuttum :)
Onu kesinlikle istemiyorum unutucam biliyorum ama acı çektiğini pişmanligini görmek istiyorum .dusmanimin bile canınin yanmasini istemem ama onun istiyorum çünkü çok büyük bi hayal kırıklığı yaşadım herkes yapardı o yapmaz derdim

peki sizce sorun ne?
2sinin de şrfsz olması mı?
yoksa sevgililerinizi bıktıran bi yapınız mı var?
Soyle diyim biktigin an terkedip gidebilirsin aldatma ya ne gerek var kandırma ya.? O benden daha biktirici bi insandı ben sevdiğim için sabrettim düzeltmeye çalıştım aldatildim kandirildim bunun suçlusu ben miyim

Soyle diyim biktigin an terkedip gidebilirsin aldatma ya ne gerek var kandırma ya.? O benden daha biktirici bi insandı ben sevdiğim için sabrettim düzeltmeye çalıştım aldatildim kandirildim bunun suçlusu ben miyim

tabiki aldatmanın bahanesi olmaz haklısınız..
ama insan eşi değilse şayet hiç bir erkeğe çok sabretmemeli..
3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verince 2 kuruşa satar çünkü...

Tek istediğim yaptığı hatayi anlayıp acı çekmesi ama o beni suçlu gösteriyor millete .vicdanı nasıl rahat bilmiyorum .neler derdi neler yapıyor resmen koca bi yalanmis

Vicdanı olan insan zaten o dedigini yapmaz arkandan bir, ikincisi ona buna kahpe demez arkandan. Vicdanı yok ki sızlasın. Sevmissin ona mı yanasın...Aldatıldılıp dıslanmıs gibi hissettigine mi yanasın...

Hayatından cık, iletisim varsa kopar...Allah belasını verir, bir damla bile olsa göz yasının hesabını en güzel o alır.

Vicdanı olan insan zaten o dedigini yapmaz arkandan bir, ikincisi ona buna kahpe demez arkandan. Vicdanı yok ki sızlasın. Sevmissin ona mı yanasın...Aldatıldılıp dıslanmıs gibi hissettigine mi yanasın...

Hayatından cık, iletisim varsa kopar...Allah belasını verir, bir damla bile olsa göz yasının hesabını en güzel o alır.
Hayatımdan o çıktı gitti neden bile diyemedim ihanet ettin bile diyemedim .o gitti benim için zaten bitti ama biraz bile vicdan azabı çekmeyip arkamdan benim için böyle konuşması canımı yakıyor onuda geçtim benimle bile konuşmayıp sabah 6 ya kadar o o....... konuşması beni bitiriyor eksiğim ne

Hayatımdan o çıktı gitti neden bile diyemedim ihanet ettin bile diyemedim .o gitti benim için zaten bitti ama biraz bile vicdan azabı çekmeyip arkamdan benim için böyle konuşması canımı yakıyor onuda geçtim benimle bile konuşmayıp sabah 6 ya kadar o o....... konuşması beni bitiriyor eksiğim ne

Hayal kırıklıgı kötü...Simdi ilgisizligine, gördüklerine ne bahaneler bulmussundur kafanda aklayacak...Sonunda da gördügün bu...Allah bizim de hayatımızdaki öyle ise uzaklastırsın...İnancımızı kırsın...Sevgi olunca zor, ama o sevgiyi tüketsin...Hepimizin.

Zaman en güzel ilaç, her seyin yarasını iyilestiriyor...Ona en güzel cevap hayatına mutlu sekilde devam etmen. Yaranı iyilestir, giden gider cünkü yerine daha iyisi gelecegi için. Sen elinden geleni yaptıgına inanıyorsan gitsin hayatından ki yaran iyilessin, yerine daha icteni gelsin...Senin diger yarın o degil demek ki...Bırak cöp gibi görmedigi ama öyle olan hayatına devam etsin...

Onu kesinlikle istemiyorum unutucam biliyorum ama acı çektiğini pişmanligini görmek istiyorum .dusmanimin bile canınin yanmasini istemem ama onun istiyorum çünkü çok büyük bi hayal kırıklığı yaşadım herkes yapardı o yapmaz derdim

Kimseye %100 güvenme..
Ben mesela diğer 2si yüzünden bu ilişkimde güven sorunu yaşıyorum :(

Hayal kırıklıgı kötü...Simdi ilgisizligine, gördüklerine ne bahaneler bulmussundur kafanda aklayacak...Sonunda da gördügün bu...Allah bizim de hayatımızdaki öyle ise uzaklastırsın...İnancımızı kırsın...Sevgi olunca zor, ama o sevgiyi tüketsin...Hepimizin.

Zaman en güzel ilaç, her seyin yarasını iyilestiriyor...Ona en güzel cevap hayatına mutlu sekilde devam etmen. Yaranı iyilestir, giden gider cünkü yerine daha iyisi gelecegi için. Sen elinden geleni yaptıgına inanıyorsan gitsin hayatından ki yaran iyilessin, yerine daha icteni gelsin...Senin diger yarın o degil demek ki...Bırak cöp gibi görmedigi ama öyle olan hayatına devam etsin...
Resmen hislerimi yazmışsın öyle o bitti benim için ama onun acı çektiğini gormeden pişmanligini gormeden Allah canımı almasın .Bu dünyada çektiğim acıyı çeksin ilk öğrendiğimde oldum sandım çünkü o kadar güven vermişti ki bildiğim tüm dogrularin yalan olduğunu gördüm

Resmen hislerimi yazmışsın öyle o bitti benim için ama onun acı çektiğini gormeden pişmanligini gormeden Allah canımı almasın .Bu dünyada çektiğim acıyı çeksin ilk öğrendiğimde oldum sandım çünkü o kadar güven vermişti ki bildiğim tüm dogrularin yalan olduğunu gördüm

Bırak çöplügünde kalsın işte, senin güzel sevgini hak etmemiş hiç...Yalnız kalınca da gelir geri...Bak gör..

Zaten guvenmiyordum ama o hep birseyler yapıp göstererek kendini suçsuz ve temiz gibi gösterdi çok iyi oynadı

Herkes yapar o yapmaz..
Demek güvendendir..
Bunuda ona aşıladıysan daha kötü..
Ben hem kalmak için can attığımı hemde her an giderim güvenim tek hatana bakar imajı çiziyorum..

Ben kimseye güvenemem mesela ne arkadaş nede sevgili..
Arkadaştanda kazık yediğim için :)

Inşallah işte o zaman 2 kelime soylicem tek .şimdi ne diye nefret ediyor benden ne diye avutuyor kendini

Kendini avutmuyor, vicdanı yok cünkü, rahat, eglencesi yerinde, etrafa kendini iyi gösteriyor o kadar...Önemli olan etrafın onun hakkındaki düsüncesi cünkü. Senin hayatına ne oldugu pek de umrunda degil. Ufacık bir ıftira, tamamdır olay, al sana aklanma...Kızlarla oynasmaya devam.

: )

Herkes yapar o yapmaz..
Demek güvendendir..
Bunuda ona aşıladıysan daha kötü..
Ben hem kalmak için can attığımı hemde her an giderim güvenim tek hatana bakar imajı çiziyorum..

Ben kimseye güvenemem mesela ne arkadaş nede sevgili..
Arkadaştanda kazık yediğim için :)
Olan oldu ne diyim benim payımada bu düştü

Kendini avutmuyor, vicdanı yok cünkü, rahat, eglencesi yerinde, etrafa kendini iyi gösteriyor o kadar...Önemli olan etrafın onun hakkındaki düsüncesi cünkü. Senin hayatına ne oldugu pek de umrunda degil. Ufacık bir ıftira, tamamdır olay, al sana aklanma...Kızlarla oynasmaya devam.

: )
Aynen öyle .Önceden çok ağır gelirdi bi başka kızla olabilir düşüncesi .En son gözümün içine bakıp Allah seni gözlerimle bile aldatmayi nasip etmesin bana demişti .8 ay resmen o niye böyle diye ağlarken o başka kalplerdeymis .sevebilir mi ki o

Back
X