• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boguluyorum sanki

Aynen öyle .Önceden çok ağır gelirdi bi başka kızla olabilir düşüncesi .En son gözümün içine bakıp Allah seni gözlerimle bile aldatmayi nasip etmesin bana demişti .8 ay resmen o niye böyle diye ağlarken o başka kalplerdeymis .sevebilir mi ki o

Adi...

En güzel cevap sakin kalman...

En azından evlenmeden ve daha uzun yillar geçmeden gerçek yüzünü göstermiş sana onun Allah...
Şuan farkında olmasan, acin çok taze de olsa birgün "iyi ki" diyeceksin...

Kızmayın ama aynı konuları devamlı açan ve karşısındaki adamın ne mal olduğunu ısrarla görmeyen üyelere anlam veremiyorum ben.

Kızmayın ama aynı konuları devamlı açan ve karşısındaki adamın ne mal olduğunu ısrarla görmeyen üyelere anlam veremiyorum ben.
Ben hep onun değişen hareketlerini hastalığına bagladim aklıma hiç kız olabileceği gelmedi çünkü güven veriyordu git hat ozeti mi al aşkım al telefon sende kalsın ne gerek var başka bir kıza diye .en başta beni çok istemişti onun için başka bi kızı düşünmedim .gözlerime bakıp senden başkasıyla asla derdi bilmiyorum çok ağır geldi bu

Bana senden sonra benim için aşk biter senden sonra kimseyle olamam diyen adam benimleyken başkasına gitti ben anlamıyorum o mu değişti yoksa ben mi göremedim

Sadece Merak ediyorum 2 senelik ilişkisini böyle harcadı şimdi ki kıza sadık kalmak için numaralarımi engellemis bana niye sadık kalmadı .o kızdan eksiğim ne .Hiç mi anlamicak yaptığı hatayi

Hemen hemen benzer şeyleri yaşamısiz.
Senelerini veriyorsun sadık dürüst oluyorsun ama karşı taraftan sadece güven bekleyip kazık yiyorsun. Buradaki hanımlar tabi daha tecrübeli ve daha kötü durumlarda olanlar var. Bunları örnek alarak sükretmeliyiz bence. Neden nasıl diye düşünmeyi bırakıp sabır sınavı olarak görün bunu. Yoksa işin içinden çıkamazsiniz. Çünkü karakterleriniz zıt.
Bırakın kime gidip güven veriyorsa versin. Dürüst görünüp o kişiye sözde güven verse ne olur karakter ortada daha doğrusu yok. Zamanla geçecek ama üzerinde fazla durup bogulmayin o kişiyle de kesinlikle muhattap olmayın.

Hemen hemen benzer şeyleri yaşamısiz.
Senelerini veriyorsun sadık dürüst oluyorsun ama karşı taraftan sadece güven bekleyip kazık yiyorsun. Buradaki hanımlar tabi daha tecrübeli ve daha kötü durumlarda olanlar var. Bunları örnek alarak sükretmeliyiz bence. Neden nasıl diye düşünmeyi bırakıp sabır sınavı olarak görün bunu. Yoksa işin içinden çıkamazsiniz. Çünkü karakterleriniz zıt.
Bırakın kime gidip güven veriyorsa versin. Dürüst görünüp o kişiye sözde güven verse ne olur karakter ortada daha doğrusu yok. Zamanla geçecek ama üzerinde fazla durup bogulmayin o kişiyle de kesinlikle muhattap olmayın.
Hayatımdan tamamen çıktı ama o çıkardı beni sorun yok mutlu olamaz o kimseyi sevemez .Allah büyük tek istediğim acı çekmesi .Beni aldatti ben yine kendimde hata aradım benim suçum mu diye

Sadece Merak ediyorum 2 senelik ilişkisini böyle harcadı şimdi ki kıza sadık kalmak için numaralarımi engellemis bana niye sadık kalmadı .o kızdan eksiğim ne .Hiç mi anlamicak yaptığı hatayi

Sadık kalacagını sanmıyorum : ) İlk zaman hevesi, ona da aynını yapacak...Allah böyle bir pisligi senden uzaklastırmıs, verilmiş sadakan varmıs. Eger sadık ve icten olduguna eminsen sen, tek sebebi seni hak etmemis olması. Bir bahane ile hayatından cıkarmıs Allah.

Back
X