Boğuluyorum, Uyuyamıyorum

complicated_e

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2017
252
215
23
Öncelikle merhaba,

Ben işimden memnun değildim ve iş değiştirmeye karar verdim. İşimden ayrıldım, yaklaşık 1 ay sonra yeni işime başlayacağım. Dinlenmek istediğimden geç başlamayı kendim istemiştim. Ancak evde duvarlar üstüme üstüme geliyor. İçim sıkılıyor, eski işimi özlüyorum. Geceleri boğulmaktan uyuyamıyorum. Çok yoğun çalışıyordum, sanıyorum bir anda boşluğa düştüm. 8-9 ay çalışmış olmama rağmen o işyerinde şimdi oradaki insanları özlemeye başladım. Halbuki normalde çok da sevmiyordum iş ortamını. Bu ruh halinden nasıl kurtulurum?

Bir de eski işyerimde hoşlandığım biri vardı. Sanırım onu bir daha göremeyecek olmak da beni üzüyor. Bir samimiyetimiz yoktu ama genel davranışlarından gözlerimin içine bakışlarından onun da ilgisi olduğunu düşünüyordum. Biraz üstüm gibi bir insandı. Uzun yıllardır orada çalışıyordu. Onun telefon numarası bende var. Bir iş için kendisi vermişti. Benimki onda yok ama istese bulabilir tabi. Ama en son işten ayrılacağım diye herkese genel soğuk davranıyordum. Şimdi pişman oldum, işle alakalı bir bahaneyle bir mesaj göndersem mi? 29 yaşındayım, karşıma bir daha seveceğim biri çıkar mı diye endişe ediyorum. Ama hisleri konusunda yanılıyorsam diye de yanlış anlaşılmak da istemiyorum. Siz olsanız ne yaparsınız?

Düşünüyorum,kaybedecek neyiniz var ki ? Yanlış anlasa ne olacak,ordaki insanları bir daha görmeyeceksiniz zaten,unutur gidersiniz olumsuz bir yanıt alırsanız.

Ayrıca ruh haliniz boşluğa düştüğünüz için,bir de hoşlandığınız kişinin etkisindendir,siz de yazmışsınız zaten.Yeni işe başlarken atlatırsınız.Madem bir süre ara verdiniz çıkın gezin dolaşın.

:KK70: ben olsam işten ciktigim gün yazardım herhalde bişey kaybetmezsiniz ama.belki kazanabilirsiniz denemeye değer bence düşünmeden yazın

Tam ne yazsam onu bilemiyorum. İşle ilgili bir şey bahane etmek istiyorum ama ne yazsam bahane gibi olacak zaten. Bir de cevap yazmazsa diye endişe ediyorum. O da cidden bir şeyler hissediyor olsa kendisi yazabilirdi diyorum. Ama bir yandan ben çok ilgimi belli eden biri değilim. Aksine bir şey hissettiğimde daha da soğuk olurum. Eski işyerim de az çalışanlı aile şirketi gibi bir firma olduğu için çekiniyor da olabilir ne tepki vereceğimi bilmediğinden diyorum. Zaten bir şey yazmadaki amacım da sadece o bir şey demek istiyorsa cesaret vermek.

Ne diyorsunuz kesin yazıyım mı ya? :bicak::KK17:

Yazın tabiki ne olacak ki? aynı iş yerinde olsanız risk almayın derdim ama şu şartlar altında kaybedecek birşeyiniz yok. Sizin üstünüz konumundaysa ilk adımı atmaya çekiniyor olması normal sizden yeşil ışık görmeden.

Yazın tabiki ne olacak ki? aynı iş yerinde olsanız risk almayın derdim ama şu şartlar altında kaybedecek birşeyiniz yok. Sizin üstünüz konumundaysa ilk adımı atmaya çekiniyor olması normal sizden yeşil ışık görmeden.

Iç sıkıntısı için bir öneriniz var mı? Boğuluyorum resmen uyuyamiyorum yerimde bile oturamıyorum sıkıntıdan. Bir de cevap yazmazsa falan diye endişe ediyorum. Öyle bir durumda kendimi daha kötü hissedebilirim.

Ben olsam "ben x, isten ayriliyorum iyi kotu zamanlarimizin oldu, helallik dilemek istedim senden" diye bi zarf atardim.

Iç sıkıntısı için bir öneriniz var mı? Boğuluyorum resmen uyuyamiyorum yerimde bile oturamıyorum sıkıntıdan. Bir de cevap yazmazsa falan diye endişe ediyorum. Öyle bir durumda kendimi daha kötü hissedebilirim.

Ben öyle bunalıp, sıkıntıdan uyuyamayınca ya yürüyüşe çıkıyorum ya da boş boş arabayla dolanıyorum şahinciler gibi :) Siz de bir duş alıp yürüyüşe çıkın, güzel bir kahvaltı yapın dışarıda, üstüne bir kahve için. Belki sonra biraz alışveriş yaparsınız, yeni işyeri masanız için birşey, birkaç parça kıyafet vs. Bence iyi gelir.

Ben olsam "ben x, isten ayriliyorum iyi kotu zamanlarimizin oldu, helallik dilemek istedim senden" diye bi zarf atardim.

Ben işten ayrılalı bir hafta oldu zaten. Ben işten ayrıldığım gün o yoktu dolayısıyla vedalaşma falan da olmadi. Ama ayrılacağımı biliyordur diye tahmin ediyorum. Bu yuzden ben isle alakali bir sey bahane edebilirim diye düşünüyorum. Bir samimiyetimiz olmadığı için. Benim ustum gibi olan bir insandı.

Tam ne yazsam onu bilemiyorum. İşle ilgili bir şey bahane etmek istiyorum ama ne yazsam bahane gibi olacak zaten. Bir de cevap yazmazsa diye endişe ediyorum. O da cidden bir şeyler hissediyor olsa kendisi yazabilirdi diyorum. Ama bir yandan ben çok ilgimi belli eden biri değilim. Aksine bir şey hissettiğimde daha da soğuk olurum. Eski işyerim de az çalışanlı aile şirketi gibi bir firma olduğu için çekiniyor da olabilir ne tepki vereceğimi bilmediğinden diyorum. Zaten bir şey yazmadaki amacım da sadece o bir şey demek istiyorsa cesaret vermek.

Evli değilse ilişkisi olmadığından eminsem kesin yazardım ılle işle ilgibi olmak zorunda değil kuzenim yazıyordum da olabilir :D zaten sana ulaşmak istiyor sa bahanen onun umrunda olmaz sana ulastigina mutlu olur

Bence yazmalısın, adamın sana ilgisi olsa bile ordan ayrıldığın için ondan hoşlanmadığını düşünmüştür muhtemelen . Bir adım at, hem olumlu olursa boğulma durumunda geçer :)

Ben işten ayrılalı bir hafta oldu zaten. Ben işten ayrıldığım gün o yoktu dolayısıyla vedalaşma falan da olmadi. Ama ayrılacağımı biliyordur diye tahmin ediyorum. Bu yuzden ben isle alakali bir sey bahane edebilirim diye düşünüyorum. Bir samimiyetimiz olmadığı için. Benim ustum gibi olan bir insandı.

Ayrildigini biliyor adam. Isle alakan olmadiginida. Bence sirf bi helallik istedim demen kafi. Aynende " herkesle vedalastim senle vedalasamadim, helallik istiycektim, benden yana varsa hakkim helal olsun" dersin.

yaz gitsin, ne kaybedersin ki :)

Normalde bir şey kaybetmem de şimdi o kadar içim boğuluyor ki cevap yazmazsa ya da ters bir şekilde yazarsa hepten moralim bozulabilir. Bu yüzden kararsız kaldım. Olumsuz bir şeyi çok kaldirabilecek bir ruh halinde değilim. Ilgisi hisleri var gibi duruyordu ama emin olunmaz ki.

Hisleri kuvvetli olan birileri var mı ya varsa olumlu mu olur olumsuz mu bir fikir verin:KK49:

Back
X