Boğuluyorum.

olucakemel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2017
225
157
33
Hanımlar benim düzensiz, çoğu zaman iş beğenmeyip çalışmayan bir kocam var. 6,5 yıllık evliyim ite kaka bu kadar zaman oldu 2 kızım var. Ben çok mutsuzum hayat standardımız çok düşük buna bağlı sosyal ortamımda yok. Konuşuyorum işe girmesi için hiç hayır demez hep tamam der yine aynı kafada gider. İnşaatta yaptığı iyi kazandıran bir işi var ama düzensiz hem sigortasız. Kışın işler hayli düşüyor. Fabrikaya girip çalışmayı asla düşünmüyor. Ben yazın işe girdim o zamanlar işi varken bile sallamaya başladı paramdan bana hayır göstermedi. Boşanmak istiyorum eşim istemiyor ailesinden değer görmüyor tutunacak bir dalı yok ortada kalacak. Aylardır boşanma konuşuyorum geçen hafta kesin karar verdim karşımda hıçkıra hıçkıra ağladı tamam herşey para değil ama çalışmak onun elindeyken yapmaması tembellik yapması 2 çocuğa rağmen rahat peşinde koşup bizi muhtaç hale düşürmesi saygımı sevgimi bitirdi. Evlendiğimizden beri çok saldı aşırı uyku ve yemek düşkünlüğü var 120 kiloyu geçti. Hep uyardım ama nafile değişmiyor. Ağlamasından sonrada gidemedim koca adam hıçkıra hıçkıra ağladı çok üzüldüm ama bu evliliğede tahammülüm kalmadı.

Hep böyle sorumsuz muydu?
Bence onunla son kez konuş
Gitsin çalışsın bi fabrikada millet bayıldığından çalışmıyor herhalde
Asgari ücret 2000 oldu evde oturmasından iyidir
Ona 1 ay müddet ver hala icraat yoksa boşan gitsin ne zamana kadar keyfini bekleyeceksin

o zaman dogru doktora hem diyetisyen hem psikiyatrist hem terapist....

bende su aralar esimi götürme derdindeyim.

İlk evlendiğimiz zaman bir fabrikada çalışıyordu işten çıkarıldı bir dahada dikiş tutmadı hep söz veriyor hiç hayır demez hep oyalıyor

Siz olsanız ne yapardınız hep oyalıyor ağlıyor söz verip tutmuyor bıraksam çok mu vicdansızlık olur

Siz olsanız ne yapardınız hep oyalıyor ağlıyor söz verip tutmuyor bıraksam çok mu vicdansızlık olur

Duygu sömürüsü yapıyor.

Kocaman adam karşınızda zırıl zırıl ağlayacağına, asgari ücret de olsa sigortalı bir işe girsin çalışsın.

Hangi güne kadar sırtınızda taşıyacaksınız?

İşe girsede artık sabrım bitti zaten işede girmiyor aşırı merhametliyim karşımda ağlarken gidemedim

İçim acıdı, eşinizi nedense yalnız ve mutsuz diye düşündüm, o yüzden adım atmıyor. Kendini sevmiyor bence ve terapiye ihtiyacı var.
Annesinin bir kızı bir oğlu var ama oğluna hiç değer vermez babası kendi halinde boşansak oraya gider. yazın babamlara gitmiştim boşanıcam diye bir hafta kaldım. annesinin umrunda olmadı hep benim annemle dertleşti eşim ama artık o bir baba onu seven 2 kızı var onlarla mutlu olmalı.

Haksızlık olur mu demişsiniz ya olmaz, iki cocugu olan adamın çalışmama gibi bir lüksü olmaz olamaz, sizi mağdur etmeye hakkı yok, ağlayacağına ise girsin çalışsın

Bknz: açlık kapıdan girince aşk bacadan çıkarmış.
Benimki aşkta değildi onsekizimde çok yaramaz bir adama aşık olmuştum ona olan takıntımdan kurtulamıyorum eşimde beni çok sevdi ilgilendi evlendik tutunmak istedim bir türlü düzen tutturamadık aşk belasından kurtulayım başımı yakmadım dedim ama mantıkla yaptığım evlilikte mantıklı gitmedi çok çabaladım ama adamın rahatlığı ruhumu yaşlandırdı.

Yasam standartlarımiz düşük demissiniz.
Artik iyi güzel isi bırakıp bir yerde calismasi mecburi.

2de çocuğunuz varmis.
Kac kere konuştuk diyorsunuz.
En azindan sart koyun 2 ay süre verin mesela.
Sonunda birlikte olmak istiyorsa çocukları icin fedakarlik yapip calissin.
Bu soğukta büyük bir çoğunluk zevkle çalışmiyor ki çogunluk zorunluluktan çalışıyor.
Ben daha iyi is bulacağım bekleyin diyecek sosyal refaha sahip bir ülke degiliz malesef

Haksızlık olur mu demişsiniz ya olmaz, iki cocugu olan adamın çalışmama gibi bir lüksü olmaz olamaz, sizi mağdur etmeye hakkı yok, ağlayacağına ise girsin çalışsın
Diyor ki bana inşaattan bir iş gelse 3-5 güne 2 bin alırım bir ay çalışıp 2 bin almak mantıklı değil of of ee diyorum kış iş yok. Dur bekle gelcek o iş...

Anlamıyor hep beni oyalama derdinde yıldım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…