- 23 Haziran 2017
- 225
- 157
- 33
- Konu Sahibi olucakemel
-
Boğazından asla kısmaz söz dinlemiyor doktora gitmez ama giderim dero zaman dogru doktora hem diyetisyen hem psikiyatrist hem terapist....
bende su aralar esimi götürme derdindeyim.
Boğazından asla kısmaz söz dinlemiyor doktora gitmez ama giderim der
Siz olsanız ne yapardınız hep oyalıyor ağlıyor söz verip tutmuyor bıraksam çok mu vicdansızlık olur
İşe girsede artık sabrım bitti zaten işede girmiyor aşırı merhametliyim karşımda ağlarken gidemedimDuygu sömürüsü yapıyor.
Kocaman adam karşınızda zırıl zırıl ağlayacağına, asgari ücret de olsa sigortalı bir işe girsin çalışsın.
Hangi güne kadar sırtınızda taşıyacaksınız?
İşe girsede artık sabrım bitti zaten işede girmiyor aşırı merhametliyim karşımda ağlarken gidemedim
Annesinin bir kızı bir oğlu var ama oğluna hiç değer vermez babası kendi halinde boşansak oraya gider. yazın babamlara gitmiştim boşanıcam diye bir hafta kaldım. annesinin umrunda olmadı hep benim annemle dertleşti eşim ama artık o bir baba onu seven 2 kızı var onlarla mutlu olmalı.İçim acıdı, eşinizi nedense yalnız ve mutsuz diye düşündüm, o yüzden adım atmıyor. Kendini sevmiyor bence ve terapiye ihtiyacı var.
Bende öyle düşünüyorum ben çok mutsuzumEskiler ne güzel söylemiş; merhametten maraz doğar.
Siz kendinizi düşünmezseniz kimse düşünmez.
Benimki aşkta değildi onsekizimde çok yaramaz bir adama aşık olmuştum ona olan takıntımdan kurtulamıyorum eşimde beni çok sevdi ilgilendi evlendik tutunmak istedim bir türlü düzen tutturamadık aşk belasından kurtulayım başımı yakmadım dedim ama mantıkla yaptığım evlilikte mantıklı gitmedi çok çabaladım ama adamın rahatlığı ruhumu yaşlandırdı.Bknz: açlık kapıdan girince aşk bacadan çıkarmış.
Diyor ki bana inşaattan bir iş gelse 3-5 güne 2 bin alırım bir ay çalışıp 2 bin almak mantıklı değil of of ee diyorum kış iş yok. Dur bekle gelcek o iş...Haksızlık olur mu demişsiniz ya olmaz, iki cocugu olan adamın çalışmama gibi bir lüksü olmaz olamaz, sizi mağdur etmeye hakkı yok, ağlayacağına ise girsin çalışsın
Anlamıyor hep beni oyalama derdinde yıldım artıkYasam standartlarımiz düşük demissiniz.
Artik iyi güzel isi bırakıp bir yerde calismasi mecburi.
2de çocuğunuz varmis.
Kac kere konuştuk diyorsunuz.
En azindan sart koyun 2 ay süre verin mesela.
Sonunda birlikte olmak istiyorsa çocukları icin fedakarlik yapip calissin.
Bu soğukta büyük bir çoğunluk zevkle çalışmiyor ki çogunluk zorunluluktan çalışıyor.
Ben daha iyi is bulacağım bekleyin diyecek sosyal refaha sahip bir ülke degiliz malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?