- 4 Mayıs 2016
- 3.015
- 8.222
- 158
- 28
- Konu Sahibi olucakemel
-
Devlette artık sigorta sorun değil çocuklarımın bağışıklığı yüksek hasta olmadılar şimdiye kadar maşallah. Adam evde kedi gibi beni bırakma diye gözüme bakıyor ..
Canım ben çalışıp eve para getirmeyen adamı evde tutmam, Hem ev işi yap hem çocuk bak hem de çalışmayan kocayı besle büyüt yok öyle. Koca adam aklını basına toplasın bi zahmet yazık o çocuklara. Neden daha iyi şartlarda yaşamasınlar ki ?Yazık tabiki daha farkında değiller. Ben elime geçen her fırsatta erzak deterjan stoğu yaptım o yönden bir sıkıntımız yok. Sosyal hayat sıfır mutluluk keyif yok çünkü cepte 5 kuruş bırakmayan bir adam.
Duygu sömürüsü yapacağına affedersin evde tembel tembel semirecegine çoluk çocuğunun rızkını kazanacak iş bulsun ve çalışsın bu kadar basit ağlamaya zırlamaya utansın erkeğim diyede çalım satmasın sonra madem seni kaybetmekten özü kopuyor kanıtlasın aksi takdirde can sıkıntısından daha çirkin işler peşindeyse koşabilir erkek dediğin alın teri ile Helâl para için çalışacak yorulacak evine de gelince Paşalar gibi karşılanacak çünkü Hâk etmiştir güzel ağırlanmayıHanımlar benim düzensiz, çoğu zaman iş beğenmeyip çalışmayan bir kocam var. 6,5 yıllık evliyim ite kaka bu kadar zaman oldu 2 kızım var. Ben çok mutsuzum hayat standardımız çok düşük buna bağlı sosyal ortamımda yok. Konuşuyorum işe girmesi için hiç hayır demez hep tamam der yine aynı kafada gider. İnşaatta yaptığı iyi kazandıran bir işi var ama düzensiz hem sigortasız. Kışın işler hayli düşüyor. Fabrikaya girip çalışmayı asla düşünmüyor. Ben yazın işe girdim o zamanlar işi varken bile sallamaya başladı paramdan bana hayır göstermedi. Boşanmak istiyorum eşim istemiyor ailesinden değer görmüyor tutunacak bir dalı yok ortada kalacak. Aylardır boşanma konuşuyorum geçen hafta kesin karar verdim karşımda hıçkıra hıçkıra ağladı tamam herşey para değil ama çalışmak onun elindeyken yapmaması tembellik yapması 2 çocuğa rağmen rahat peşinde koşup bizi muhtaç hale düşürmesi saygımı sevgimi bitirdi. Evlendiğimizden beri çok saldı aşırı uyku ve yemek düşkünlüğü var 120 kiloyu geçti. Hep uyardım ama nafile değişmiyor. Ağlamasından sonrada gidemedim koca adam hıçkıra hıçkıra ağladı çok üzüldüm ama bu evliliğede tahammülüm kalmadı.
En büyük zevki yemek ve uyumak. Yazın düzenli çalışmamasıyla bile geçiriliyor kışa girmeden ne kavgalar ettim öyle bir yapısı varki herşeye tamam diyor inanıyorum sözler veriyor yapmadı. Şimdi hem inşaat işlerinde kriz var hemde kışın zaten iş az oluyordu benden habersiz kredi kartı almış full dolu şuan hep borçlu bilmiyorum nasıl ödenir Faturalar . Şimdide kahvaltı yapıp uyudu ayrılan desen yine üzülüp perişan olucak icraat yokİstediği kadar baksın gözünüze, çalışmayan adamdan hayır gelmez illaki çalışıp eve para getirmek zorunda.
En son ne zaman eve para getirdi bu adam? Tüm gün evde oturup ne yapıyor sıkılmıyor mu? Anlamadım ben...
Bence büyük bi kavga edin sağlam. Ve yine ağlar zırlar tamam çalışcam derse diyin ki bak sana SON KEZ yalnızca “1 ay” veriyorum, 1 şubatta eğer hala bir işin yoksa çıkar giderim evden asla da durduramazsın de, yemin falan et. Hatta eşyalarını topla kapıya koy. Şunları alıp gitmek için sadece 1 şubatı bekliyorum de. Bulduğun işten çıkarsan da seni terkedicem 6 yıldır canıma yetti de.
İş bulana kadar da yüzüne aasla bakma tek muhabbet etme mal gibi kalsın.
evli iki çocuklu adamın öyle evde yatmaya hakkı yok kardeşim alıştırmayın bunları. En baştan sen ilk evlendiğinizde işten çıkınca işe girene kadar ona evde rahat vermeseydin eve şu lazım bu lazım bu olmadan olmaz diye darlasan şimdi çalışıyor olacaktı.
Evde napıyor bilgisayar falan oynuyorsa sat gitsin neyle vakit geçiriyorsa onu çıkar evden biraz rahatı kaçsın beyefendinin. Evde hiç sıkılmamış anlaşıla
Yarın bi gün bu çocuklar büyüyecek masrafları artacak. Arkadaşlarında görüp bişey isteyecekler telefon almak lazım gelecek okula gidecekler kitaptır okul kıyafetidir kırtasiyedir gezmesidir dünya para dünya. Asgari ücretle bile yaşamak zorken hiç parayla nasıl yaşıyorsunuz? Gerçekten faturaları kiraları yeme içmeyi neyle ödüyor?
Saygımı sevgimi yitirdim hiçbir şekilde düzeleceği yokDuygu sömürüsü yapacağına affedersin evde tembel tembel semirecegine çoluk çocuğunun rızkını kazanacak iş bulsun ve çalışsın bu kadar basit ağlamaya zırlamaya utansın erkeğim diyede çalım satmasın sonra madem seni kaybetmekten özü kopuyor kanıtlasın aksi takdirde can sıkıntısından daha çirkin işler peşindeyse koşabilir erkek dediğin alın teri ile Helâl para için çalışacak yorulacak evine de gelince Paşalar gibi karşılanacak çünkü Hâk etmiştir güzel ağırlanmayı
Karşımda dimdik gururlu bir duruşuda yok. kedi resmen kedi yavrusu kendimi çok vicdansız biri gibi hissediyorum.Canım ben çalışıp eve para getirmeyen adamı evde tutmam, Hem ev işi yap hem çocuk bak hem de çalışmayan kocayı besle büyüt yok öyle. Koca adam aklını basına toplasın bi zahmet yazık o çocuklara. Neden daha iyi şartlarda yaşamasınlar ki ?
Zaten onu da kendine taktik olarak belirlemis, senin vicdanına oynuyor. Bir iki ay daha mühlet ver iş bulup çalıştın çalıştın yoksa bu evlilik biter de. Yarin bu çocuklar büyüyecek ihtiyacları artacak.Karşımda dimdik gururlu bir duruşuda yok. kedi resmen kedi yavrusu kendimi çok vicdansız biri gibi hissediyorum.
Derhal boşanırım. Herkes boşanır. Kimse çekmez.Siz olsanız ne yapardınız hep oyalıyor ağlıyor söz verip tutmuyor bıraksam çok mu vicdansızlık olur
Kesin kararlı fabrikada çalışmak istemiyor o bu kadar rahatı için kararlıyken ben onu düzelecek diye umut ediyorum. Dışardan ben kendi durumumdaki birine baksam şans bile ver demem ama o kadar çaresiz hissediyorum kendimi anlatamam..Tembellik ruhuna işlemiş..
Çalışmayan adam gereksiz adamdır..sabretmişsin zaten ama değişen bişey olmamışş..
Son kez uyar yoksa herkes baksın yoluna dersin..
Hanımlar benim düzensiz, çoğu zaman iş beğenmeyip çalışmayan bir kocam var. 6,5 yıllık evliyim ite kaka bu kadar zaman oldu 2 kızım var. Ben çok mutsuzum hayat standardımız çok düşük buna bağlı sosyal ortamımda yok. Konuşuyorum işe girmesi için hiç hayır demez hep tamam der yine aynı kafada gider. İnşaatta yaptığı iyi kazandıran bir işi var ama düzensiz hem sigortasız. Kışın işler hayli düşüyor. Fabrikaya girip çalışmayı asla düşünmüyor. Ben yazın işe girdim o zamanlar işi varken bile sallamaya başladı paramdan bana hayır göstermedi. Boşanmak istiyorum eşim istemiyor ailesinden değer görmüyor tutunacak bir dalı yok ortada kalacak. Aylardır boşanma konuşuyorum geçen hafta kesin karar verdim karşımda hıçkıra hıçkıra ağladı tamam herşey para değil ama çalışmak onun elindeyken yapmaması tembellik yapması 2 çocuğa rağmen rahat peşinde koşup bizi muhtaç hale düşürmesi saygımı sevgimi bitirdi. Evlendiğimizden beri çok saldı aşırı uyku ve yemek düşkünlüğü var 120 kiloyu geçti. Hep uyardım ama nafile değişmiyor. Ağlamasından sonrada gidemedim koca adam hıçkıra hıçkıra ağladı çok üzüldüm ama bu evliliğede tahammülüm kalmadı.
Çok kilo aldı alıştı tembelliğe ona çok üzülüyorum ama onu düşündükçe olan bana çocuklarıma oluyorDerhal boşanırım. Herkes boşanır. Kimse çekmez.
Ağlayacağına işe girsin.
Çalışmak kimsenin hobisi değil.
Herkesin mecburiyeti.
Babamda öyle diyor.. Ben zaten sevgimi Saygımı yitirmişim bide önemi bakıcam hasta olsa başımın üstünde.Çok kilo aldı alıştı tembelliğe ona çok üzülüyorum ama onu düşündükçe olan bana çocuklarıma oluyor
Kesin kararlı fabrikada çalışmak istemiyor o bu kadar rahatı için kararlıyken ben onu düzelecek diye umut ediyorum. Dışardan ben kendi durumumdaki birine baksam şans bile ver demem ama o kadar çaresiz hissediyorum kendimi anlatamam..
Bende nefret ediyorum. Mutsuz bir evlilik nereye kadar psikolojim yerle bir.Rahatı için bu kadar kararlı madem yakanızdan düşme konusunda da gerekli kararlılığı göstersin.
Benimki de inat konusunda aşırı kararlıdır.
Ama iş ayrılmaya gelince dansözlerden dansöz beğenin.
Nefret ediyorum böyle heriflerden.
Bende nefret ediyorum. Mutsuz bir evlilik nereye kadar psikolojim yerle bir.
Amin sağol..Allah hayırlara çıkarsın.
Ya eşinizi gönlünüze göre eylesin ya da
boşanmanızı kolaylaştırsın. Amin..
Hiç bir nasihati kabul etmiyor. Ben uyuduktan sonra bile dünyaları yiyor. her fikrime her konuşmama saçma diyor ona göre yaptıkları çok doğru patlayana kadar yiyip kilo üstüne kilo alıyo her şeye tamam diyip dalga geçer gibi sözlerini tutmuyor çok destek olmaya çalıştım ama düzelmiyor..Belli ki esiniz psikolojik olarak kotu durumda, depresyonda olabilir. Bu duruma bir çare bulmasina yardimci olabilirsiniz. Sonrasi da duzelir zaten, kilo verir, ise baslar vs.
Ayni durumda siz de olabilirdiniz. Bence bosanmayi dusunmek yerine esinize destek olup hem onu hem de evliliginizi kurtarmaya calismaniz daha iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?