Boğuluyorum.

Saygımı sevgimi yitirdim hiçbir şekilde düzeleceği yok
Onlar bitti mi zaten evliliğinde bir önemi kalmıyor bir saatten sonra altın tepsiyle gelse tırıs gelir tırıs gider önem değer ifade etmez diyeceğim şu ki kuş elindeyken tutmasını bilmeyen kuşu elden kaçırır

Dinimizde çok yemekte İSRAF hem çalışmasın hem sevgi saygı beklesin hemde Nahoş sözler söylesin korkarım aşırı kilodan çalışamaz duruma gelir böyle gıderse

Eşinize değil size üzüldüm.Çalışmaya engel bir durumu olmadığı sürece kadın ve erkek fark etmeksizin paraya ihtiyaç var ise neden çalışmadıklarını benim aklım almıyor ve hayatımın sonuna kadar da bu insanları maalesef anlamayacağım.
Psikolojisi bozuksa çabalasın gitsin devlet hastanesinde tedavi görsün.Ki genel olarak bu tipler deliliğe vurur olayı ama asıl sebep tembelliktir.
Bir kadın olarak evde benim bile iki günden sonra canım sıkılıyor bu işsiz adamlar nasıl oturuyor anlamıyorum.
Kazandığınız paradan asla ona vermeyin çocuklarınızın ve kendinizin ihtiyacını karşılayın bakalım ne kadar daha oturmaya devam edecek?Bizlerde çalışmaya meraklı değiliz.Gezip tozmak varken sabahın köründe,ayazında sokaklara düşüyoruz.Bu adam değişmez çok net bir durum.Yolunuza bakın ve çocuklarınızla yeni hayat kurmaya odaklanın.Size de yazık.İsterse karşınızda kendini paralasın asla ve taviz vermeyin.Çünkü siz farkında olmasanız dahi sizin psikolojiniz de zamanla mahvolacaktır.Allah kolaylık versin kurtulun bu adamdan.

Bugün bütün eşyaları toplayıp çıktım evden

Baktım aynı kafada bu kışta böyle gitsin yaza çıkalım diyo kafam attı.bugün bütün eşyalarımı topladım geldim annemin evine. Çocuklarımın ranzasını bile taşıdık ciddi ciddi terk ettim.

İnşaAllah neleri hayatından kaybettiğini en yakın zamanda anlar anlasa da eski hamam eski tas misali çok şeylerin değişmesi gerek yeni iş hayat tarzı vs umarım bu ona çok büyük ders olur ve sizin kalbinizi kazandıracak yeni etkinliklerde bulunur diye ümit ediyorum Rabbim yâr ve yardımcınız olsun amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…