- 30 Ocak 2017
- 1.578
- 2.211
- 133
- 40
- Konu Sahibi Vazelin005
-
Boşanmak için bir hata daha yapmasını bekledim hep, yapmadı. Tedavi olmadan atalatamayacağım, çoğu zaman kendimi güçlü hissetsemde ara ara böyle atak gibi çöküşler geliyor.5,6 sene de cocuklar epey buyumustur.. kurtarmistir kendilerini. oturup ciddi ciddi dusuneceksiniz o zaman. ayrilirsam ne yaparim, nasil gecinirim, nasil hayat kurarim ne is yaparim.. kesip atacaksiniz bu evliligi.
veya tamam geride kaldi suan iyiyim diyorsaniz da kendinize hakim olun. kadini takip etmeyin, tekrar sevmeye calisin esinizi. bu zor tabi ama..
Şimdiye kadar yakalamadım bir şeyini ama hep beni yiyip bitiren o şüphe var ya o beni mahvetti. Geçen gün büyük bir kavga ettik sebebi de o kadını neden hala takip ediyorsun. O tür kadınlar için kendimi düşürüyormuşum, yakışmıyprmuş bana. E be adam beni senden fazla kim, ne düşürebilir ki artık. Yerlerdeyim, dipteyim ama bu takip etme, şüphe hastalığı asla gitmiyor asla. Psikolojik tedavi için beyefendi izin vermiyor. Diyecek çok şey var ama yazdıkça, aklıma geldikçe yaram daha çok kanıyor. Hala o kadınla görüştüğüne dair hislerim var ama 5,6 senedir bununla ilgili en ufak bir ipucu dahi bulamadım. Ama o hisler yok mu, beni bitirecek...Bende özelden yazmak istedim ama olmadı ahh be canım bende senin gibi 1 yıl önce aldatildimaffettim ama ara ara kadinin hesabina bende bakıyorum ne yazıkki kendimi bu yükten kurtarmak için affetmiştim onu ama o 1 ay önce beni yine aldattı ve ben yine eve döndüm 3 çocuk var diyerek vee dün aynı kadınla. Görüşmeye devam ettiğini öğrendim senden boşanırım dememe rağmen hemde o acı hiç gitmiyor daha da çok nefret ediyor insan akıllanan vardır belki inşallah esin onlardandır
Nasıl izin vermiyor psikojik destek almanıza?Şimdiye kadar yakalamadım bir şeyini ama hep beni yiyip bitiren o şüphe var ya o beni mahvetti. Geçen gün büyük bir kavga ettik sebebi de o kadını neden hala takip ediyorsun. O tür kadınlar için kendimi düşürüyormuşum, yakışmıyprmuş bana. E be adam beni senden fazla kim, ne düşürebilir ki artık. Yerlerdeyim, dipteyim ama bu takip etme, şüphe hastalığı asla gitmiyor asla. Psikolojik tedavi için beyefendi izin vermiyor. Diyecek çok şey var ama yazdıkça, aklıma geldikçe yaram daha çok kanıyor. Hala o kadınla görüştüğüne dair hislerim var ama 5,6 senedir bununla ilgili en ufak bir ipucu dahi bulamadım. Ama o hisler yok mu, beni bitirecek...
Nasıl izin vermiyor psikojik destek almanıza?
Hem psikojinizi bozsun hem izin vermesin düzeltmeniz için eşinize bu hakkı vermemeniz lazım.
Kadını takip ettiğinizi nereden biliyor ayrıca?Telefonumu karıştırmış, ayrıca dedi ki onu takip ettiğini biliyor. Kaç gündür bu cümle kafamda, cesaret edip soramıyorum tekrar, nereden biliyorsun diye.
Telefonumu karıştırmış, ayrıca dedi ki onu takip ettiğini biliyor. Kaç gündür bu cümle kafamda ama cesaret edip soramıyorum tekrarNasıl izin vermiyor psikojik destek almanıza?
Hem psikojinizi bozsun hem izin vermesin düzeltmeniz için eşinize bu hakkı vermemeniz lazım.
Kadını takip ettiğinizi nereden biliyor ayrıca?
Kadın biliyorsa takip ettiğinizi eşinizi onunla irtibat halindeyae bundan haberdar olabilir sadece. Bunu sormaktan bile korkuyorsunuz, çok bastırılmışsınız maalesef. Ayrıca eşinizin telefon şifresini de bilmiyordunuz değil mi? Birşeyler olsa bile haberinizin olması çok zor.Telefonumu karıştırmış, ayrıca dedi ki onu takip ettiğini biliyor. Kaç gündür bu cümle kafamda ama cesaret edip soramıyorum tekrar
Evet bilmiyorum şifresini. Evet çok bastırdı beni ve ben bir türlü bunu aşamıyorum. Kadınla bir şekilde irtibatının olduğunu ben de düşünüyorum ve bu beni öldürüyor dua ediyorum sadece Allahım nolur varsa bir şey bana göster diye. Kavganın üzerinden bir 15 gün geçti, tekrar konuyu nasıl açıp nasıl sorarım onu bilmiyorum. Bir fikriniz var mı?Kadın biliyorsa takip ettiğinizi eşinizi onunla irtibat halindeyae bundan haberdar olabilir sadece. Bunu sormaktan bile korkuyorsunuz, çok bastırılmışsınız maalesef. Ayrıca eşinizin telefon şifresini de bilmiyordunuz değil mi? Birşeyler olsa bile haberinizin olması çok zor.
Evet bilmiyorum şifresini. Evet çok bastırdı beni ve ben bir türlü bunu aşamıyorum. Kadınla bir şekilde irtibatının olduğunu ben de düşünüyorum ve bu beni öldürüyor dua ediyorum sadece Allahım nolur varsa bir şey bana göster diye. Kavganın üzerinden bir 15 gün geçti, tekrar konuyu nasıl açıp nasıl sorarım onu bilmiyorum. Bir fikriniz var mı?
Direk sormaya çalışacağım. Yalan mı gerçek mi mimiklerden anlıyorum ben ama yine de belli olmaz.Brn olsam direkt sorardım ama eşiniz doğruyu söylemeyecektir ki, görüşüyor olsa ever görüşüyorum mu diyecek?
Şifreyi bilmemeniz de ayrı bir olay. Telefon karıştırmak doğru değil diye düşünürüm normalde aldatma oldu ve o evlilik devam ettiyse eşiniz size karşı şeffaf olmak zorunda. Sizde o da olmamış. Bunca mutsuzluğunuz,konuyu aşamamaniz da ondan zaten.
Psikojik yardım için de ısrarcı olun, devlet hastanelerinede bakabilirsiniz randevu için. Esinizin buna karışmaya hakkı yok. Randevu alıp gitseniz engel mi olacak?Direk sormaya çalışacağım. Yalan mı gerçek mi mimiklerden anlıyorum ben ama yine de belli olmaz.
Devletten ziyade özel e gitmek istiyordum, parasını vermez en azından diye düşünüyorum. Kendi kendime iş çıkarıyormuşum hiç bir şeyim yokmuş, öyle diyor.Psikojik yardım için de ısrarcı olun, devlet hastanelerinede bakabilirsiniz randevu için. Esinizin buna karışmaya hakkı yok. Randevu alıp gitseniz engel mi olacak?
Allah yardımcın olsun5,6 sene önce aldatıldım. Affettim, arkamda duran kimse yoktu, yapacak bir işim yoktu, 3 çocuk vardı, affetmek için bir sürü sebep vardı kendimce. Eşim olacak seni kıskandırmak için yaptım, çok soğuk ilgisizsin dedi. Neyse zaten konu bu değil üzerinden 5,6 sene geçti ama unutamıyorum, gün geçtikçe kalbim daha çok kanıyor, kendimi çok düşük hissediyorum, sadece çocuklar için yaşıyor gibiyim, kimseye ama hiç kimseye güvenim kalmadı. Asıl beni rahatsız eden ama bir türlü de bırakamadığım şey ise o kadını hala takip ediyorum, instagrama bakıyorum sahte hesaplar açıp fesbook a bakıyorum ne yapıyor nerde çalışıyor her anını takip ediyorum. Yoruldum, yıldım artık.Benim bulunduğum şehirde değil bu kadın, başka bir şehirde yaşıyor ama benim bulunduğum şehir ile ilgili şeyleri takip ediyor. Aklımda hep bir şüphe. Acaba halâ kandırılıyor muyum diye. Dönem dönem böyle oluyorum. Çok çok zor bir durum, yardıma ihtiyacım var.
Biliyorum bunu onun için çıkış yolları arıyorum ama yok.Hi
Allah yardımcın olsun
Bu şüphe seni birakmayacak
Devlete bakın o zaman yada özel konusunda ısrarcı olun. Kendinize eziyet ediyorsunuz çünkü böyle.Devletten ziyade özel e gitmek istiyordum, parasını vermez en azından diye düşünüyorum. Kendi kendime iş çıkarıyormuşum hiç bir şeyim yokmuş, öyle diyor.
Ehliyet aldım ama iş konusunda açıkcası istemiyorum bu saatten sonra 3 çocuğun düzenini bozup çalışmak bana çok zor geliyor. Psikolojik destek konusunda belki de dinlemem ama psikologdan önce eşimin beni iyileştireceğini düşünüyorum. Bir de yıllar önce gittiğimde ikinci seansa eşimi çağırmışlar gitmemişti. Şimdi benim de gitmemi istemeyen bir insan kendi gider mi hiç. O gelmezse ve iletişimi düzeltmezse hiç bir şekilde iyileşeceğime inanmıyorum.kendiniz için psikolojik yardim alin.anlatın duygularımızı.rahatlayin.bazı erkekler hatasını kabul edip alttan alsa üzerine daha çok gelinip edileceğini düşünüyor.sakin kendinizi suçlamayin.hic bir sebep aldatmayi hakli hale getirmez.suç kocanizda.takılıp kalmayın olaylara.geleceğe yatırım yapın.ev hanimisiniz anladığım kadarıyla.meslek için kurslara gidin.yabancı dil öğrenin.ehliyetiniz yoksa alin.sac baş bakım kurslarına gidin.ilerde inşallah iş sahibi de olunca hayat daha meşgul ve SİZ merkezli olur.bu kadar elin kadınını takip etmezsiniz.kocaniz size pervane olur
Ay senin koca en başta kendini iyileştirsin, sen kendine bak, ondan bekleme şifanı.Ehliyet aldım ama iş konusunda açıkcası istemiyorum bu saatten sonra 3 çocuğun düzenini bozup çalışmak bana çok zor geliyor. Psikolojik destek konusunda belki de dinlemem ama psikologdan önce eşimin beni iyileştireceğini düşünüyorum. Bir de yıllar önce gittiğimde ikinci seansa eşimi çağırmışlar gitmemişti. Şimdi benim de gitmemi istemeyen bir insan kendi gider mi hiç. O gelmezse ve iletişimi düzeltmezse hiç bir şekilde iyileşeceğime inanmıyorum.
Keşke Eşiniz anlasa hatasını.ilgi ve sevgiyle aşabilirsiniz bu durumu.eşinize onun sözünü dinleyeceği bir yakini söylese aslindaEhliyet aldım ama iş konusunda açıkcası istemiyorum bu saatten sonra 3 çocuğun düzenini bozup çalışmak bana çok zor geliyor. Psikolojik destek konusunda belki de dinlemem ama psikologdan önce eşimin beni iyileştireceğini düşünüyorum. Bir de yıllar önce gittiğimde ikinci seansa eşimi çağırmışlar gitmemişti. Şimdi benim de gitmemi istemeyen bir insan kendi gider mi hiç. O gelmezse ve iletişimi düzeltmezse hiç bir şekilde iyileşeceğime inanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?