aynı şeyleri yasıyoruz arkadasım bosluktasın hayat durmus anlamsızlasmız bu yasadıkların sana saka gibi geliyor kabullenemiyorsun olanları..sanki birazdan arıcak aşkım dicek gibi geliyor..ama aramıyor çünkü bitti..
canım yaa
üzüldüm senin için ben de yaşadım aynı şeyleri evlenmek üzereyken ayrıldım iki buçuk yılın ardından.
ama olmayınca olmuyo be canım varsa şansınız zorlayın gerçek seven insan hemen pes etmez etmemeli,ilerde keşke dememek için şu anda yapabileceğin birşey varsa yap ama yoksa vicdanın rahatsa ben elimden geleni yaptım diyorsan geriye dönüp bakmak sana acıdan başka hiçbirşey getirmez o yüzden biran önce yolunu çiz derim canım ne kadar karalı olursan o kadar kolay olur herşey..
biran önce toparlanırsın inşallah Rabb'im hakkında hayırlısı neyse onu versina.s.
ya ben çok üzüldüm...
öyle 3-5 aylık bi ilişki olsa tamam ama 5.5 yıl..
benim de 4 yıllık bi ilişkim var...Allah bana onsuzluğu yaşatmasın..
kimse dememiş ama ben birbirinize bi şans verin derim..
hemen olmasa da olur ama bence vermelisiniz..
madem seviyosunuz birbirinizi..
5.5 yıl kolay kolay unutulmaz..
hakkınızda hayırlısı olsun...
güzel haberlerinizi bekliyorum...
allah nazardan saklasın arkadaşım
fevri davranışlardan uzak tutun birbirinizi..
Ben de isterim ama geri döndüğüm zaman bulamamaktan korkuyorum gurur yapılması gereken zorlayıcı bir durum yok..
Ama çok yıprattık birbirimizi hüsrana uğramaktan korkuyorum.. diğer yandan da ondan nefret etmemi gerektirecek suçu yok benim de öyle..
Kıyamıyorum onun acı çekmesine ama dönünce duygusuz sevgisiz birini bulmaktansa bende böyle masum kalsın isterim..
Hangisi gerçek görmek zor..tam 4 aydır göremiyordum bu hafta yanıma gelecekti, tek şansımız var..Bunu da kaçırırsam yaza kadar bir daha göremeyeceğim ne yapmam gerek bilmiyorum. Gel mi desem gitmesine izin mi versem..
teşekkür ederi..pişmanlık var mı peki sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?