:( boğuluyorum..........

ezgiiyilmaz

DUALAR KADERİ DEĞİŞTİRİR.
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
385
20
18
35
İstanbul
kızlar yarın terapim var ,eski konumu bilen arkadaşlar hatırlar aile terapistine gittiğimizi. geçtiğimiz hafta oldukça kötü geçti .aylardır tartışmıyorduk hersey iyi gigiyordu, ufacık bir tartışma çığ oldu bende kendımı kaybettım ağlama krizleri vs.... :(((( eşimde çok üzüldü oda ağladı tüm gece sayıklamışım kabuslar vs.. son bır kaç gundur daha ıyıyım,fakat yarın bunları doktorla paylaşacağım şimdiden stresi başladı. Çünkü doktor herseyımızı bılen onunda benımde sanki görünen duyguları .. anlatırken bıle ağlıyorum doktora. :45: normal mi bilmiyorum...
çok beğendiğim bir elbise vardı geçen gün işten eve geldiğimde yatağın üstündeydi eşim almış , ama giyemedim çünkü ağlama krızı esnasında kolumu bacağımı çarptığım yerler mosmor:43: :5: neyse işte bir anlık öfke kaç günümü mahfetti, okadar zor kii... yazmak rahatlamak istedim, teşekkür ederim.

kızlar yarın terapim var ,eski konumu bilen arkadaşlar hatırlar aile terapistine gittiğimizi. geçtiğimiz hafta oldukça kötü geçti .aylardır tartışmıyorduk hersey iyi gigiyordu, ufacık bir tartışma çığ oldu bende kendımı kaybettım ağlama krizleri vs.... :(((( eşimde çok üzüldü oda ağladı tüm gece sayıklamışım kabuslar vs.. son bır kaç gundur daha ıyıyım,fakat yarın bunları doktorla paylaşacağım şimdiden stresi başladı. Çünkü doktor herseyımızı bılen onunda benımde sanki görünen duyguları .. anlatırken bıle ağlıyorum doktora. :45: normal mi bilmiyorum...
çok beğendiğim bir elbise vardı geçen gün işten eve geldiğimde yatağın üstündeydi eşim almış , ama giyemedim çünkü ağlama krızı esnasında kolumu bacağımı çarptığım yerler mosmor:43: :5: neyse işte bir anlık öfke kaç günümü mahfetti, okadar zor kii... yazmak rahatlamak istedim, teşekkür ederim.

ben daha önceki konularınızı bilmiyorum.başlıca sorununuz ne?

özel mesajla yazdım sana cnm .

canım okudum.çok haklısın ama bi anlık gafletti demiş.bak çok ağır ben bunu savunmuyorum ama bence her ilişkinin 2.bir şansı vardır çünkü sizin mükemmel bir birlikteliğiniz varmış ve o yaptığı yanlışın devamını getirmemiş.belli ki sen çok yıprandığın için en ufak bişeyde ağlama krizlerin oluyor.
zamanla düzelecek eminim.terapide anlat herşeyi.

canım okudum.çok haklısın ama bi anlık gafletti demiş.bak çok ağır ben bunu savunmuyorum ama bence her ilişkinin 2.bir şansı vardır çünkü sizin mükemmel bir birlikteliğiniz varmış ve o yaptığı yanlışın devamını getirmemiş.belli ki sen çok yıprandığın için en ufak bişeyde ağlama krizlerin oluyor.
zamanla düzelecek eminim.terapide anlat herşeyi.

inş.. güzel dileklerin için teşekkür ederim.

birbirinizi ağlatacak kadar neyin kavgasını yaşıyorsunuz ki?

Ezgi hanım, Allah sizinde eşinizin de çevrenideki insanlarında yardımcısı olsun. Konularınızı ve bazı yorumlarınızı okudum, zira yanlış bir yorum yapmak istemedim. Defalarca aldatılan , arkadaşlarıyla her gece başka mekanda alkol alıp eve gelip eşini döven insan diyemem ama mahlukatlar var. Siz aldatma yok, sadece konuşulmuş diye arkadaşı işinden ettirmişsiniz. Eşinizle de ne barışmışsınız ne tam tersi. Madem güçlü , mesleği olan bir bayansınız bu ne acizlik ? Kendinize gelin lütfen. Açıkcası ben sizi çok ısrarcı ve biraz kusura bakmayın cadı gördüm :) Dilerim sorunlarınızı çözersiniz.

ezgi hanım, allah sizinde eşinizin de çevrenideki insanlarında yardımcısı olsun. Konularınızı ve bazı yorumlarınızı okudum, zira yanlış bir yorum yapmak istemedim. Defalarca aldatılan , arkadaşlarıyla her gece başka mekanda alkol alıp eve gelip eşini döven insan diyemem ama mahlukatlar var. Siz aldatma yok, sadece konuşulmuş diye arkadaşı işinden ettirmişsiniz. Eşinizle de ne barışmışsınız ne tam tersi. Madem güçlü , mesleği olan bir bayansınız bu ne acizlik ? Kendinize gelin lütfen. Açıkcası ben sizi çok ısrarcı ve biraz kusura bakmayın cadı gördüm :) dilerim sorunlarınızı çözersiniz.

canım mrb.. Işinden etmedim sadece dilekçe verdim onlarda 15 un snra falan savunma yazdılar dev. Zimmetli malı mesai saatı dısında kullanılmamştr falan diye otopark görntlernı fln kanıtlandı ama olsun benm ıcım soğudu bana acımayana hiiiç acımam gülüm.sadece terfi alırken sıkıntı yasayacak okadar bananeee??
Uğraştılar utandılar banane_? Benım yzuume bakarken evıme gelıp kardesım yemekler harika diyip yerken iyiydi ama dimi... Böyle şerefsizlik olurmu_?? Eşim, ya gitseydi sonra ggelıp benm yuzume bakıcak ben herseyden habersız böyle şerefsizlik olurmu_? Vallahı kan kustururum adama ! IKISIDE SÜRÜNDÜ AYRI AYRI ikiside şerefsizler.. oturduğumuz ev araba benım adıma oldu tek kurusu yok maaşı dışında, tek bır falsosunda kapıda hukukende. ayrıcaa sevıyorum jemde çok dediğime bakmayın gece ateşi çıktı sabaha kadar bekledim uyuyamadım :(( aşkın gözü kör olsun

Son düzenleme:
Eski konunuzu biliyorum, madem Kabul edip devam edoyosunuz, ozaman
Kendinizi yipratmayin bukadar. Umutmaya calisin, önünüze bakin.

Ama, bana öyle geliyoki, devam etseniz bile, aslinda hic kabullenemediniz,
Icinizde bir cok sey bitmis...

Iyi düsünün, ya devam, ya tamam misali, bol sana size.

Hep derim, insanlar unutamayacksa affetmemeli. Eğer unutmazsanız bu kavgalar terapiste bile gitseniz sürüp gider.

Eşinizin iş arkadaşının düşürdüğünüz durumla ilgili bir suçluluk hissediyor musunuz? Belki bunun da bir etkisi vardır.

Aldatmak için illa yatağa girmeye gerek yok aldatmak beyinde başlar..ve bal gibi eşinizin yaptığı aldatmak..bir kere aldatıp affeden o evlilikte mutlaka birdaha aldatır bu artık bilimsel gerçek kategorisine girdi bütün ilişki uzmanları bile söylüyor. Bir şans daha vericem seviyorum diyosanız unutmayın sevgi tek taraflı olmaz sadece sizin sevmenizle ilişki yürümez zira seven erkek asla aldatamaz..

daha önce de denk gelmiştim konularınıza diğer arkadaşlarla aynı fikirde olduğum için yorum yapmamıştım.diğer arkdaş konusuna kızmıştım önce ama yerinize koyunca kendimi aslında bende bana ihanet içinde olanları cezalandırmak isterdim sizin gibi yaparmıydım bilmiyorum ama isterdim..bakın siz çok güzel bişey yapmışsınız ve evliliğinizi kurtarmayı seçmişsiniz ama bu böyle olmaz ki siz hayatınızı bi eziyete çevirmişsiniz eşinizi de kendinizi de bi cezaya mahkum etmişsiniz sanki..sürekli eskiye takılıp kalamazsınız hayat devam ediyo madem bi adım attınız devamını da getirin eşiniz zaten gerçekleştiremediği ihanetin cezasını çekmiş iyi de olmuş ama sizde durun artık sürekli kendi yaranızı deşip durmayın kabuk bağlamasına fırsat verin böyle yaptıkça o kan durmaz kanatıyosunuz..hazmedemiyor olabilirsiniz çok normal ama hayatta neler olmuyo ki hepimiz haketmediğimiz şeyler yaşıyoruz hepimizin canını yakan birileri oluyo ama insanlara şans vermek güzeldir sizde bunu yapmışsınız öyleyse artık mutlu olun sizde mutlu edin kafanızda büyütmeyin allah korusun sağlık dengenizi bozacaksınız bu gidişle ben ne kadar çaresizim derseniz o kadar çaresiz kalırsınız ben ne kadar da dertliyim boğuluyorum diye düşünürseniz gerçekten de bütün sorunlar devleşir büyütmeyin biriktirmeyin içinizde siz kafanızda bitirmedikçe terapi flnda işe yaramaz geçmişi bırakın ve önünüze bakın hiç bir dert çaresiz değildir siz de bunu görün artık aslında o kadar büyük bi sıkıntıda değilsiniz ama düşündükçe düşündükçe dillendirdikçe iyice saplanıp kalmışsınız çıkın artık bu eziyeti ne kendinize ne de sizi sevenlere yaşatmayın..

aldatmak için illa yatağa girmeye gerek yok aldatmak beyinde başlar..ve bal gibi eşinizin yaptığı aldatmak..bir kere aldatıp affeden o evlilikte mutlaka birdaha aldatır bu artık bilimsel gerçek kategorisine girdi bütün ilişki uzmanları bile söylüyor. Bir şans daha vericem seviyorum diyosanız unutmayın sevgi tek taraflı olmaz sadece sizin sevmenizle ilişki yürümez zira seven erkek asla aldatamaz..

yeni gördüm, bukadar emin ve net konuşmayın! Seven aldatmaz dıye bırşey yok ınsan hali ruhu okadar farklı ki.. Dediğinz gbı sadece benım verdığım şans ve sevgi değil karşılıklı olduğu için devam kararı.. Neyse umarım siz yaşamazsınız tabıkı beyınde haklsıın ama şimdi iyikide gitmemiş bır başkasıyla olmamış dıyorum buda cok yaralardı benı

Canım daha önceki konunu aradım ama bulamadım. Yazılanlardan anladığım kadarıyla eşin aldatmaya yeltenmiş ama becerememiş. Seven aldatmaz demiş birileri. Ben buna inanmıyorum. Bi erkekle bi kadın çok farklı... Beyinleri farklı çalışıyo... Aldatırken ben eşimi sevmiyorum yada ikinci kadına aşığım da bunu yapıyorum diye düşünmüyo... Bi anlık acizlik mi denir bilemiyorum ama ufak bi boşlukta kanıyorlar karşılarında onları elde etmeye hazır bayanlara... 10 yıldır çalışıyorum ve inanın çevremde öyle bayanlar görüyorum ki evli bekar onlar için farketmiyo. Amaç elde etmek, begenilmek... İnanın bazen midem bulanıyo ve eve gider gitmez eşimle tartışıyorum. Sana kur yapan varmı, böyle kadınlar varmı vs vs işte... Tabi buda erkeği yaptığından ötürü suçsuz duruma getirmiyo. Yaptığının bedelini ödemeli, son şansı olduğunu her defasında hatırlamalı. Ama bunu eşine hatırlatırkende kendini yıpratma, hayatını kendin için çekilmez duruma getirme... Bi karar verilmiş ve bu eşle yola devam denilmiş... Kontrollü, uyarıcı ama hayattan zevk almaya devam ederek... Umarım bu sıkıntılı dönemi atlatırsınız ve tekrar böyle mutsuzluklar yaşanmaz...

canım daha önceki konunu aradım ama bulamadım. Yazılanlardan anladığım kadarıyla eşin aldatmaya yeltenmiş ama becerememiş. Seven aldatmaz demiş birileri. Ben buna inanmıyorum. Bi erkekle bi kadın çok farklı... Beyinleri farklı çalışıyo... Aldatırken ben eşimi sevmiyorum yada ikinci kadına aşığım da bunu yapıyorum diye düşünmüyo... Bi anlık acizlik mi denir bilemiyorum ama ufak bi boşlukta kanıyorlar karşılarında onları elde etmeye hazır bayanlara... 10 yıldır çalışıyorum ve inanın çevremde öyle bayanlar görüyorum ki evli bekar onlar için farketmiyo. Amaç elde etmek, begenilmek... Inanın bazen midem bulanıyo ve eve gider gitmez eşimle tartışıyorum. Sana kur yapan varmı, böyle kadınlar varmı vs vs işte... Tabi buda erkeği yaptığından ötürü suçsuz duruma getirmiyo. Yaptığının bedelini ödemeli, son şansı olduğunu her defasında hatırlamalı. Ama bunu eşine hatırlatırkende kendini yıpratma, hayatını kendin için çekilmez duruma getirme... Bi karar verilmiş ve bu eşle yola devam denilmiş... Kontrollü, uyarıcı ama hayattan zevk almaya devam ederek... Umarım bu sıkıntılı dönemi atlatırsınız ve tekrar böyle mutsuzluklar yaşanmaz...

evet aynen öyle pınar hnm, yeltendı ama yapmadı zaten kendısı ıtıraf ettı ınkar etmedi, işte terapiye falan gidiyor yardm alıyoruz aile danışmalğı yanı sözüm o ki insan pskolojısı çok karışık........

Back
X