Böğürtlen kökü deniyelimmi kızlarrr?

eymenalan

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2013
45
1
6
35
Denizli
Selam 2. Çocuk için uğraşıyorum dün adet oldum dün böğürtlen kökü içmeye başladım umarım vesile olur.bu kürü yapanlar yapmak isteyenler birbirimize destek olalımmı :-)

iyi bayramlar
bana da bır tanıdığım böğürtlen kökü ve meyan kökünü kaynatıp karı koca 41 gun ıcın demıstı,ama henuz denemedım,bögürtlen kökünün faydası nedir biliyor musun?

Son düzenleme:
iyi bayramlar
bana da bır tanıdığım böğürtlen kökü ve meyan kökünü kaynatıp karı koca 41 gun ıcın demıstı,ama henuz denemedım,bögürtlen kökünün faydası nedir biliyor musun?

Selam yumurtlamaya faydası var diye biliyorum canım.ben adetimle beraber başladım 15 gün içip bırakıcam gebelikte zararlı olabilir.yine adet olursam yine içicem.ben kadınlara faydalı diye biliyorum eşime keçi boynuzu içiriyorum.

yaşadıgım yerde uzun yıllar cocugu olmayan bır cıftın bu vesıleyle cocugu olmuş arkadaşım,bögürtlen kökü ve meyan kökü..aklında bulunsun
tabı herkesın olmayış nedenlerı farklı ama denemekte fayda var..ne kadar kaynatıyorsun?

Son düzenleme:
yaşadıgım yerde uzun yıllar cocugu olmayan bır cıftın bu vesıleyle cocugu olmuş arkadaşım,bögürtlen kökü ve meyan kökü..aklında bulunsun
tabı herkesın olmayış nedenlerı farklı ama denemekte fayda var..ne kadar kaynatıyorsun?

Sağolasın canım meyanköküde alayım.1 litre suya biraz kök koyup 5 dk kaynatıp 20 dk demliyorum aktar öyle dedi

Selam 2. Çocuk için uğraşıyorum dün adet oldum dün böğürtlen kökü içmeye başladım umarım vesile olur.bu kürü yapanlar yapmak isteyenler birbirimize destek olalımmı :-)

merhaba böğürtlen kökü kullandıktan sonra mı hamile kaldın canım ya 2 yıllık evliyim sorunumuz yok 5 aydr deniyoruz olmuyor. böğürtlen kökü aldm 500 gr nasıl yapıcam? yardımcı olur musun?

burda olan var mı :/ böğürtlen kökünü deneyip iyi sonuç alan var mu lütfen bizede umut olunn :(

Back
X