Nişan bohça hazırlıgı ..fikirlerinizi beklıyorum

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

avensis

hayat arkadaşım eşimmm
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
375
0
26
İstanbul
merhaba kızlar
benım nişanımda bohçam geldi... bizim adetlerde de dugunde bohça verılır dolayısıyla nısanlım ve ailesıne bohça hazırlayacagım...
guzel olsun ıstıyorum neler koyabilirim içine? (bizim kayınvalıde bıraz zor begenen cinsten :1:)

canım oncelikle hayırlı olsun
SEnın bohcan geldımı peki onlarda neler vardı aynı o sekılde olur dıe bende tam bılmıorum ama sana neler geldı? zor begenen tipse ona odaklan sen onu kalbını aldınmı olay bıtmıstır :D

canım oncelikle hayırlı olsun
SEnın bohcan geldımı peki onlarda neler vardı aynı o sekılde olur dıe bende tam bılmıorum ama sana neler geldı? zor begenen tipse ona odaklan sen onu kalbını aldınmı olay bıtmıstır :D

çok saol canım
bende
-nişan alısverısınde alınan iç çamaşırları (gecelık sabahlık sudyen takımları pıyama takımı)
-şu klasık tuylu terlıkler var ya ondan :1:
-babama abılerıme gomlek ve anneme yengelerıme bluz
-3 adet havlu ,lif ,patik,tülbent,
bunların hepsı sandıgıma konmus guzel bı bohçayla kurdelelı falan oyle yanı

çok saol canım
bende
-nişan alısverısınde alınan iç çamaşırları (gecelık sabahlık sudyen takımları pıyama takımı)
-şu klasık tuylu terlıkler var ya ondan :1:
-babama abılerıme gomlek ve anneme yengelerıme bluz
-3 adet havlu ,lif ,patik,tülbent,
bunların hepsı sandıgıma konmus guzel bı bohçayla kurdelelı falan oyle yanı

TAMAM işte o zaman aynı sekılde olurr da
bişey sorcam bu alınanların içinde norml gunluk hanı pantln falan da geldımı aldınızmı onları ve bohca alışverişi ne kadar surdu?

TAMAM işte o zaman aynı sekılde olurr da
bişey sorcam bu alınanların içinde norml gunluk hanı pantln falan da geldımı aldınızmı onları ve bohca alışverişi ne kadar surdu?

yok ole pantolun faln bızde bohcaya koymazlar o bayramda falan hedıye gelır
el emegı olanları kayınvalıdem hazırlamıstı.... dıger ıc camasırlarını sandıgı falan almaya nısanlımla gıttık bız yaklasık 2-3 satte halletık dayanamadım onu kadın ıc camasırlarının oldugu yerde fazla bekletmeye :1:

yok ole pantolun faln bızde bohcaya koymazlar o bayramda falan hedıye gelır
el emegı olanları kayınvalıdem hazırlamıstı.... dıger ıc camasırlarını sandıgı falan almaya nısanlımla gıttık bız yaklasık 2-3 satte halletık dayanamadım onu kadın ıc camasırlarının oldugu yerde fazla bekletmeye :1:

HMMMMMMMMMMM çook srmüyor yanı :d:D anladım canım
bızımkılerde kıyafette var + bayramdda o yuzden sordum o değişiyor demekkı

ben bohçalarımı hazırlamıştım ama eşimin annesi nişandan sonra damata bohça verilir sadece bizmkiler düğünden önce olacak dedi aldıklarım şöyle
damat:
gömlek
kravat
kol düğmesi
cüzdan
kemer
6 adet atlet +kilot
pijama takımı(saten falan değil penye günlk giyebileceği tarzda)
3 adet çorap(siyah,krengi,lacivert)
traş takımı(jilet,köpük,balsam,traş kolonyası),parfüm,nemlendirici krem,deodorant,diş macunu,diş fırçası
lif,havlu,seccade,tesbih
terlik(ayakkabı da alcaktık beğenemedi bi türlü aceleye geldi sonradan ekleyeceğim)

anne-baba
babaya gömlek
anneye hırka
anneye babaya çorap(anneye ince çorap)
havlu
başörtü
seccade
lif
tesbih
nevresim takımı
patik

abla-enişte
ablaya bluz enişteye gömlek
ablaya enişteye çorap(ablaya ince çorap)
iki çocuğa bluz
lif
havlu
başörtü
tesbih
seccade
patik

olabildiğince sade yapmaya çalışın siz ne kadar mükemmeliyetçi olursanız karşı tarafın memnuniyeti o kadar zorlaşır beklentiyi artırırsınız..ayrıca zevkleriniz benzemeyebilir de bu çok normal..moralinizi bozmayın ..

ben bohçalarımı hazırlamıştım ama eşimin annesi nişandan sonra damata bohça verilir sadece bizmkiler düğünden önce olacak dedi aldıklarım şöyle
damat:
gömlek
kravat
kol düğmesi
cüzdan
kemer
6 adet atlet +kilot
traş takımı(jilet,köpük,balsam,traş kolonyası),parfüm,nemlendirici krem,deodorant,diş macunu,diş fırçası
lif,havlu,seccade,tesbih
terlik(ayakkabı da alcaktık beğenemedi bi türlü aceleye geldi sonradan ekleyeceğim)

anne-baba
babaya gömlek
anneye hırka
havlu
başörtü
seccade
lif
tesbih
nevresim takımı
patik

abla-enişte
iki çocuğa bluz
lif
havlu
başörtü
tesbih
seccade
patik

olabildiğince sade yapmaya çalışın siz ne kadar mükemmeliyetçi olursanız karşı tarafın memnuniyeti o kadar zorlaşır beklentiyi artırırsınız..ayrıca zevkleriniz benzemeyebilir de bu çok normal..moralinizi bozmayın ..

valla guzel bır bohça olmus bendebunlardan hazırlayabılrım

damat:
gömlek
kravat
kol düğmesi
cüzdan
kemer
6 adet atlet +kilot
lif,havlu,seccade,tesbih

anne-baba
babaya gömlek
anneye hırka
havlu
başörtü
seccade
lif
tesbih
nevresim takımı
patik

abla-enişte
iki çocuğa bluz
lif
havlu
başörtü
tesbih
seccade
patik

paylaştığınız için teşekkür ederim:nazar::nazar::16::16:
not defterime kaydettim bunları,sade ve güzel olmuş zaten herkesin zevkine göre alsak işin içinden çıkamayız:36:

Back
X